• 9.378.761 stemmen

Met onder meer: Kevin Sorbo, Carmen Electra en Sean Maguire

Releasedatum: 24 april 2008

• meJane Bekijk via meJane

Plot Meet the Spartans

"The bigger the hit, the harder they fall."

Parodie op de film 300 waarin de Spartaanse strijders een oorlog moeten uitvechten met het grote Perzische leger. In deze film wordt de andere kant van het verhaal getoond, namelijk dat de Spartanen niet zo'n gedisciplineerd en oorlogzuchtig volkje waren als algemeen wordt aangenomen.

Persian Emissary

Dane Cook Look-a-Like / Bond Villain / Prophet

Pretty Girl

avatar van Zinema

Onleuk.

En dat is dodelijk voor een komedie. Deze parodie op '300' komt op geen enkele manier van de grond. Ook de grappen blijven laag bij de enkels en zijn verschrikkelijk flauw. Electra komt natuurlijk in geen enkel ander fatsoenlijk filmpje meer, maar ik heb medelijden met de rest van de cast. Dit op je CV lijkt me iets dat je beter kunt weglaten. Ook het bijrolletje van Redman is te slecht voor woorden..

Overslaan deze shitfilm.

avatar van Zinema

Zinema schreef:

Onleuk.

Overslaan deze shitfilm.

Edit: bijrolletje is geen Redman maar Methodman.

avatar van luukoner

luukoner

AGE-411 schreef:

Wat voor stomme comment is dat? Als ik goed stoned ben kan ik me ook vermaken met het beursnieuws of de live eucharistieviering op zondagochtend op TV.

Dan rook je toch iets verkeerd.

avatar van misterwhite

misterwhite

Ik vond dit geen komedie maar een drama van een film.

Dit is gewoon geld verspilling als je hem zou kopen.

Het was totaal niet grappigen vond hem ook helemaal niet orgineel.

Ik wil hem gewoon een -1 geven maar het gaat helaas niet.

avatar van ssk

ssk

Deze film vind ik niet eens een komedie, gewoon zonde van je tyd om naar te kyken volgens myn mening ik vind eigenlijk een 0.5* nog teveel

avatar van Joakiem

Joakiem

Carmen electra blijft lekker, al had ik er toch in iets uitdagendere kledij willen zien

Zo, dat was het enige +puntje

ik zal maar niet beginnen met de minpunten

wat een k*tfilm, niet te vergelijken met scary movie of iets in die richting. Je verwacht flauwe humor, het flauwe heb ik gezien, de humor duurde 2 minuten en was toen verdwenen

avatar van Don MN

Don MN

Toch een hele meute mensen die hier een 5,0 weet te geven, voor de slechtste film ooit.

avatar van robbiesdebobbies

robbiesdebobbies

0.5. waarschijnlijk de slechtste (komedie) film die ik ooit heb gezien.

avatar van jpbosch

jpbosch

deze kan samen met epic movie linea recta de budgetbak in, of beter; de afvalbak

robbiesdebobbies schreef:

0.5. waarschijnlijk de slechtste (komedie) film die ik ooit heb gezien.

Dan moet je Disaster Movie eens kijken, dan weet je helemaal niet wat je ziet.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Het komt zelden voor dat ik een film mag meemaken met zo'n fantastische vertelstructuur en imponerende acteerprestaties. Ik moest dan ook gelijk denken aan andere toppers als De Zeemeerman, White Chicks en soms haalde de film zelfs het niveau van BloodRayne en 2012 Doomsday. Ik kan er met mijn hoofd niet bij dat mensen met zo'n enorm talent toch maar steeds weer films maken die nóg beter zijn dan hun vorige meesterwerken. En dan te bedenken dat alles origineel is en nog nooit eerder vertoond is in andere films.

De glorietijd van Edward D. Wood Jr. en Uwe Boll lijkt definitief voorbij. Jason Friedberg en Aaron Seltzer hebben nu echt wel bewezen dat zij het niveau van het eerdergenoemde duo ruimschoots overschreden hebben.

0,5* uiteraard

avatar van Flipman

Flipman

Remi schreef:

Dan moet je Disaster Movie eens kijken, dan weet je helemaal niet wat je ziet.

Holy Crap! Is die NOG slechter ?! Bijna onmogelijk!

Remi

Ja... Het lijkt onmogelijk, maar het is echt waar... WIl je 'm een keer lenen ?

avatar van Flipman

Flipman

Remi schreef:

Ja... Het lijkt onmogelijk, maar het is echt waar... WIl je 'm een keer lenen ?

Hmmm... het lijkt me leuker om 'm samen te zien, dan is er tenminste iemand bij die zich net zo kapot ergert als ik ! Maar heb jij die dan gekocht? Waarom?!

