Genre: Actie / Misdaad
Releasedatum: 11 september 2008
Bekijk via SkyShowtime
Plot Wanted
"Choose your destiny."
Wanneer de baas van een bende huurmoordenaars contact legt met Wesley Allan Gibson (McAvoy), een depressieve kantoorbediende, en hem vertelt dat zijn vader een huurmoordenaar was die onlangs vermoord werd, besluit Wesley zijn leven in eigen handen te nemen en ook een professionele moordenaar te worden. Al snel blijkt dat hij een waar talent is en hij wordt toegelaten tot het geheime gezelschap, waar hij besluit wraak te nemen om zijn vaders dood. Wesley raakt binnen de kortste keren helemaal in de macht van de clan en van Sloan, de baas (Freeman). Samen met zijn 'collega' Fox (Jolie) gaat hij op zoek naar de moordenaar van zijn vader.
Wesley Gibson
The Repairman
Mr. X
The Butcher
Ruben. K.
super over the top actiefilm die mij van begin tot eind geboeid heeft.
net als ik bij de film doomsday heb gezegd : verstand op nul en knallen met die film !!!
Vergeet niet boven ook nog in het eggie je 4 sterren stem uit te brengen.
Ruben. K.
Kan niet anders dan het eens zijn met wat mix master hier beneden schreef.
Films van dit soort kaliber lijken tegenwoordig allemaal een beetje dezelfde stijl te kiezen en dat is een beetje over the top, ben er echter een groot fan fan, je kan iemand opde klasieke wijze een kogel rijker maken maar met de special effect kan en word het steeds een stuk idioter...vet vet wijs.
Als je mij zou vragen of ik dezelfde hoofdpersoon gekozen zou hebben....nee...maar toch een boeiende en spannende film met een verassende twist.
Snyder
goeie film, iets TE veel van het goede af en toe maar kijkt wel lkker weg
PKlijnstra
'Wanted' is een over-the-top actie film, waar je toch enig fantasie voor zal moeten gebruiken. (Dit hoeft zeker geen minpunt te zijn!)
De acteurs zijn redelijk, en eindelijk weer eens een leuk voorbeeld om te zien dat Morgan Freeman weer een grote rol in een film speelt. Angelina Jolie weet in deze film te overtuigen d.m.v. enkele mooie scenes en geweldige stunts. Het einde van de film is ook zeer zeker verassend te noemen.
Wanted blijft van het begin tot aan het eind boeien en in mijn ogen wordt dit gewoon een kaskraker.
Wanted krijgt van mij 4,5* en heeft dat dubbel en dwars verdient.
tom de filmman
matige film vond ik, sry jongens maar ik geloof niet in kogels die bochten kunnen nemen, k had net the bucket list gezien en vond morgan weer prima maar na dit zakt het weer een beetje weg, jmr maar zo is Freeman, of geweldige films of bagger en dit was een bagger als je het mij vraagt
Half puntje verlaagd....de film is wel extreem onrealistisch....
Wel vermakelijk, maar niet super. Als je een overdreven actiefilm van subliem niveau wilt zien, dan is mijn aanrader Shoot 'm Up.
criticalisme
ow en we kijken ook echt naar films voor de geloofwaardigheid vele acties zijn niet geloofwaardig hoofdpersonage neemt meestal alle bad guys en ontwijkt kogels dat het geen naam heeft
Tine65
Goeie film voor wie houdt van veel visuele effecten.
Voor de rest niet veel soeps.
Aangezien deze film totaal niet mijn genre is kan ik niet objectief oordelen.
KeteltjeJB
In zijn genre een echte topper!
Goede actiefilm. Morgan Freeman zet weer een ijzersterk karakter neer en Angelina Jolie heeft ook aardige scenes en stunts neergezet.
De film deed mij een beetje aan de Matrix denken maar dan visueel sterker en veel meer special effectten wat de film een beetje over-the-top maakt.
Van begin tot het einde was de film boeiend te noemen
Voor mij 4*
Joän
De film Wanted is zoals eerder is aangegeven door PKlijnstra een over-the-top actie film. Ik heb iets te vaak "yeah right" en "sure" geroepen tijdens de film.
Persoonlijk vond ik de film vrij matig vanwege verhaallijn.
Toch heb ik deze film 3 * gegeven, een ruim voldoende dus vanwege de special effects en de cast.
Verder kijkt deze film lekker weg.
PKlijnstra
----------------------------------
Persoonlijke informatie
Statistieken
Geregistreerd: 3 november 2006
Laatste bezoek: gisteren 23:34 uur
Aantal stemmen: 186 (gemiddelde: 4,84
------------------------------------
Dat is wel een heel erg hoog gemiddelde, zelfs de dramatische film perfect hideout krijgt van jou 5*. Hopelijk zijn al de films waarop je uitermate hoog hebt gestemd, ook daadwerkelijk in jouw ogen 5* waard en probeer je deze site c.q. de bezoekers toch nog enigzins te helpen.
Het mag best onrealistisch zijn, zie films van bv Schwarzenegger maar deze film overdreef wel heel erg met zijn afwijkende kogels en ander bizar gedoe.
schaap140
Hele goeie film, mooi gemaakt en visueel goed weergegeven. krijgt van mij een 4,5 - Angelina Jolie - Drool - Lekker hoor, speeld weer goed en lekker...
MuchTheSame
Ik vond deze film erg goed gemaakt, verfrissend. Beter dan Shoot 'Em Up maar niet beter dan de film Crank
James McAvoy acteerde in de film Atonement al erg goed, maar ik had nooit verwacht dat hij ook een erg goede actieheld zou worden .
