• 9.377.328 stemmen

National Treasure: Book of Secrets (2007)

Avontuur / Actie | 124 minuten

Genre: Avontuur / Actie

Alternatieve titel: National Treasure 2

Geregisseerd door: Jon Turteltaub

Met onder meer: Nicolas Cage, Diane Kruger en Jon Voight

Gesproken taal: Latijn, Engels en Frans

Releasedatum: 10 januari 2008

Plot National Treasure: Book of Secrets

"The Greatest Adventure History Has Ever Revealed"

Als een ontbrekende pagina uit het dagboek van John Wilkes Booth opduikt, blijkt Ben Gates' betovergrootvader betrokken te zijn geweest bij de moord op Abraham Lincoln. Gates trekt de wereld rond om de onschuld van zijn voorvader te bewijzen.

Benjamin Franklin Gates

USA President

Dr. Nichols

avatar van SilverGun

SilverGun

Gisteren gezien als sneak preview. Voorspelbaar formulewerkje, een ongeïnspireerde Indiana Jones kloon vol onlogica. De personages praten veel maar zeggen weinig en de humor is erg banaal en kinderlijk. Cage speelt op de automatische piloot en Harris is een wat geforceerde bad guy met dubieuze motieven. Keitel's rol is nauwelijks noemenswaardig. Verder totaal gebrek aan tempowisselingen, de film blijft gewoon doorgaan met hetzelfde vaartje tot het einde. Cage is eigenlijk altijd wel leuk om te volgen en Kruger is verre van slechte beeldvulling, daarom 2 sterren. Een zeer clichématig avonturenflickje dat 100% op save speelt.

avatar van Quentin

Quentin

Eigenlijk is het scenario wel erg debiel, een van de slapste puzzel-scenario's die ik ken. Misschien is 2* toch nog wat hoog.

avatar van otherfool

otherfool

Na het bijzonder amusante eerste deel zat ik netjes op het puntje van mijn stoel voor National Treasure 2. Helaas merkte ik dat ik gaandeweg the Book of Secrets steeds verder onderuit begon te zakken...

Ten eerste gebeurt er natuurlijk veel te veel en gaat alles veel te snel; het oplossen van puzzels en raadsels is nu juist het leuke en avontuurlijke maar ze worden hier hapsnap opgelost. Het 'inbreken' in Buckingham Palace en het Witte Huis gaat ook veel te makkelijk waardoor het nergens ook maar een beetje spannend wil worden. En mijn suspend your disbelief schild kreeg een serieuze aanval te verduren toen Kruger opeens in Engeland was om Cage te helpen, zomaar onaangekondigd. Jaja.

Het ouderwetse avonturensausje is er een beetje af waardoor Book of Secrets nergens de hoge standaard van het eerste deel weet vast te houden. De cast doet het niet eens zo verkeerd maar de film wil te veel te snel en vliegt daardoor hopeloos uit de bocht.

2*.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Veelbelovende film die net ietjse tegenviel.

Ik heb me erg vermaakt , vooral met de laatste 2 stukjes ( die op dat wankelige platform en in dat water gedoe) Maar moet zeggen dat daarvoor in de film Veel gepraat werd dat tenkoste ging van een heel goede film. Veel van het begin word gered vanwege de auto scene , maar dat is dat. Dingen ontdekken gaven niet zo'n spannnend en ontdekkend gevoel ( ik weet ook niet waarom ) , maar de Film is goed gecast en geacteerd en ik genoot van de stukjes met de ouders van Ben Gates.

3.5*** Voor een leuk bioscoop ervaringtje.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Vermakelijke pulp.

