• 9.379.780 stemmen

Met onder meer: Jack Nicholson, Morgan Freeman en Sean Hayes

Releasedatum: 27 maart 2008

Plot The Bucket List

"Find the joy."

Miljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en arbeider Carter Chambers (Morgan Freeman) ontmoeten elkaar op een speciale kanker-afdeling in een ziekenhuis. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te gaan. Toch hebben ze beiden nog genoeg dingen die ze willen gaan doen. Op een dag besluit het oude tweetal om uit het ziekenhuis te ontsnappen om de lijstjes met dingen die ze ooit nog hadden willen doen te gaan uitvoeren.

avatar van Spetie

Inderdaad zeer irritant die Courbois. Zeur niet, kijk de film en geef dan zelf eens aan wat je ervan vindt.

J. Courbois

Het is toch een discussieforum hier over films, kom dan met goede onderbouwde argumenten, dan hou ik me gedeisd...

avatar van Respekked

Respekked

Ja maar je kan niet over iets mee discussieren waar je niks vanaf weet, m.a.w. kijk de film of hou je gedeisd.

avatar van mishad

mishad

J. Courbois schreef:

Een goede discussie begint toch met het feit dat je weet waar je het over hebt. Als je gaat discussiëren over welke film dan ook, lijkt het mij meer dan logisch dat je eerst de film bekijkt en vervolgens iets roept. Of zie ik dat nou verkeerd?

J. Courbois

Mag je vooraf dan geen vraagtekens plaatsen bij een film...?

avatar van Respekked

Respekked

Niet 5 keer op een dag. Punt.

avatar van dinal12000

dinal12000

Ondanks het zware onderwerp vond ik dit een wat makkelijke film. 2 zieke mannen die een lijstje afwerken met dingen die ze willen gaan doen. Op het ijstje o.a.: autoracen, skydiven. Diepzeeduiken, bungeejumpen en kitesurfen stond er nog net niet op. Vervolgens vliegen ze de wereld rond in een vliegtuigje en hebben ze een enkel diepzinnig gesprek op een piramide of een ander klassiek bouwwerk. Teleurstellend maar dankzij het acteerwerk van m.n. Jack Nicholson en de humor die er hier en daar in zat toch voldoende.

avatar van film88888

film88888

Weer een mooie, maar toch ontroerende film van Reiner.

De film begon heel triest, en als een echt drama, naar mate de film vorderd komt er hier en daar wel beetje humor in, maar om het echt komedie te noemen vond ik nu niet.

Er zitten leuke scene's in, en voor een drama (Zeker over het onderwerp kanker) vond ik het heel knap dat Reiner er een beetje een feel good filmpje heeft willen van maken, en lukt ook, maar voor mij blijft het toch een echt drama.

Het verhaal vond ik ook best heel orgineel gevonden, en Jack Nicholson speelde weer heel sterk, en goed, en Morgan Freeman liet zich ook helemaal gaan in zijn rol.

Het is echt een hele knappe film.

3,5

J. Courbois

Ik zal aangezien de opmerkingen in mij richting geen commentaar meer leveren op deze film, dat zweer ik plechtig!

avatar van KillBill1978

KillBill1978

Goeie film, acteerwerk is van beide heren prima, de verhaallijn is verre van standaard, film boeit, zeker de moeite van het kijken waard.. Daarom 3,5

avatar van sobel

sobel

Zeer mooie film met goede acteerprestaties! Zeker een om nog eens te kijken!

avatar van deTuinman

deTuinman

het is op en top hollywood, maar het heeft mij wel meegetrokken

ik vind het acteren uitstekend, met vooral de nadruk op de chemie tussen beide personen

see no evil hear no evil, kwam in mij op, maar dat is misschien toch wat vergezocht

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

leuke film, mooie film, maar toch wat te afstandelijk gefilmd. geen verrassingen helaas, geen al te grote diepte. begint goed, maar gaat langzaam uit , beetje heel erg overgewaardeerd

avatar van 074

begon eraan met een slecht gevoel, het verhaal sprak me totaal niet aan (toen ik het las), Maar nadat ik hem had gekeken was hij echt het kijken waard! een dikke aanrader,

avatar van b00ts

b00ts

Kostelijke film..... "never trust a fart"......

avatar van guylopez93

guylopez93

mooie film

goeie acteerprestaties van Nicholson en Freeman. Vermakelijk met veel leuke en hilarische momenten. Verder een mooi verhaal met een triest einde

avatar van Botje1970

Botje1970

Een film die emoties losmaakt.. Erg mooi

avatar van michelbrs

michelbrs

geweldige film die naarmate de film steeds beter wordt, met een prachtig einde

avatar van centurion81

centurion81

• 2068 berichten
  • 1995 stemmen

Heerlijke film, prachtige synergie tussen Freeman en Nicholson. Simpel gegeven, prachtig uitgewerkt. 4*

avatar van snip

snip

goede film.

mooi verhaal, goeie humor en goed gespeeld door de 2 top acteurs !

avatar van Ant

Ant

3* Goed geacteerd, goede film.

Geweldig eerste half uur! Als je ernstig ziek zou zijn, zou je willen dat je bij deze heren op de kamer lag.

Wanneer ze uit het ziekenhuis zijn komt helaas het standaard / voorspelbare Hollywood verhaal.

Dat is vermakelijk, maar meer ook niet. Zonde!

avatar van Rmie

Rmie

Een zwaar tegenvallende film. Hoewel Jack Nichelson een favoriete acteur van me is vond ik hem in deze rol niet geloofwaardig; zeg maar authentiek. Dit kwam mede door de religeuze (lees correcte) ondertoon; die mijns inziens het geheel afvlakte.

avatar van Dree450

Dree450

J. Courbois schreef:

Mag je vooraf dan geen vraagtekens plaatsen bij een film...?

Nee!

avatar van Dree450

Dree450

film88888 schreef:

Weer een mooie, maar toch ontroerende film van Reiner.

Hieraan heb ik niets meer toe te voegen.:)

avatar van henk004

henk004

Zeer goede film!

Goed acteerwerk.

De film heeft tevens een boodschap, geniet van je leven!

Aan de hand van alle reacties zal ik hem eens gaan kijken. Persoonlijk vallen films met kanker me altijd zwaar en of ik de humor in deze film zal ontdekken weet ik niet.

Het zijn alleen twee, naar mijn mening, ontzettend goede acteurs waarvan ik altijd graag een film heb willen zien waarin ze samen spelen.

Ben benieuwd..!

avatar van bob de niro

bob de niro

vond het ook een hele goede film met 2 van mijn favoriete acteurs!met die twee in een film kan het ook eigenlijk niet fout gaan!4 *

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Super film. Zoals bob de niro zegt: met deze 2 top acteurs kan het niet misgaan. Supergoed geacteerd en er zat een duidelijk boodschap in: Geniet van je leven zolang het nog kan en probeer "close" met je familie te zijn want dat is belangrijk.

Top film!

avatar van Maurien