I Love Dries (2008)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: I Love...
Nederland
Geregisseerd door: Tom Six
Met onder meer: Dries Roelvink en René de Wit
4,2 (304)
Plot I Love Dries
Dries Roelvink wordt na een optreden ontvoerd door een echtpaar en meegenomen naar een caravan. De ontvoerders blijken enorme fans van de zanger te zijn. Losgeld willen ze namelijk niet, maar wel het zaad van de zanger. Want de mannelijke helft van het echtpaar is onvruchtbaar. Een kind van hun grootste idool is de grootste wens van de twee.
Dries Roelvink
Freek
Teuntje
Wijkagent
Wijkagent
Peter Beense
Sugar Lee Hooper
Quentin
Of gewoon simpel via een proxy server, heb je niks aan een IP Check.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11944 berichten
Slechts twee van de 'hoogstemmers' zijn maar nieuwe gebruikers, ondanks de (vermeede) verwerpelijke intenties vind ik de onderbouwingen op de vorige pagina overigens wel enigzins amusant.
Amusant wel, maar serieus te nemen??? Lijkt me niet. Voor de duidelijkheid: ik zit hier niet om Six of Roelvink te 'bashen': I love Dries lijkt mij - voor de DVD - een grappige film. Maar om er nou voor naar een Van der Valk te gaan: daar beginnen we niet aan.
JP
Positieve recensie Parool
Lol, wat is hier exact positief aan?
Stephan
Omdat er geen woord wordt gerept over de kwaliteit van de film. Met het film-verleden van Six zou dat wel eens kunnen betekenen dat die niet eens zo slecht is.
Sol-
Ik ga komend weekend de film voor de tweede keer bekijken. Wat is ie goed! (Y)
S-7=L
T-16=A
E+16=U
P+2=R
H-3=E
A+12=N
N+5=S
Nog verdachter, als je het mij vraagt. Ik dacht dat je me met rust zou laten...
Quentin
Nog verdachter, als je het mij vraagt. Ik dacht dat je me met rust zou laten...
LOL
- 1991 berichten
Wat een man, die Dries. Ik heb weinig zin om hier te veel tekst aan te verspillen, maar moet vertellen dat ik zwáár de neiging heb 0,5* te stemmen, terwijl ik de film niet heb gezien.
Hier naast me op mijn bureau liggen vijf kaartjes voor de filmvertoning I Love Dries te Eindhoven. Ik ben geen Dries-fan, integendeel, ik vind het een lamlendige nietsnut, maar ik kan altijd enorm lachen om zijn nummers - en zijn kop. Goed, het leek ons dus wel een leuk uitje, met zijn allen naar Eindhoven in de wagen en lekker plezier trappen.
Niets was minder waar: toen we aankwamen was Dries bezig met een show van de vorige filmvertoning, waarna hij onmiddellijk vertrok; even later bleek dat de dvd ook nog eens gejat was - die lag dan ook voor het oprapen - door een of andere lollige van.
Er was geen reserve-exemplaar beschikbaar. Dries nam zijn telefoon niet op: 'Droes Rielvink komt niet meer terug,' zei de hotelmanager even later resoluut. Daar zaten we met pakweg 20 man in het zaaltje dat plaatsbood aan zeker 100. En weer terug naar Eindhoven.
Een diepe schande, deze vertoning van Dries; hopelijk blijft deze film lege zalen trekken en wil op den duur geen enkele hotelketen meer met hem in zee.
Stephan
Lijkt me een mooie scène voor Dries II. Weet je zeker dat jullie niet gefilmd zijn door een cameraploeg?
Ant
Hahaha dit gaat echt nergens over. Die vent heeft echt ergens een snaar los. Op een op andere manier overleeft hij wel van zijn "muziek".
- 1991 berichten
Er is wel een foto genomen, 'voor de krant', werd ons gemeld; dus wie weet mijn doorbraak. Maar nee, geen verborgen camera's. Wel tien minuten lang gratis bier van de van der Falk-keten.
- 1991 berichten
EINDHOVEN - De film I Love Dries is gestolen. De vertoningsprint van de komedie van regisseur Tom Six is maandagavond ontvreemd uit het Van der Valk-hotel in Eindhoven. De ontdekking werd gedaan vlak voor de tweede avondvoorstelling van de film.
Dat heeft producent Six Entertainment dinsdag bekendgemaakt. De voorstellingen die de komende weken stonden gepland, zijn afgelast. Het bedrijf heeft aangifte gedaan van de diefstal bij de politie.
Producente Ilona Six is zeer teleurgesteld over de diefstal. ,,De tournee liep net zo goed'', verzucht ze. ,,We zijn er heel bang voor dat er nu illegale kopieën op internet gaan zwerven.'' Daarom heeft het bedrijf besloten de film eerder dan gepland op dvd uit te brengen.
I Love Dries is het acteerdebuut van zanger Dries Roelvink. In de film wordt Roelvink door zijn twee grootste fans ontvoerd. Omdat de man van het echtpaar onvruchtbaar is, willen de fans hem dwingen zijn zaad af te geven aan de vrouw. De film, die vorige week in première ging, was exclusief te zien in zalen van Van der Valk-hotels.
Bron: AD
Hier was ik dus getuige van!
Quentin
Geloof er niets van, ik overwoog om afgelopen zaterdag in Roermond naar de film te gaan met een groep vrienden en toen waren de voorstellingen afgelast vanwege een gebrek aan animo.
- 1991 berichten
Ja, inderdaad.. Ik heb ook mensen bij dat ding zien staan - dus ik geloof niet dat het een grap is. De rest van deze vertoning natuurlijk wel. Die kale man zei toen hij wegliep tegen me: "We komen zo terug." Nou, die kwam dus mooi niet terug.
Heb nog een klachtmail naar Dries gestuurd, maar die las er blijkbaar allerlei positiefs in:
Dank voor je bemoedigende woorden, maar ja ook ik zit er erg mee in mijn maag!!
Deze affaire heeft weer zo'n negatief beeld van mij en wat er om heen hangt weer!
Ik heb op de site gezet, wat we er aan gaan doen , dus kijk even, en alvast bedankt!!
.......sorry.......
Dries.
Wat een lariekoek. De 'vertoningsprint' is in dit geval een ordinair dvdtje en die is zo opnieuw te bakken.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11944 berichten
Mag ik hieruit concluderen dat Six Entertainment wederom een flop op het conto heeft mogen bijschrijven?

Meer na Netflix-hit 'Knokke Off'? Deze Vlaamse topseries stream je nu ook

De Italiaanse dramafilm 'Il Treno dei Bambini' is een verborgen parel op Netflix: 'Stelt niet teleur'

'The Odyssey' van Nolan en 'Dune: Part Three' van Villeneuve: welke wordt dit jaar de grootste?

Kijktips voor Pasen: animatiefilm 'Hop' is perfect voor kids vandaag