Het is allemaal vreselijk voorspelbaar en het verhaal hangt van toevalligheden en belachelijke onwaarschijnlijkheden aan elkaar. Toch is het stiekem best boeiend, maar qua verhaal af en toe zo stom dat je je haren uit je hoofd trekt.

avatar van Spetie

Tegenvaller. Waar het eerste deel een vemakelijk actieavonturenfilmpje was, heeft dit tweede deel veel minder te bieden. Het verhaal is erg voorspelbaar, erg ongeloofwaardig, hoewel dat bij zo'n film niet erg hoeft te zijn en lang niet altijd even vermakelijk. Ook de dialogen zijn van een niet al te hoog niveau. Gelukkig maakt de laatste 40 minuten van de film nog een hoop goed, maar het is niet genoeg voor mij om deze film met een voldoende te beoordelen.

Mwa, gaat wel.

Ik zie Cage toch liever in rollen met wat meer zelfspot dan als schatzoekende held. En die Kruger moet wel de meest zouteloze actrice ooit zijn.

Voight en Mirren zijn dan nog wel redelijk grappig en het verhaal begint na een dramatisch geregisseerde eerste 3 kwartier (wat een scene-sprongen en belachelijk ritme zeg...) toch wat los te komen.

Vooral de scenes met de president zijn wel leuk. Toch grappig dat die Greenwood altijd als president gecast wordt en het lukt hem ook nog. Hij heeft een beetje de Kennedy-looks denk ik. .

avatar van ToNe

ToNe

National Treasure 2 is tekstboekvoorbeeld van een "en toen...en daarna...en toen" film. Van een plot zegt men dat het een raamwerk is om iets verder uit te diepen. In dat geval is deze film een rijkversierde frame dat niets inlijst. Iets waar de meerderheid van megaproducties tegenwoordig aan lijken te lijden.

Als je je verbeeldingskracht wilde prikkelen las je een roman. Hield je meer van het visuele bij het verhalende, dan waren strips je ding. Die waren vlot, een minimum aan tekst en een maximum aan actie (ik chargeer 't een beetje, dus kom aub niet met Maus of From Hell )

Sloeg je de bladzij om, dan had je niet als een roman een beschrijving over wat er in de held omging waardoor hij tot zijn handelen kwam. Nee. In de strip sloeg hij 'm gewoon op z'n bek. Met bewegingslijnen en impactgeluiden.

Maar wat doe je als je doelgroep deze (gemakkelijke) verhalen tot zich wil nemen, maar inmiddels zo lui (of lethargisch) is geworden dat de strip openslaan te veel moeite is?

Juist, je vertaalt het in een blockbuster.

Pomp de ene na de andere gebeurtenis, plotwending als alibi voor een achtervolging (of ander formulatief spektakelstuk). Reduceer menselijk conflict tot momentaire kwaal die je met gevatheid de baas bent.

En toen deed hij dit. Daarna gebeurde dat. En toen zus. En toen zo.

Hebben de makers zoveel minachting voor de kijker of voldoen zij gewoon aan de verwachtingspatroon?

Deze film is een raamwerk. Een formule. Een optelsom met bewegende hoofden, auto's en rotsen in plaats van cijfers. En de uitkomst, datgene wat je bij blijft als de film eindigt is: waar heb ik net naar zitten kijken? Achtervolgingen?

avatar van Aapje81

Aapje81

Heb de eerste film niet gezien, dus moet het doen met wat deel 2 te bieden heeft en dat is op zich niet veel bijzonders.

Meest storende is het onwaarschijnlijk rommelige en belachelijke scenario. Ik weet wel dat ik op dit punt niet al te veel moet verwachten maar alles komt zo geforceerd over en is gewoon niet interessant zelfs als de complete cast nog zo zijn best doet om dat wel zo te laten lijken. Nog storender waren de grote hoeveelheid dialogen die ook nergens over gingen. Hiervoor in de plaats had ik liever gezien dat er wat meer zou gebeuren.

