• 9.378.981 stemmen

You Don't Mess with the Zohan (2008)

Komedie / Actie | 113 minuten

Releasedatum: 7 augustus 2008

• Netflix Bekijk via Netflix
  • meJane Bekijk via meJane

Plot You Don't Mess with the Zohan

"Lather. Rinse. Save the world."

Zohan, een agent van de Israëlische geheime dienst Mossad, besluit zijn eigen dood in scéne te zetten en vervolgens een carrièreswitch in New York te maken als haarstilist. Niet lang daarna raakt hij steeds dieper in de problemen wanneer zijn ware identiteit dreigt bekend gemaakt te worden.

Zohan Dvir

Mariah Carey

Kids' Salon Owner

avatar van edoij2

edoij2

Stomme film, echt een enorme tegenvaller. Domme humor, van dat soort humor hou ik niet. Nee, echt heel slecht!!!!

Meeste adam films kan ik wel waarderen, maar deze vond ik ook erg mager, vond de grappen niet leuk, vond bijv chris rock als jamaicaanse taxi chauffeur ook niet echt overtuigen en dat kwam vooral door het slechte accent.

avatar van Fryce

Fryce

Ik vind het een ontzettend slechte, maar erg grappige film. Het heeft wel iets weg van de opzet van Borat, waar ik ook erg om moest lachen. Ik hou er wel van, maar hoogstaand is het zeker niet.

avatar van Poppe

Poppe

Fryce schreef:

Die mening deel ik wel, het is een echte Sandler film.., You love it or you hate it..

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

het verhaal is simpel maar leuk, verder vreselijk over de top, maar omdat er nergens nadruk op de grappen of de actie gelegd wordt valt het allemaal mee, en is het soms best leuk. geen topfilm natuurlijk, maar kijkt zeker heel aardig weg. en romantiek is best leuk.

(nee naked gun is stom, dit is echt anders, special effects zijn hier veel beter)

avatar van bartsch

bartsch

Love it or hate it inderdaad, ik kon de disco disco zeker waarderen!

avatar van MARCUS CORVUS

MARCUS CORVUS

normaal is sandler nog slechter dus dit viel me wel mee. Heb zelfs bijna een keer moeten lachen.

Toch dacht ik de hele tijd: probeert hij nou ali g na te doen..?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

avatar van Wtfimdoing

Wtfimdoing

Je moet er van houden.. Ik dus niet.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

avatar van WellieWel

WellieWel

Dit is echt een Adam Sandler film. Als je de heeeeele slappe humor wegdenkt, vooral in het begin met die stier, dan is dit echt een SUPER film. Was deze film door een andere acteur gedaan, was hij lang niet zo leuk geweest denk ik. Ik lag bijna de hele film in een deuk en dat was een tijd geleden. EEN DIKKE 5!

avatar van lieswarmie

lieswarmie

grappig, je moet er van houden. Normaal hou ik niet zo van dit soort films. Beetje Leslie Nielson meets Charlie Sheen/Hot Shots Beetje overdone. maar goed, ik had wel momentjes met lachen.. 2.5

avatar van Theunissen

Het eerste uur was geweldig, het laatste uur zijn op een paar ijzersterke grappen na overbodig. Dat is trouwens meestal het geval bij dit soort films. Maar de eerste uur is gewoon geweldig met een prima spelende Adam Sandler.

avatar van Mischa

Mischa

Paar keer erg hard gelachen, c'est tout. ***

avatar van Tsolodimos

Tsolodimos

Amen.

avatar van SiSsY bOY

SiSsY bOY

hmm, normaal hou ik wel van dit soort films maar ik vond hier weinig aan eigenlijk. 2*

avatar van Grunner

Grunner

Echt te flauw, ik heb een paar keer 'bijna' moeten lachen...

avatar van DragQueen

DragQueen

Wat mij betreft een tegenvaller. de grappen komen niet op me over, en zijn een beetje flauw. hier en daar heb ik wel een glimlachje kunnen toveren op mijn gezicht. sommige scenes in de kapperszaak waren wel aardig. maar geen uitschieter van sandler, die mij in zijn andere fims meer kan bekoren. wel een leuke cast verder, maar zij kunnen de prent niet redden. 2 sterren.

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Typische Sandler komedie: blijft je niet bij maar er is genoeg te lachen.

Vond de typetjes nog het leukste, met Sandler als superspion voorop, leuk stemmetje ook. Turturro was ook best grappig en Schneider tja daar moet je van houden, vond hem zelf niet echt een goed komisch acteur maarja.

Verhaaltje wist me dan totaal niet te boeien, de scènes in Israël zijn nog leuk maar zodra de kapperszaak in beeld komt is het toch wel een beetje gedaan met de lol. De grappen zijn zoals al gezegd erg flauw maar soms is er toch nog wel wat leuks tussen, soms....

avatar van grid8400

grid8400

smell it smell it now take it! lol

heerlijke ONZIN film

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Platte humor, die bij mij wel werkt, maar tegen het einde aan heb je het allemaal wel gezien en zakt de film grandioos in elkaar.

Ergerlijk allemaal, zeker die Mariah Carey. Maar toch nog 2 sterren voor de enkele leuke en geniale scènes en de toffe dance muziek natuurlijk.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

DaDonDaDa schreef:

neppe borat !

Eh.....?

avatar van theile000

theile000

Het begon allemaal best grappig maar naar het einde toe werd het slecht tot ergerlijk. Dat Mariah carey er dan nog eens eens een rol komt in meespelen heeft het helemaal verknald.

Ik kan meestal flauwe humor wel verdragen maar dit trok toch op niet veel.

avatar van Beeros

Beeros

Geweldige film! Je moet wel echt van de flauwe humor houden anders is er niet veel aan.

Maar hou je van die flauwe humor dan is dit zeker een aanrader!

Disco disco, good good

avatar van Tsolodimos

Tsolodimos

Disco Disco - Good Good!

Fizzy Bubligh!

Silky Smooth!

Thiez iz because I'm galf Australian and galf Mount-Everest!

Schitterend. Ik kan alleen wel echt helemaal mee met de genen die zeiken over het eind: heel jammer. Maar wat zouden ze anders zou ik bijna zeggen? De film inkorten tot 1 uur? Dat zou dan weer 'belachelijk' zijn, je kunt geen kant op! Een film moet nou eenmaal 1,5 uur duren, en om zo lach de aandacht, betreffende de grappen, van de kijker erbij te houden, lastig!

Toch 5 sterren. Disco Disco!

avatar van Greeneyelady1

Greeneyelady1

MARCUS CORVUS schreef:

Toch dacht ik de hele tijd: probeert hij nou ali g na te doen..?

Hahah, je hebt zelfs bijna een keer moeten lachen? Oh, dat verklaart dus die 2 punten? Wauw.

avatar van ellentjah

ellentjah

Heb goed gelachen met deze film! Normaal gezien moet ik niet echt hebben van Adam Sandler, maar hierin vond ik 'm heel leuk

Tis idd over the top, de muziek is super en ook het Midden-Oosters/Amerikaans accent waarme ze praten is hilarisch

avatar van Elineloves

Elineloves

Geweldig, een lekkere flauwe film vol platte humor!