• 9.376.895 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Roel Reiné

Met onder meer: Steven Seagal, Lance Henriksen en Blanchard Ryan

Plot Pistol Whipped

"They came to collect a debt... He paid in full."

Matt (Steven Seagal) is een aan lager wal geraakte corrupte, alcoholistische agent die veel schulden heeft gemaakt. Op een dag komt hij een mysterieuze man tegen die hem veel geld aanbiedt in ruil voor een paar ''klussen''. Ondertussen vecht Matt tegen zijn alcoholprobleem en de liefde voor zijn dochter helpt hem daarmee. Maar wat moet hij doen? Zichzelf uit de schulden proberen te werken of is de liefde voor zijn dochter toch belangrijker?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Kooltje

De eerste meningen over pistol whipped zijn op de volgende link te lezen

het is niet al te positief. heb de film zelf nog niet gezien. wie al wel?

avatar van DiDa

DiDa

Ik heb ook al verschillende reviews gelezen en ze zijn heel erg uiteenlopend. De ene vindt het Seagal's beste sinds Under Siege vanwege de professionele look die de film heeft. Er wordt ook vermeld dat Seagal deze keer weer probeert te acteren en niet slaapwandelend de film probeert door te komen. De actie en de vechtscenes zien er goed uit.

De een zegt weer dat de film en het verhaal saai is, de ander dat het eindelijk eens een goed verhaal is. Ik wacht maar gewoon tot ik de film zelf heb gezien. Hier trouwens nog een nieuwe trailer van Pistol Whipped:

Kooltje

Ja inderdaad ik ga ook nog niet af op de oordelen die er gegeven zijn. eerst zelf zien of het in de buurt kan komen van zijn succesvolle films als under siege 1& 2 en out for justice. zodra ik de film gezien heb laat ik mijn mening gelden

sinterklaas

Nieuwe trailer is ook weer mooi.

Leland Palmer

Raar genoeg heb ik ook nog zin om deze film te zien

avatar van Quentin

Quentin

Geinige cameo van Reiné op het laatst.

Cameo?

Maar goed. Zal hem morgen wel even nuchter bekijken.

Kotegashi

Ik heb de film gezien en hij is goed.

Seagal doet zijn best om met emotie te acteren, gaat niet altijd even soepel, maar je ziet dat hij het probeert.

De bijrollen zijn goed verzorgd met Lance Henriksen en nog een paar.

Voor het feit dat het totale budget maar 10 milj.$ was waarvan er ca. 8 naar Seagal zijn gegaan, is de kwaliteit zeer hoog. Goede beeldkwaliteit, goede editing, brute gevechten (alles door Seagal zelf) en een klein beetje (met de nadruk op klein) diepgang.

Seagal verbergt z'n postuur dit keer ook niet achter zijn armen of van de "mooie" lange jassen, hij lijkt zich in deze film redelijk op zijn gemak te voelen.

Voor de fans een aanrader, voor de niet fans een lekkere film om eens te kijken.

Deze film had meer bioscoop potentieel dan Renegade Justice, maar helaas heeft Sony weer in zijn "wijsheid" besloten er een DTV van te maken.

avatar van Quentin

Quentin

Een hele verbetering ten opzichte van Seagal's vorige DTV-troep, maar goed is het helaas niet. Eindelijk een plot wat te volgen is, aardige bijrollen en Seagal die nog eens zelf wat kunstjes laat zien; maar helaas ligt het tempo laag en is de actie ondervertegenwoordigd. Daarnaast blijft Seagal veel gelijkenis vertonen met het Michelin-mannetje en straalt het lage budget van de productie af. Rein'e heeft best goede ideën maar wordt duidelijk beperkt door het minimale budget, alles lijkt op een middag gedraaid te zijn. Zo zijn bijvoorbeeld de shots van de craneoperator met parkison gewoon in de film beland ... *1,75

Is ie al op dvd?

gotti schreef:

Is ie al op dvd?

Nee, wat speurwerk levert op dat de verhuurrelease op 4 maart is.

Nog niks bekend over verkoopdata, maar da's meestal een maandje later.

Ik heb ook weer een trailer gemaakt voor deze film, binnenkort zal die weer verschijnen op steven-seagal.net.

Ik heb hem nu inmiddels zo'n 3 keer gekeken en dan nog stukjes en beetjes nog een paar keer voor het maken van de trailer en hoe vaker ik de film zie, hoe beter hij wordt.

avatar van gotti

Over een maandje of 2 in de VS verkrijgbaar volgens mij...

Kotegashi schreef:

Nee, wat speurwerk levert op dat de verhuurrelease op 4 maart is.

Toch alleen voor Amerika denk?

Leland Palmer

Weet iemand waar een poster of cover te vinden is van deze film? Heb al gezocht, maar kan niks vinden en ben nu eigenlijk wel uitgegeken op dit plaatje...

Kotegashi

Helaas schittert de webmaster van steven-seagal.net op het moment door afwezigheid. Daarom heb ik mijn trailer maar op youtube gemikt:

Duurt 2:06.

Is echt een leuke film.

Leland Palmer schreef:

Heb wel de foto, maar krijg hem niet geplaatst. Iets met incorrecte afmetingen.

Kotegashi schreef:

Heb wel de foto, maar krijg hem niet geplaatst. Iets met incorrecte afmetingen.

Heb je een link?

Leland Palmer

Bedankt Heb even een correctie doorgevoerd.

Mooie poster.

sinterklaas schreef:

Toch alleen voor Amerika denk?

Nee, vond het ergens op de site van een nederlandse videotheek.

Weet alleen niet meer welke. Via google is het wel ergen terug te vinden.

Duurt 2:06.

Is echt een leuke film.

Inmiddels is de webmaster terug en is er een downloadbare versie van mijn trailer geplaatst (betere beeldkwaliteit dan op Youtube).

Kijk maar in de members exclusive sectie van www.steven-seagal.net/forum

avatar van SSeagal

SSeagal

Review op IMDB positief. En na flink wat neuzen op sites zijn de meesten positief. Ik ben zeer, zeer benieuwd!! Trailer ziet er verdomd goed uit ook!!

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

Steven Seagal die een aan lager wal geraakte man speelt. Die ironie toch.

sinterklaas

Wel de eerste film waarin Seagal iemand speeld die zwaar aan de drank zit. Ben ik niet echt van hem gewend want hij drinkt of rookt zelden in de films.

avatar van SSeagal

SSeagal

Wat een prachtige openingsscene! Alvast een plus! Maar kijk de film wel een keer op mijn tv via dvd Bye the way, mag zo'n link wel geplaatst worden hier op MM?

avatar van starbright boy

SSeagal schreef:

Bye the way, mag zo'n link wel geplaatst worden hier op MM?

Nee, ik heb de link naar de illegale stream verwijderd en tevens wat reacties daarop.

starbright boy schreef:

Nee, ik heb de link naar de illegale stream verwijderden tevens wat reacties daarop.

Is dat een goede Nederlandse zin?

avatar van starbright boy

Nu wel.