Rails & Ties (2007)
Bekijk via Google Play
Bekijk via iTunes
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Rails & Ties
Een moeder met zelfmoordneigingen besluit haar auto op het spoor te parkeren om zo een einde aan haar leven te maken. De machinist van de betreffende trein kan het voorval niet loslaten en besluit zich samen met zijn vrouw over de jonge zoon van de wanhopige moeder te ontfermen.
Tom Stark
N.B. Garcia
Susan Garcia
Judy Neasy

glem
Ik heb de trailer gezien en het lijkt me wel een goede film het verhaal is iniedergeval leuk.
Ik kijk er naar uit.

ralfsjam
kreeg hem in mijn schoot geworpen en omdat Kevin Bacon bacon erin speelde meteen gekeken... maar wat een "over de top feelgood film" is dit zeg. alles wat er gebeurde was te mooi om waar te zijn. in mijn ogen te onrealistisch. 90 minuten zitten kijken naar situatisch die in het echte leven niet voorkomen. zelfs het einde was ongeloofwaardig. de film opzich was mooi geschoten, maar het verhaal was zo mooi dat het jammer was. Kevin Bacon en de rest speelde goed, maar het was een goed voorbeeld van: een foute uitwerking van een aardig verhaal. 't leek wel een sprookje zo mooi. voor mensen die een 100% "feelgood film" willen zien met verhaallijnen als "zelfmoord, kanker, vluchtende jongetjes en onschuldig zijn..." kunnen deze film kijken.
zo niet? laat maar liggen..... en 2.5 voor het verhaal.

- 22048 berichten
Marcia Gay Harden laat weer zien dat zij een van de beste actrices is die mometeel actief zijn.
Kevin Bacon wordt alleen maar beter en beter.

flurp4
Wat een baggerfilm vond ik dit. Indrukwekkende thema's die erg slecht en ongeloofwaardig in een sneltreinvaart worden neergezet door acteurs die niet al te best acteren. Ik heb in tijden niet zo'n slechte film gezien maar moest wel vaak lachen om deze melodramatische rommel: daarom een 1,5.

vwtune
26 stemmers en maar 5 recensies waarvan 1 een goede is?
Schamen die andere zich voor het geven van een goed cijfer?
Nou ik niet. deze film is gewoon goed. Vooral als je van drama houdt. Hou je niet van drama, moet je dit ook zeker niet kijken.
Deze film kon ik echt heel goed waarderen, mijn vriendin ook.... die zat te huilen....

Naduah
Prachtige film hoor dit....goed geacteerd, met name door de jongeman Davey...echte emoties!

deLeeuw

zzzozzzo
Ben het hiermee eens, behalve dat ik zelfs niet kon lachen om dit prul.
Drek met de grote D
PS: de regisseuse is inderdaad de dochter van Clint (zegt men op IMDB, het is moeilijk te geloven na het zien van dit misbaksel)

Phantasm
Ik met het roerend eens met Naduah, geweldig drama, film blijft tot het eind boeien!

klsje
Het begin (en de trailer) van de film grepen me aan , maar al snel "geloofde" ik er niets meer van. Drama na drama worden op een soaptempo over je heen gegooid. Al het geliefheb, verdriet en de levenslessen zo nadrukkelijk weergegeven dat ik er kriebel van kreeg. De verhaallijn leek aardig, maar ging voor mij al snel verloren in al dat 'emotioneel geweld' .

Waku
Behoorlijk zware themas komen langs in deze film.
Zelfmoord,kanker.
Geen luchtige onderwerpen.
Naar er wordt vooral sterk geacteerd.
Met name Bacon zet toch altijd verdomd goede rollen neer
Enig vraagteken is hoe makkelijk het "adopteren" van het jongetje gaat. Verder is dit drama dik in orde.
Tissue momenten in overvloed.

Tarkus
Prima film met een uitstekende Kevin Bacon en een nog betere Marcia Gay Harden en een sublieme Miles Heizer (als de kleine jongen).
Het thema van de film (kanker en zelfmoord) is niet echt mijn ding, maar toch kon de film me wel boeien. Het hoeft niet altijd geweld en actie te zijn om een boeiende film te maken.
De thema's leiden zich wel bijzonder goed voor een drama als deze film en het is dat ook eentje waarbij menigeen regelmatig naar de zakdoek zal grijpen.
En het is ook niet verwonderlijk dat Alison Eastwood voor zulk een film verantwoordelijk is, ze heeft duidelijk het talent van haar beroemde vader meegekregen.
Ik zou deze film wel 5 sterren willen geven was het niet dat het begin een beetje traag op gang kwam, maar verder is dit toch een prent die ik iedereen kan aanraden.

Donkerwoud
Wanneer de dochter van film-icoon Clint Eastwood haar regiedebuut maakt, dan is dat al een reden om de film in kwestie uit te proberen. Valt de appel ver van de spreekwoordelijke boom? Tsja, het is moeilijk te zeggen aan de hand van deze film, omdat het erg volgens de formules van een oversentimentele tearjerker is gemaakt. Het begin is best aardig door het ijzersterke acteerwerk van Kevin Bacon en Marcia Gay Hayden die heel sober en ingetogen hun beider rollen weten te vertolken. Maar dan komt er een ludieke wending in het plot die elke geloofwaardigheid tart als zij de adoptiemoeder van een jongetje worden. Zijn moeder is met haar auto op het spoor gaan staan - familiedrama noemen we dat hier - en daarbij geramd door een trein. En laat het karakter van Kevin Bacon nou juist de man zijn die het helse ding bestuurde. Vanaf dat moment lijkt elke wending gemaakt te zijn om ons nog eventjes extra aan het snotteren te krijgen. Als het er nog niet dik genoeg bovenop zit? Hup, nog een flinke scheut erbij. Houdt uw Kleenex bij de hand, Libelle lezend Nederland. Die hele zoetsappige voorspelbaarheid maakt deze film helaas een tikkeltje inwisselbaar met zoveel andere dramafilms. De intelligente thema's van omgaan met ziekte, vergiffenis krijgen en geven en een gezin als veilige haven, hadden echt een sterkere titel verdiend. Overigens wil ik ook niet meteen Alison Eastwood wegzetten als een slecht regisseuse, de film toont wel dat zij de levens van echte mensen mooi kan verbeelden in een film. Nu maar afwachten of ze ook het materiaal krijgt om dat op een subtielere wijze te doen.