Flipman schreef:

Afgesproken!

Maar heb jij die dan gekocht? Waarom?!

Ik heb 'm eigenlijk gekocht omdat m'n zusje er nieuwschierig naar was. Ze heeft 'm nog steeds niet gezien .

avatar van MinQkel

MinQkel

Supergoede film, gewoon 5 sterren

avatar van Don MN

Don MN

Toch wel jammer dat er geen echte Pit of Death is. Iemand stelt zich weer kandidaat erin geflikkerd te worden.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Goed geprobeerd, maar nee toch niet ....

Uiteindelijk heb ik geen enkele keer moeten lachen!

Dan heb je eens een filmbudget van 30 miljoen dollar. Verspil je het ! En Carmen Electra, ga van dat scherm af!

avatar van Kijkoperatie

Kijkoperatie

Nul keer gelachen. En dan moet ik daarbij zeggen dat ik soms juist vrij vatbaar ben voor meligheid en flauwe grappen.

avatar van Mister_Movie

Mister_Movie

Ok, in een parodie kan je een zekere graad van flauwheid verwachten. Dit is echter de flauwheid voorbij: pies, kak, overgeefsel, bijzonder slecht acteerwerk.

Ik vind het zelfs de noemer 'parodie' onwaardig. De lijn van de film 300 wordt wel enigszins gevolgd, maar de meeste scenes steken niet de draak met 300, maar gebruiken eerder het decor om belachelijke 'humor' tentoon te spreiden.

Ben net iets over de helft geraakt. Dit in de hoop ergens een cent waard te laten zijn van m'n geld, maar hem uitkijken betekent twee keer verlies dus ik stop.

0,5* en deze hoef ik echt niet uit te kijken om die score te geven.

avatar van what the f

what the f

Deze film is echt geniaal

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

what the f schreef:

Deze film is echt geniaal

Toch niet in de positieve zin, of heb je slecht er vergeten bijschrijven.

avatar van rep_robert

Voor mijn gevoel niet eens zo slecht.
Als ik eerlijk mag zijn heb ik toch wel een paar keer gelachen bij deze film.

De grap met de doos( he's got a great package, doelende op zijn spieren, maar met een doos aan komen lopen), het homo kussen ipv 'stoere' handdruk, het i will survive huppeltje richting het slagveld.

Verder verzuipt de film wel in veel grappen en slaat hij teveel door met de grappen.
Voorbeeld: de idols scene bij die grote put...de 1e keer is de grap leuk, maar als hij in de oneindigheid doorgaat slaat hij gewoon dood.
Hier heeft de film wel vaker last van. Ze konden zelfs geen goede "your mama" grappen bedenken.

Slecht, maar zeker niet zo slecht als sommigen zeggen.

avatar van Freakshow79

Freakshow79

Eerste 10 minuten zijn leuk, daarna heb je het wel gehad met dit soort humor.

Wat slecht!!!!

avatar van joel2305

joel2305

1,5 voor carmen electra

avatar van DonViseroo

DonViseroo

rep_robert schreef:

het i will survive huppeltje richting het slagveld.

Dit stuk vond ik persoonlijk ook hilarisch

avatar van sankji

sankji

Het eerste half uur vond ik erg leuk daarna viel hij me toch heel erg tegen. maar al met al toch een leuke film

avatar van Ewik

Ewik

Ik ken iemand die deze film leuk vind, en het noodzakelijk vond dat ik (en een andere vriend) deze film moest zien. Wij zaten dan ook na +/- 10 minuten alleen nog vol ongeloof naar die persoon te kijken die hier wel om kon lachen. Wat wel grappig was:

ik heb volgens mij nog nooit gesmeekt om een film af te zetten.

Hier waren er 2 van de 3 die dat deden. Zonder succes helaas.

Bedankt Heidi!

avatar van Vaughn

Vaughn

Carmen Electra zit er zeker goed! Maarja, haar zie je tegenwoordig in bijna alle van die ....-"movie" films.

Het eerste kwartier was inderdaad misschien een beetje leuk, maar de rest is werkelijk onzin! Heb amper moeten lachen, en als ik het goed heb is dat toch wel de bedoeling dat je lacht bij deze films, en het langdradige getrokken strijdveld sloeg echt nergens op. Voor mij part werkelijk een verspilling van m'n tijd...

Wat ik wel een lollig stukje vond:
Toen Carmen op die massage-tafel lag, met die komkommerschijfjes op haar ogen, tomaat op haar tepels, en een pizzapunt op haar 'kruis'.

avatar van bild

bild

Zwakke komedie, geen enkele keer gelachen.