• 9.378.915 stemmen

Hancock (2008)

Actie / Fantasy | 92 minuten / 102 minuten (unrated version)

Genre: Actie / Fantasy

Speelduur: 92 minuten / 102 minuten (unrated version)

Geregisseerd door: Peter Berg

Met onder meer: Will Smith, Charlize Theron en Jason Bateman

Gesproken taal: Engels en Japans

Releasedatum: 9 juli 2008

Plot Hancock

"Bad behavior. Bad attitude. Real hero."

Grote macht brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee en dat weet iedereen. Iedereen behalve Hancock. Hij is een nerveuze, sarcastische en onbegrepen kerel vol tegenstrijdigheden en zijn goed bedoeld heldhaftig gedrag bereikt misschien wel zijn doel en redt talloze levens, maar laat ook een indrukwekkend spoor van vernieling na. Het publiek heeft er uiteindelijk de buik van vol, tot op de dag dat hij het leven redt van PR directeur Ray Embrey (Jason Bateman). Dan begint de sardonische superheld te beseffen dat hij misschien toch ook een kwetsbare kant heeft. Dat onder ogen zien zou wel eens Hancocks grootste uitdaging ooit kunnen worden.

JohnWilliams

Laten we er maar over op houden. Wat gebeurd is is gebeurd...ik had het niet voluit moeten opschrijven misschien...mijn excuses daarvoor. Maar ondanks dat heb ik de spoilers wel opgeschreven (groot) zodat je bij de 1ste zin al kon weten, oh die vent gaat spoileren...

avatar van madmax8

madmax8

gisteren gezien maar ik vond hem erg tegenvallen. Hij begint wel leuk maar het wordt steeds meer een standaard verhaal namate de film vorderd, helemaal aan het einde. Ik had gehoopt op een spectakel aan het einde maar dat viel toch behoorlijk tegen het leek wel een disney film. Nee dit is niet een van mijn favoriete films en komt misschien wel op mijn lijst met flop films. Charlize Theron was overigens wel weer lekker

2 sterren 1 omdat Charlize meespeelt en 1 voor Will Smith.

avatar van aerts007

aerts007

Beetje goedkoop Disney vertier,men 3 zonen vonden hem goed.

Leeftijd tussen 8-13 jaar!(men zonen he!!!!!).

Ach,avond om nooit te vergeten!

Kerels waren happy,ik ook!

Doordeweeks vertier! Smith als prince of Bel-air.

avatar van Knisper

Knisper

JohnWilliams schreef:

Dan lees je het juist des te sneller.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Geweldige film Einde was ook eigenlijk verrassend dacht weeral een einde zoals I Am Legend maar breekt toch met een good end anyway, vermakelijke film, heerlijk bij weggekeken en de 4 sterren waard

Knisper schreef:

Dan lees je het juist des te sneller.

Oh,...nou dan nog maar eens mij excuses.

Mary_Shaw

zeg, hij bied hier meerdere keren zijn excuses aan en jullie blijven maar katten. Hij weet waar zijn fout zit ondertussen dus hou er nu over op en concentreer je nu maar weer op de film!

JohnWilliams

Inderdaad, de film was namelijk (naar mijn mening) geweldig.

Will Smith laat zien dat hij een goeie acteur is, hij kan echt alles aan. Denk maar eens aan Hitch (totaal andere rol) en denk maar aan zijn rol in I am Legend. Hij blijft een goeie acteur, veel beter dan Eddie Murphey om maar een voorbeeld te noemen.

avatar van mikeblabla

mikeblabla

Wel een leuke film beter dan I am legend waarvan de graphics een beetje goedkoop eruit zagen.

Maar bij lange na geen Independence day.

Al met al toch een voldoende

JohnWilliams schreef:

Inderdaad, de film was namelijk (naar mijn mening) geweldig.

Alles? Hij een rol als dit, in Men in Black of als een Fresh Prince geweldig, want zo is hij nou eenmaal, in andere rollen zou ik hem echt niet willen zien.

Mary_Shaw

heb je heb al in andere rollen gezien?

zo nee kan je ook niet definitief zeggen dat hij er niets van zal bakken

Martijnnn

I am Legend bijvoorbeeld.

Mary_Shaw

ik vond dat hij het nog goed neerzette, maar ja daz mijn mening

avatar van rokkenjager

rokkenjager

mikeblabla schreef:

Maar bij lange na geen Independence day.

Al met al toch een voldoende

Wat een atopische vergelijking. Dat wil de film niet eens zijn.

rokkenjager schreef:

Wat een atopische vergelijking. Dat wil de film niet eens zijn.

