Genre: Drama / Fantasy
Geregisseerd door: David Fincher
Met onder meer: Brad Pitt, Cate Blanchett en Tilda Swinton
Releasedatum: 29 januari 2009
Plot The Curious Case of Benjamin Button
"Life isn't measured in minutes, but in moments."
Terwijl de orkaan Katrina op New Orleans afstormt, ligt de bejaarde Daisy op haar sterfbed. Ze vraagt haar dochter om voor te lezen uit een oud dagboek. Het dagboek vertelt het bijzondere verhaal van Benjamin Button. Benjamin wordt geboren als bejaarde man, en wordt vervolgens met de dag jonger. Halverwege hun levens worden Daisy en Benjamin verliefd. Maar wat zal de toekomst brengen wanneer Benjamin steeds jonger, en Daisy steeds ouder wordt?
Benjamin Button
Monsieur Gateau
Grandma Fuller
Elizabeth Abbott
Meneer Bungel
Trailer zegt me bar weinig, deed ergens wat denken aan 'Youth without youth', maar die lijkt me toch een stuk interessanter...
sju
Hier de Engelstalige trailer
Doet mij toch juist nog méér denken aan een film van Jean-Pierre Jeunet. Dat het bijzonder is staat buiten kijf, een groot kassucces zal het niet worden...
Zeer bijzonder inderdaad. Misschien wel de film waar ik het meest benieuwd naar ben de aankomende tijd...
The One Ring
Erg pakkende trailer. Dit kan zeker bijzonder worden.
Ik herken Brad Pitt overigens voor geen meter op die poster.
catweasel
Dat komt omdat ie het ook niet is volgens mij...
Inderdaad. Het is Jason Flemyng.
Creasy_Bear
Moet zeggen dat de trailer toch mijn interresse heeft gewekt voor deze film, alleen maar vanwege de nieuwe samenwerking tussen Pitt en Fincher. De trailer verklapt wel veel.
Ben benieuwd !!
Tonke
- 1982 stemmen
De preview op worstpreviews.com is zeer lovend. Deze film kan nog wel eens heel leuk gaan worden.
Leland Palmer
Zonet de trailer weer gezien. Ik kijk steeds meer uit naar deze film. Weet iemand ook van wie de geweldige muziek is die uit de trailer komt? En of dat ook de muziek is die in de film te horen zal zijn?
Meneer Bungel
Op Imdb staat: ''Original music by Alexandre Desplat'' en het lijkt me erg sterk als ze die niet ook in de film zouden gebruiken.
Desplat deed o.a. ook de muziek voor 'The golden compass', 'Syriana', 'Birth' maar ook nog vele andere(mij onbekendere) films.
BS
idd goede trailer, ze hebben brad weer ff flink in de make-up gestampt
Wordt wel lache als hij kinderen gaat krijgen
We zullen zien maar ik denk dat brad hier een goede keus mee gemaakt heeft !
Meneer Bungel
Dat 'Southern-American'-accent van Brad Pitt werkt eerder een beetje op de lachspieren... Ik zie dan ook erg uit naar zijn rol in de Coens-komedie 'Burn after reading'.
Norma
Is er inmiddels een andere dan de Spaanstalige trailer te zien dat iemand weet?
Norma
Hierzo:
Dank je wel!!
Ik vind het er fantastisch uitzien en het mysterieuze, bijna sprookjesachtige sfeertje spreekt me enorm aan. Lijkt niet echt in het straatje te passen van Fincher, maar misschien blijkt hij de man die alles kan...
bananensap
grappig ook dat er in de trailer niet wordt vermeld dat et een Fincher film is of wie er in spelen (al kan je dat natuurlijk wel gewoon zien)
N811
na 2 superfilms, en daarna 2 redelijkfilm is het weer tijd voor een superfilm!
Trigoo
zal zeker een goede film zijn , eens iets anders dan het normale genre.
Leland Palmer
Zonet weer de trailer gezien. Dé film waar ik het meest naar uitkijk. Steeds weer kippenvel tijdens het zien van de trailer. Alleen die prachtige muziek al...
dulcinea
Meest intrigerende trailer die ik de laatste jaren gezien heb, hier ben ik héél benieuwd naar!
maerk
Aan de trailer te zien wordt dit de meest interessante film van 2008. Heel mooie muziek in die trailer zeg! En de samenwerking Fincher, Pitt heeft zich meer dan eens bewezen een meesterwerk neer te kunnen zetten. Hier kijk ik naar uit!

Je hebt nog 30 dagen - of minder - om deze absolute fillmhits te bekijken op Prime Video

Fantasyfilm 'The Curious Case of Benjamin Button' vanavond te zien op televisie

Inglourious Basterds
Oorlog / Komedie, 2009

Slumdog Millionaire
Drama / Misdaad, 2008
dagboekmarinebegrafenisteareizenziekenhuisgebaseerd op een kort verhaalreverse aging