Pluspunten waren voor mij de cast. Hellen Mirren en Jon Voight stelen werkelijk de show als neurotisch exxen op leeftijd. Cage doet wat hij altijd doet, Ed Harris is een gemiddelde boef en Harvey Keitel heeft een leuke bijrol en o ja Diane Kruger is natuurlijk even lekker als altijd. Absoluut hoogtepunt in de film was dan ook Diane Kruger met nat haar, Diane Kruger met handdoek om haar lijf en Diane Kruger met de sensuele blik in haar ogen.

Dit alles zorgt ervoor dat de film toch nog een krappe voldoende krijgt

avatar van Chainsaw

Chainsaw

De eerste was best aardig popcornvermaak, maar een vervolg was, zoals wel vaker, nu niet bepaald nodig. Book of Secrets is dan ook niets meer dan een simpele en matig uitgevoerde herhalingsoefening. Het eerste uur is bijzonder oninteressant, met name door het oeverloze gekibbel tussen de dodelijk saaie karakters. De humor slaat niet aan, het plot springt van de hak op de tak en het script zit vol met clichés en toevalligheden. Met dat gedoe in de Oval Office als dieptepunt.

In het tweede gedeelte van de film krijgt Book of Secrets gelukkig wat peper in de reet en er komen wat vermakelijke actiescènes voorbij. Het redt de film misschien niet, maar maakt het nog enigszins amusant. Want verder is National Treasure 2 een zwak dertien-in-een-dozijn avonturenfilmpje, die je na een paar dagen al compleet vergeten bent. Laat National Treasure 3 maar zitten.

2 sterren.

avatar van Zinema

Meer Disney-meuk.

Cage keert terug in zijn Indi-rol, met een sterrencast om hem heen. Ook deze sequel slaagt er niet in om de spanning goed op te bouwen, danwel enige gevoelige snaar te raken. Clichématig tot in den treure, maar wel onderhoudend. Toch stijgt het niveau niet uit boven de gemiddelde avonturenfilm. En dat moet met zulke namen toch echt anders kunnen.

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Na onlangs het eerste National Treasure-deel gezien te hebben, gauw maar de sequel opgezet. Niet vanwege de intellectuele uitdaging, enkel ter vermaak! Afijn, vermaakt heb ik me wel! Deze film zoekt de grenzen van het absurde weer op. De eerste helft is nog allemaal goed te doen, met een paar geslaagde grappen voor Justin Bartha. Ongelooflijk knap hoe hij de rol van een zwetsende, irriterende sidekicknerd weet te vervolmaken. Toekomstige avonturen-blockbusters moeten hem als standaard nemen, wanneer er weer een jolig technisch onderlegd personage gespeeld dient te worden.

Maar goed, nadat Cage de Amerikaanse president gekidnapt heeft (lees deze frase nog eens een keer ), werd het mij toch allemaal te dolletjes. Jon Voigt met een heldhaftige Tarzanactie en het Metropolis-achtige einde waren nog wel aardig, daar blijft het bij. Ik kom tot de slotconclusie dat dit toch niet al te best is, maar leuk om te zien weer wel.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Over het algemeen best een leuk filmpje. Maar hier en daar zaten toch wat minpunten vond ik, de vaak erg lange gesprekken waren de film een beetje aan het verpesten. Maar naar het einde toe wordt de film steeds beter, spannender en leuker. Het acteerwerk vond ik ook erg sterk. Al met al leuk om gezien te hebben, maar geen hoogvlieger.

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Film die in mijn ogen veelbelovend begint met een mooie mix tussen een waargebeurd historisch feit (moord op Lincoln) en de nodige setting om er toch een avontuurlijk verhaaltje van te maken.

Om daarna aan de nodige tips te komen in de schattenjacht gaat men echter algauw over tot al te simpele en vaak tenenkrommend kinderachtige scènes (met als toppunt de oorbelscène in Oval Office).

Daarnaast zijn er ook een aantal onnodige scènes, die waarschijnlijk voor de vrolijke noot moeten zorgen, maar volledig overbodig zijn (de klunzigheid van sidekick Poole, de tarzanjump van Jon Voigt).