stoffel75
Wat een uiteenlopende meningen hier; goed om te zien dat niet iedereen het eens is over alles. Ik vond dit een heel sterke film; Gay Harden en Bacon vind ik hier op Oscar-niveau acteren. Wat een evolutie heeft Bacon doorgemaakt als acteur sinds 'Footloose'. En Heiser is een ontdekking. Ok, sommige plotwendingen zijn ongeloofwaardig; so what, als je houdt van drama's met sterke acteerprestaties dan is dit echt iets voor jou. Dit is een film die je niet meteen vergeet. Fantastische muziek ook.

mathias265
ik vond het een geweldige film !!
wat een geweldige acteurs !!
ik vond vooral Miles Heizer echt geweldig goed acteren !!

Rutte
Geen slecht drama, met een prima acterende Bacon and Gay Harden. Dat zoontje vond ik juist weer minder goed spelen, hij kwam nogal geforceerd over.
Er wordt bovendien naar mijn idee té veel drama gepropt in dit verhaal, dit komt de uitwerking niet ten goede.
Niet slecht allemaal, maar geen topper.

Aardig drama met wel erg veel dramatische gebeurtenissen. Dit komt de geloofwaardigheid van het verhaal niet ten goede. Verder zeker wel onderhoudend en de film had best wat langer mogen duren. Uitstekend acteerwerk en zeker geen verkeerd regiedebuut van de dochter van Clint Eastwood.

xenne
sterk uiteenlopende meningen over deze film, wat niet echt verwonderlijk is. kan ergens wel begrijpen dat sommigen hier dit afschrijven als een sentimentele draak, en dat daarmee de kous voor hen af is. waar het voor mij echter op aankomt bij het kijken van een film is dat de film je in z'n ban krijgt én houdt, en dit was hier zéker het geval. de hoofdpersonages kwamen zeer geloofwaardig over, uitstekende acteerprestaties met andere woorden, ook van het jongetje. de terminaal zieke patient werd hier subtiel neergezet door Marcia Gay Harden, het verhaal zelf was misschien niet altijd even geloofwaardig, maar tot daar aan toe. wat mij betreft toch weer een pareltje ontdekt, waarvan je het vooraf toch helemaal niet had verwacht.

nightbreed
Mooie dramafilm met sterk acteerwerk en een lekker rustige regie (goed van pappie afgekeken). Van mij mag deze Eastwood meer films gaan regisseren.

black mamba
Een pakkende film zonder overdreven sentimenteel uit de hoek te komen.
Marcia G.Harden zet hier een ijzersterke rol neer.
Een eerlijke film

Decec
Een mooie dramafilm...
Mooi verhaal...
Prima acteerwerk...
Bekende acteur Kevin Bacon...
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Perfect achtergrond geluid
(Dolby Digital)...
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Regie Alison Eastwoord (haar vader Clint Eastwoord) wist ik niet,
nu doet ze actrice...

Movsin
Nogal wat eigenaardige gedragingen in deze lang uitgesponnen film die op het einde erg tranerig wil zijn zonder echte emoties los te weken omdat het eenvoudigweg ter vergezocht en uiteindelijk ongeloofwaardig is.
Kan me niet voorstellen dat een ten dode opgeschrevene zich wil verwijderen van de echtgenoot daar waar morele steun noodzakelijk is en ook het kinderloos blijven van het koppel lijkt mij er plots maar bijgesleurd. Ook de gedragingen van het zoontje lijken mij onlogisch en wordt een machinist ,bij dergelijk ongeval niet beter begeleid ?

coumi
Gemaakt door mensen met het hart op de goede plaats, en daarom alleen al een drietal sterren waard, maar het oogt als een gemiddelde tv film. Na een heftig begin wordt het langzaam aan erg voorspelbaar, klef en een tikkeltje saai. Gelukkig zijn de veelzijdige en immer betrouwbare Bacon en Harden aan boord en zorgen ze er met hun stabiel spel voor dat je betrokken blijft bij het te gemakzuchtig geschreven verhaal. Hoewel het overduidelijk wel de bedoeling was, heb ik geen traantje hoeven weg te pinken, eerder een zucht van verlichting gefabriceerd bij de slotbeelden, en of dat nou de bedoeling was?

Capablanca
ik vond het een geweldige film !!
wat een geweldige acteurs !!
ik vond vooral Miles Heizer echt geweldig goed acteren !!
Je vond hem dus niet slecht !!

teigertje
Een aangrijpende en hele mooie, dtama film.
Waarin uitstekend gespeeld wordt.

'Sex and the City'-actrice Frances Sternhagen overleden, Tweede seizoen 'Sleepers' met Robert de Hoog krijgt eerste trailer | MovieMeter Recap

Jodie Foster hoopt dat superheldenfilms-tijdperk snel voorbij is: 'Een fase die iets te lang heeft geduurd'

Sofia Vergara is beruchte Colombiaanse kartelleider in nieuwe trailer 'Griselda'

De tien best beoordeelde films van de jarige Ridley Scott (86)

The Boys of St. Vincent
Drama, 1992