Hij heeft de rol neergezet zoals werd verwacht van sukkelige , depressieve boekhouder naar een meedogenloze killer .
Weer eens een andere rol van Angelina Jolie trouwens.
Combineer het erg goede verhaal met super over The Top actie en laat het geheel regisseren door een Rus met een visie , en je krijgt dan overweldigende film met veel actie , special effects en ongeloofwaardigheden .
Maar goed , als je de eerdere films van Timur hebt gezien weet je ongeveer al dat je niet moet verwachten dat de actie geloofwaardig of serieus te nemen is......
Nightwatch en Daywatch zijn ook niet al te geloofwaardig, maar dat zijn ontzettend goede films .
Al met al krijgt deze film van mij , 4,5 *
Leuke film om eens gezien te hebben. De actie is best goed en de speciale effecten zelfs nog beter. De film is echter niet echt realistisch en het verhaal vond ik ook niet echt bijster.
Angelina Jolie zag er zeker niet slecht uit maar ik heb haar wel eens beter gezien. James McAvoy zie ik steeds vaker in films verschijnen. Ik ken hem vooral van de serie Shameless maar ik heb hem onlangs nog gezien in " Last King of Scotland". Hij is dus een acteur in opkomst. Hij deed het zeker niet slecht in deze film.
SilverShadow
Wanted krijgt van mij 4,5* en heeft dat dubbel en dwars verdient.
Had het niet beter zelf kunnen verwoorden/zeggen.
Jason28
Haha wat is dit zwaar over the top!!! Wel hele vette actie maar zoooo ongeloofwaardig, maar ik geloof dat dit ook gebaseerd is op een comic book? Normaal ben ik niet zo gek op dit soort films maar ik heb me toch best vermaakt. Voor actie liefhebbers is dit een absolute aanrader!
SSeagal
Schitterende actiefilm die je meerdere keren kan bekijken. Prachtige stunts, vette actie en overdonderde special effects, hierover heen wat humor gegoten en ik heb me weer prima vermaakt. Lekker overdreven dat wel, maar wel prachtig gemaakt en entertaining. **** voor deze topper!!
Rik^
Leuk om te zien, maar ook niet veel meer dan dat. Het begint allemaal erg sterk met een redelijke diepgang in de karakters, maar gaat dan ineens heel snel wat totaal af doet. Een verspilde kans waar zeker meer in had gezeten.
De actie is wel erg vet, zeker op het eind. Als het verhaal sterker was had ik m zeker meer punten gegeven.
Resh
1 woord; Wouw !
Ik had echt niet verwacht op zo een ''matrix'' achtige film dit jaar. Zou zeker The Dark Knight
kunnen overtreffen
. De special effects waren ongelovelijk mooi je moet natuurlijk wel fantasie hebben maar dat geld voor The matrix ook
. En wat een vette wapens
. De verhaal leek niet boeiend maar door het einde vond ik alles heel goed in elkaar gezet. Echt een top Actie film
. En wat een acteer prestatie van James McAvoy en Angelina Jolie. James M. kon de film heel erg goed leiden
, Jammer dat Morgan Freeman niet zo goed acteerde in deze film zo als die in andere films doet. Heel mooi om te zien hoe Wesley erin is geluist om uiteindelijk zn eigen vader te doden. Ik ben heel positief over deze film. De soundtracks tussendoor waren natuurlijk ook top.
4.5* !
Horrordude
Aardige film, gave actie scenes ect. Maar overtreft zowiso niet The Dark Knight hoor
Maarja , Wanted was lekker over de top inderdaad. En gewoon niet teveel over nadenken tijdens het kijken van : Aah dat kan nooit! als je dat doet heb je gewoon geen plezier tijdens deze film.
ik vond hem in ieder geval leuk...
Ruben. K.
ik vond hem in ieder geval leuk...
Was idd een leuke film en ga er van uit dat je een grapje maakte maar voor het geval dat:
The Dark Night met Wanted vergelijken is als appels met peren.....
smettipie
film begint spectaculair, maar vervaagt dan zeer vlug tot op het einde.
een echte wegkijkfilm zou je kunnen zeggen.
2,5**
Angelina Jolie blijft natuurlijk een lekker wijf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
whimp
De link met de matrix is snel gelegd, dankzij de 'over the top' special effects. maar de matrix is naar mijn mening maast een zeer goede actiefilm ook een film met een filosofische boodchap. Een film moet je niet met andere films vergelijken maar op zichzelf beoordelen. De actie was super, acteurs deden het redelijk en inhoud van lik me versie, ik wil een 7,5 geven maar geen 8 dus het word 3*
Resh
Ehmm een 3 is een 6 he ?
fritsy
2,5* omdat ik toch wel 10 X onder de film zat van Tjonge jonge jonge!!!

Wees er nog snel bij: 'Wanted' gaat uit het aanbod van Netflix verdwijnen

'Wanted' is morgenavond (11 februari) op televisie te zien: 'Film waaraan je alleen maar goede herinneringen kan overhouden'

Deze waslijst aan goed beoordeelde titels verscheen 1 januari op Netflix

Kick-Ass
Actie / Komedie, 2010

Taken
Actie / Thriller, 2008
verlies van geliefdesluipmoordenaarsecret societymission of murdersecret basesecret organizationinstinct gebaseerd op stripwraakverraadtrain crashfatebased on graphic novelhealing processhidden powers legacysecret coderejuvenationtrainsurfingweapons trainingoffice worker loose adaptationphysical trainingpushover intenseassassinsextraordinary powers vibrantmurder of father