Ik zie de film vooral als een gemiste kans en hoewel ik - gek op trivia als ik ben - heel wat bijgeleerd heb, kan ik de film toch niet als topper bestempelen.

avatar van The Oceanic Six

Na deze week deel 1 te hebben herzien heb ik gister de 2e ook maar weer eens gekeken. Ondanks dat het best vermakelijk is was deze wel een stuk onrealistischer. Meer historisch mooie locaties, maar het oplossen van alle puzzels ging me wel erg gemakkelijk. Veel te gemakkelijk eigenlijk.

Maar verder keek deze ook wel weer prima weg, al is deel 1 een stuk beter.

3* (0,5* verlaging)

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Vond deze niet minder dan deel 1. Weer een soortgelijk verhaal en dezelfde acteurs (met enkele nieuwe dan). Het is weer allemaal puur toeval en behoorlijk zoetsappig af en toe maar de vermaaksfactor ligt hier weer redelijk hoog en dat is precies waarvoor dit soort films bedoeld zijn. Daarom geef ik ook deze film een ruime voldoende.

avatar van Minotaures

Minotaures

''There's my tax dollars at work, coming to arrest me.''

Een 2de avontuur.

Het verhaal is anders dan een simpele jacht naar schatten. Dit keer gaat het over het onschuld bewijzen van Gates' familienaam. En ook weer over waardevolle schatten. Met behulp van de meest onverwachte mensen, lost Cage het puzzel een beetje bij beetje op, om zo dichterbij het onschuld van zijn naam te bewijzen en zo te zuiveren.

Gelukkig zitten alle centrale personages van deel 1 hier weer. Dus Cage's grappige sidekick, Riley, z'n koppige vader (Voight) en de prachtige Kruger komen voor. Daarnaast komen er andere, nieuwe personages aan bod. Zo zijn voorspelbare tegenstander, uitstekend gespeeld door Harris, een acteur die sterk is in het spelen van goede als slechte personages. En om de familie Gates compleet te maken, speelt Mirren mee als de mama Gates.

Het is vrij identiek aan deel 1, want daar ging het wederom om raadsels en puzzels waar ze speciaal naar een bepaalde locatie moesten reizen. Hier is het ook zo, maar dan krijg je plekken als Parijs en London te zien. De bad guys van beide delen (Bean en Harris) hebben ook iets gemeen; ze werken beiden met Cage samen, een onstabiele 'samenwerking' natuurlijk. Net als in deel 1, waar ze onmogelijke plekken moesten infiltreren, gaat dat hier ook zo. Dus plekken als de Witte Huis bijv. waar ze iets moeten hebben om verder te reizen.

De humor is wat beter en meer als in deel 1. Het kwam geslaagd over, want Riley's personage zorgde voor de extra humor door het op z'n eigen, grappige manier door te brengen. Daarnaast zit het waarschijnlijk in de bloed van Gates om een hoop tumult te zorgen als je met je vrouw ergens bent. In London was het tussen Cage en Kruger slaags en op de universiteit waar Voight en Mirren ruzies van 30 jaar geleden opnieuw uitvochten...

Er zit ook wat actie in. In London heb je nog een achtervolging tussen beide partijen en in Mount Rushmore (waar de ingang naar het schattenlocatie is), komen er nog een paar vallen aan bod.

Een nadeel ligt toch aan de familie Gates. In deel 1 waren z'n familieleden schattenzoekers... en hier hebben ze iets met een belangrijke gebeurtenis rondom Lincoln's moord. Ietwat overdreven, dit.

Niet met een geweldig, goed tempo en de speelduur van ruim 2 uur (net als deel 1) hielp ook niet echt mee. Aan de andere kant, het zou zo snel voorbij gaan en weinig inhouden als je hier een 85 minuten film van maakt. Verder nog een prima film. Nu nog afwachten op deel 3, als het dan uitkomt.

