• 9.375.882 stemmen

Geregisseerd door: Brian Robbins

Met onder meer: Eddie Murphy, Elizabeth Banks en Gabrielle Union

Releasedatum: 21 augustus 2008

Plot Meet Dave

"There's a whole other world going on inside of him."

Om haar eigen planeet te redden neemt een ruimteschip de levensvorm aan van een man (Eddy Murphy). Problemen doen zich echter voor wanneer er een vrouw (Elizabeth Banks) in het spel komt die het hart van die man verovert. De kapitein van het ruimteschip voorziet hierdoor vele problemen tijdens het redden van zijn eigen planeet.

Dave Ming Chang

Gina Morrison

No. 3 - Cultural Officer

No. 2 - Second-in-Command

No. 4 - Security Officer

avatar van markel66

markel66

Zeker niet slecht, maar Eddie gaat me wel een beetje vervelen ondertussen.

avatar van komerad

komerad

De film valt goed mee, zeemzoete romcom met een apart verhaaltje.

avatar van MarazRecep

MarazRecep

Tegenvaller! Eddy Murphy heeft het niet meer en dat blijkt dankzij Meet Dave, heb me zeer verveeld tijdens de film heb zelfs zitten smsen, kon me dus niet echt boeien.

2* (4/10)

avatar van Jacson

Jacson

Vond het een waardeloze film, de enige grap waar ik de film op heb kunnen betrappen, was al lang en breed te zien in de trailer.

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

Een erg leuk bedachte film.

Ik vind het een typische Eddie Murphy film.

Leuk verhaal, met een goede cast.Ikzelf ben een groot fan van Gabrielle Union, wat een vrouw zeg.

avatar van DeDennis

DeDennis

Hartstikke leuke film! Veel gelachen en leuk verhaal.

avatar van martiniheks

martiniheks

als gebruikelijk hier en daar wat flauw maar de robot was orgineel bedacht al en al een leuke film met orginele ideen

avatar van peter74

peter74

Ik snap niet dat Eddy Murphy vroeger zo leuk was, en dat de laatste jaren zijn films zo tegenvallen (met uitzondering van Shrek).

Het is volgens mij niet zo dat je op hem uitgekeken raakt, want als ik z'n oude films terug kijk dan vind ik die nog steeds leuk. Is toch jammer. krijgt hij dan alleen nog maar rommelscripts aangeboden?

avatar van click66

click66

Ik vond dit weer een film voor maar een film te maken. Ik verveelde mij al snel.

avatar van 'steeff

'steeff

op somigen stukken moest ik echt lachen.

maar later werd het een beetje te allemaal

avatar van edoij2

edoij2

Ja leuke film! Leuke humor, erg grappig. Leuk!!!

avatar van alcapachino

alcapachino

wat een verschrikkelijk saaie film , absoluut 0,0 lach momenten gehad murphy was ver onder de maat , en het gezinnetje van 2 maakte me ook kotsmisselijk bah!

avatar van Jerry1981

Jerry1981

Welcome to old navy!

avatar van Thrillerr

Thrillerr

Grappig

avatar van somdv

somdv

Namens mijn dochter 4,5 sterren.

avatar van Keane1983

Keane1983

Het idee was heel erg leuk, alleen denk ik dat eddy murphy zijn beste tijd wel een beetje heeft gehad. Zijn humor blijft stoch steeds hetzelfde....in mijn ogen...get a make-over.

Maar nu de film.

Het verhaal is leuk bedacht en ook wel leuk tot uitvoering gebracht.

Er zitten grappige stukjes in, vooral de imitatie stukjes zijn erg grappig..soms wel iets over the top..but thats comedy i gues!!!

Al met al heb ik me goed geamuseerd..niet hoogstaand maar ook weer niet 12 in een dozijn....2.5*

avatar van funland

funland

Ik vond Norbit veel grappiger dan deze film, hoor

avatar van film-gek

film-gek

nutteloos

avatar van vcrrr

vcrrr

Leuk! Na lange tijd weer eens een leuke film van/met Eddie Murphy.

Wel met een typische "feel-good" sfeer (en einde), maar genoeg leuke momenten om te boeien. Drie sterren.

avatar van horned_reaper

horned_reaper

Ik kan Muprhy echt niet uitstaan...

Welke film ik ook van deze man kijk.... hij is echt idioot irritant..

avatar van marissaheinrich

marissaheinrich

Leuke vermakeijk film.

Geen SUPER film, maar het is zeker de moeite waard.

Heb gelachen om de robot en de film is zeer origineel!

Ik vond Eddie echt grappig met zijn gezichtsuitdrukkingen.

3.5 dus

Leuke film, niet heel bijzonder maar wel vermakelijk. Eddie speelt goed, het verhaal is wat absurd. 3 en een halve ster voor deze film.

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

Had er weinig van verwacht maar vond hem toch wel leuk.

Geen bijzonder verhaal en af en toe wel kinderachtig en flauw, mik aar heb bij elkaar toch nog redelijk veel gelachen.

Natuurlijk helpt Eddy Murphy ook die zn eigen stijl er in stopt en verder de "robot die zich als mens probeert e gedragen" prima neerzet. Dat laatste leidde af en toe echt tot hilarische situaties, ook al zijn ze simpel

avatar van dragonlady1982

dragonlady1982

leuke film

avatar van Chromeo

Chromeo

Eddie Murphy is al een tijdje het spoor bijster. Ook in deze prent slaat hij de bal volledig mis. De score op IMDB zegt genoeg...

avatar van Devoo

Devoo

Best vaak gelachen bij deze film, en dat gebeurt niet zo heel erg vaak. Grappig concept, behoorlijk uitgewerkt, met af en toe een zwakke acteerprestatie. Maar over het algemeen bijlange niet zo slecht zoals veel mensen hier beweren.

avatar van DragQueen

DragQueen

Een aardige komedie, waarvan het verhaal een grappig concept bevat. er zaten dan ook best wat vermakelijke momenten in de film. eddie murphy speelde in deze film weer eens keer degelijk, en ik kon dan ook wel lachen om zijn gelaats uitdrukkingen. de special effects waren ook in orde. 2,5 sterren.

avatar van Nancy1980

Nancy1980

Niet mijn soort film, heb hem na 10 minuten al uitgezet omdat ik me irriteerde aan Eddy Murphy, film wel leuk voor de jeugd denk ik, vindt het meer een kinderfilm.

avatar van Natasja22

Natasja22

ik vind dit geen kinderfilm wel een vermakelijke goede film

maar gelukkig zo heeft iedereen zijn eigen mening

avatar van LoganMCV

LoganMCV

Leuke film, erg vermakelijk. Niet de beste van Eddy maar zeer zeker de moeite waard.