Jij blij, nu kun je eindelijk het zojuist geleerde woord atopisch in de praktijk uitbrengen!

avatar van lagaiske

lagaiske

Martijnnn schreef:

I Am Legend

The Pursuit of Happyness

I, Robot

Enemy of the State

Om er maar enkele te noemen!!!!

Deed het telkens voortreffelijk.

avatar van Flipman

Flipman

Independence Day?! In vergelijking met die film is Hancock Oscarwaardig! Echt, wat een boutfilm is dat! Allemaal Amerikaanse propaganda! Naar deze film kan ik kijken, die is vermakelijk, Independence Day is een film die ik de eerstvolgende keer vastgebonden in een stoel zie: die ga ik echt niet voor m'n plezier kijken!

avatar van V1ncor

V1ncor

Gistere gezien in de bios, geweldig! Flink gelachen af en toe, vette actie.. gewoon leuke film echt een aanrader! zeker 4,5

avatar van Alldoss

Alldoss

Deze film wil ik zeker nog een keer kijken!

avatar van chris444

chris444

Leuke film , geen standaard hero filmpje waar je er zoveel van heb maar met een leuke "twist" eraan.

3.5

avatar van koiboy

koiboy

Leuke film om te zien. Als superhelden film fan vond ik het toch spannend te zien wat er allemaal zou komen. wel leuk want met de oude superhelden is het altijd spannend om te zien of het daadwerkelijk een beetje op de comics lijkt. Met deze film was het gewoon zitten en zien wat er op je af komt. Ik heb met sommige stukken best wel dubbel gelegen van het lachen zelfs zo erg dat de rijen voor me geergerd achterom zaten te kijken. Ook de actie was best aardig neergezet daarom ook een 4 van mij.

avatar van ghostman

ghostman

Michael MANN maakt zijn acteerdebuut in deze film.

avatar van finalman

finalman

wat een teleurstelling, deze film. Was al blij dat de aftiteling begon.
Vooral een slecht verhaal met een domme humor. (oa van 'jij bent een lul!')

avatar van Dino_V

Dino_V

grid8400 schreef:

Dan heb jij waarschijnlijk nog nooit naar een goeie THX gecertificeerde thuis installatie mogen luisteren en mogen kijken naar een 60" gecalibreerde plasma of een goeie HD beamer...

Whahahahaha, alsof jij dat wel hebt.. en ALS je het al hebt dan ben jij 1 van de weinige ..

Ik kijk de meeste films ook lekker thuis, op een full hd 42" plasma met een super home cinema set, MAAR met films als deze bereik je gewoon never nooit niet wat je in een bioscoop bereikt, de ruimtes tussen de speakers daar, de hoeveelheid wattage etc etc etc is allemaal precies zo op elkaar afgesteld om het maximum te behalen, en helaas dat zal jij vast thuis niet hebben..

Ik vond de film een beetje tegenvallen, ik ben een zeer groot fan van Will maar vond het hele "vlieg-gebeuren" matig.. Het kwam te nep over en dat ben ik niet gewend van Will..

Charlize maakte -voor mij- weer een hoop goed en de twist rond het einde vond ik de film wel ten goede komen, 1 keer zien, goed lachen en niet meer aan denken!

4 sterren.

avatar van JoleneWatchesYou

JoleneWatchesYou

Goede film, maar geen overdreven humor. Buiten de grappige scenes die we in de trailer te zien krijgen, komt er in de film van humor niet erg veel in huis. Een goede film, dat wel, maar valt in mijn ogen niet onder 'komedie' te plaatsen. Heeft ook wat mee van transformers vind ik, weet niet waarom =s...

3,5'tje.. Will kan beter i guess..

X

avatar van Crystical

Crystical

Hij was wel te doen alleen vond de special effects erg goedkoop. Het verhaal zat opzich wel leuk inelkaar, maar had op meer gehoopt.

avatar van BramIsLegend

BramIsLegend

Begon heel leuk, meeste stukjes hadek wel al in de trailer gezien.

Maar toen de plottwist eraan kwam, iets over de helft van de film, werd het in mijn ogen iets minder. De laatste 45min waren ook helemaal niet grappig meer.

avatar van gotti

Geweldige film. Nimmer zo gelachen bij een superhelden-/actiefilm de laatste tijd. Wel een enorm vreemd scenario, die wonderlijk genoeg toch uitstekend werkt. De tijd vliegt voor bij.

Ik wil vliegen...

avatar van LopatTjai

LopatTjai

Goede film, niet super, maar gewoon goed. De grappen waren goed, het kijkt heel snel weg.

avatar van Romana

Romana

Toffe film om naar te kijken. Leuk verhaal, goede acteerprestaties, wel een nogal open einde. We krijgen er nog meer van te zien. Zo'n I don't need to think, but chill movie.