• 9.375.238 stemmen

Geregisseerd door: Brian Robbins

Met onder meer: Eddie Murphy, Elizabeth Banks en Gabrielle Union

Releasedatum: 21 augustus 2008

Plot Meet Dave

"There's a whole other world going on inside of him."

Om haar eigen planeet te redden neemt een ruimteschip de levensvorm aan van een man (Eddy Murphy). Problemen doen zich echter voor wanneer er een vrouw (Elizabeth Banks) in het spel komt die het hart van die man verovert. De kapitein van het ruimteschip voorziet hierdoor vele problemen tijdens het redden van zijn eigen planeet.

Dave Ming Chang

Gina Morrison

No. 3 - Cultural Officer

No. 2 - Second-in-Command

No. 4 - Security Officer

avatar van BS

BS

Best een leuke film

Nu kun je natuurlijk zeuren dat Eddie zijn grove-humoristische kant niet zoveel meer laat zien en dat we moeten wennen aan dit soort humor, maar ik heb me wel vermaakt.

Het is eigenlijk gewoon best een leuke film met leuke rollen en een simpele soort humor. Leuk om weg te kijken zonder er teveel bij na te denken.

avatar van teigetje37

teigetje37

Beter dan ik had verwacht.

Weer eens een echte leuke film met Eddie Murphy.

Met leuke special effects en een grappig verhaal.

Waardering: 4 sterren

avatar van Marintje

Marintje

Een redelijke film gewoon.

avatar van Ronnuz

Ronnuz

Beter dan verwacht : 3*

Toch een aantal keer best gelachen

avatar van erpmans

erpmans

Keek lekker weg, af en toe geweldige humor. kortom, 4 sterren

Wie had gedacht dat dit de film zou zijn met Wu's Protect ya Neck op de soundtrack...

avatar van alegondatje

alegondatje

Ik vond het een redelijke film. Niet echt spectaculair ..........

Beetje flauw dat 1 politieagent direct vermoed dat er een alien is geland ...........

Voor een regenachtige zondagmiddag is deze film een leuk alternatief

avatar van timburton

timburton

Degelijke Murphy-film. Vooral het begin was echt om je rot te lachen! Narmate de film vervolgde werd hij steeds flauwer. Ach, ik had ook niets anders verwacht. Had eerlijk gezegd gedacht dat film veel flauwer zou zijn. De rede? Dat Murphy meedoet is al meestal rede genoeg, niet waar? Maar heus, deze keer heeft hij het goed getroffen. Samen met 'Axel F' de enige degelijk film van Eddie.

3,5

avatar van Eduardo500

Eduardo500

volgende .....-1

heb de eerste 3 kwartier goed gelachen ,, later werd hij dan wat minder ... het verhaal is origineel , af en toe wel wat kinderachtig . maar voor de rest toch heel vermakelijk

avatar van wrist

wrist

grappige film met Eddie, dit is wat je van hem kunt verwachten en ik vond 'm leuk.

Ideaal geschikt om op een regenachtige zondagmiddag met het gezin te kijken

avatar van Ftder

Ftder

Ik vond deze wel aardig maar niet waard voor in de bios

avatar van wrist

wrist

alegondatje schreef:

Ik vond het een redelijke film. Niet echt spectaculair ..........

Voor een regenachtige zondagmiddag is deze film een leuk alternatief

hmm grappig, na mijn reactie geplaatst te hebben, las ik bovenstaande

hoe toevallig

avatar van Godspeed

Godspeed

• 1909 stemmen

Een aardige film, die zich lekker wegkijkt. Redelijke dosis humor, maar wel overgoten met een moraal-sausje. Complimenten wederom aan Eddy Murphy, die -ook deze- rol weer goed neer wist te zetten. 3.5*

avatar van amanda22

amanda22

Ohw nee vond hem saai en kinderlijk. Eddy Murphy is leuk maar ken hem nu wel. Dus 1,5*

leuke film hoor,niet super,maar wel origineel,en das verfrissend1 DAAROM EEN [7] 3.5

avatar van Desh

Desh

1 woord: waardeloos

ontzettend flauwe film, weinig inhoud. Je moet je werkelijk echt vervelen wil je deze zien...

avatar van martin1952

martin1952

heb de film gisteren bekeken, en was best wel aardig. ook het idee van een grote dave en alleemaal minimensjes. leuk leuk

3,0 sterren

avatar van Nasty

Nasty

Ik vond het wel een aardige film , en kon er best wel om lachen ook !

De humor is soms nogal kinderlijk .

avatar van Guinness

Guinness

Had veel meer verwacht van deze kinderlijke humor film.

maar heb gehoord dat er een 4e Berverly Hills cop film komt komend jaar, hopelijk spoort dat Murphy aan om weer eens wat meer van zo'n soort rollen te gaan spelen. Ik heb het nu wel gehad met hem dat ie een paar rollen in 1 film speelt. 2*

avatar van pamela200

pamela200

Heb deze film al na 10 minuten uitgezet. Wat een zonde van mijn tijd.

Eddy Murphy speelt normaal voortreffelijk maar na 10 min moest ik al aan de maagzuur tabletten.

avatar van Car-freak

Car-freak

10 minuten! Dat kon bij mij helaas niet heb hem in de bios gezien

Super gelachen, dit is een leuke film. Eddy heeft zich weer helemaal gerevengeerd.

avatar van whimp

whimp

Echt wel een goede familiefilm, beetje zoet, degelijk en voorspelbaar. Maar kijkt wel lekker weg en verveelt geen moment, goed geacteerd ook. 3,5*

avatar van DJ Pierre

DJ Pierre

Ik heb hard gelachen.

Misschien zoet, voorspelbaar, feel good, belerend of wat dan ook, ik vond hem tof.

avatar van RickZ

RickZ

Ik vond dit meer een soort kinderfilm, heel simpel verhaal met simpele effecten en kinderlijk gedrag van de acteurs

avatar van mesaj

mesaj

saaaai

Het begin is het mooist. Ik kwam niet meer bij toen hij probeerde te lopen en te lachen. Of het moment dat hij handen ging schudden, hilarisch! Voor de rest is het een saaie film..

avatar van Milan07

Milan07

Slaapverwekkend. Misschien nog 1 x stunten met Beverly Hills Cop 4 als Quentin Taratino deze regiseert?

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

DJ Pierre schreef:

Ik heb hard gelachen.

mee eens je kan met een film als dit waar E.M in speelt verwachten dat het dom van je af kijken is