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Ook dit tweede deel is erg vermakelijk hoor..

Gelukkig was bijna de hele cast weer present waardoor het meteen weer vertrouwd aanvoelt. Alhoewel dit verhaal nog verder gezocht is dan in het eerste deel, boeit het toch weer van begin tot eind.
En wat een eind! Nog spectaculairder en spannender dan deel 1. Het ziet er ook allemaal weer prachtig uit. Super om zo'n gouden stad te zien!

Vond het ook wel grappig dat Helen Mirren een rol had in dit deel. Samen met Jon Voight zorgde dat voor leuke scenes. Ed Harris vond ik de minste van het stel. Paste er voor m'n gevoel niet echt tussen.

Al met al weer een leuke, vermakelijke en soms spannende film. Van mij mag het volgende deel snel komen!
Wederom een verhoging.

avatar van Film Pegasus

Vervolg op National Treasure, bij de Pirates-films (ook van Disney) liep het al meteen mis bij de sequels. Disney en vervolgfilms, het lukt toch niet echt. Toch maar een kans gegeven. Dat men zocht naar de stad van goud was geen verrassing. Het was dit of Atlantis...

Het avontuurlijke van de vorige film is wel wat weg. Dit wordt meer een softe thriller, maar geeft - en dat is raar voor een sequel - meer aandacht aan de personages. Harris is ook een beter figuur dan Sean Bean en enkele karakters zoals de president en de moeder van Cage zit het ook nog wel goed. Ik hield wel van de puzzels, die misschien wel snel opgelost waren, maar op zich wel goed gevonden.

Maar langs de andere kant heb je dergelijke films al eens meer gezien bij Indiana Jones of The Mummy. Riley Poole doet me enorm denken aan Jonathan Carnahan uit The Mummy. En zo zijn er nog wel meer dingen die overeen komen. Het resultaat is een film die niet slecht is naar Disneysequelnormen, maar ook niet echt speciaal of gedurfd. Het is Disney met entertainment voor de hele familie, maar geen opvallende klassieker.

avatar van rep_robert

Meer van hetzelfde als deel 1, al is het plot ongeloofwaardiger. Kruger en Cage komen niet goed over als een "gescheiden" stelletje en de chemie mist eigenlijk een beetje.

Voor de rest is het plot eigenlijk identiek, of in ieder geval de zoektocht. Het is allemaal even geloofwaardig en ten opzichte van deel één heb ik eigenlijk niets nieuws gezien, behalve de locaties. Ze vinden een aanwijzing, Cage begint in zichzelf te mompelen en 15 seconden later weet hij het antwoord. Jammer, er zit te weinig creativiteit in.

Ook is de bad guy Harris geen vooruitgang t.o.v. Bean in het eerste deel, de schurk lijkt er een beetje ingeschreven te zijn omdat het verplicht is in dit genre. Ze zijn echter vergeten om de schurk ook echt als een schurk over te laten komen. Ook hobbelt de schurk maar een beetje achter Cage aan en lijkt alles meer op geluk berust te zijn dan dat het echt een slimme schurk is.

Hetzelfde geldt ook voor de avonturen van Cage. Net als in het eerste deel wandelen ze eigenlijk door alle obstakels heen en breken ze bij gebouwen in op manieren waar ze nog wat van kunnen leren in de Ocean reeks. Ik mis daadwerkelijke spanning in het avontuur. Dat kennen de twee films niet. Ze komen allemaal makkelijk en ongeschonden door de film heen.

De sneltreinvaart zorgt er weer voor dat je net zoals in het eerste deel eigenlijk een echte feeling mist. Ze vliegen continu maar de hele wereld over alsof het niets is en dat eigenlijk een beetje afbreuk aan het avonturen gevoel. Daarnaast weten ze hier toch nog twee uur film van te maken, iets dat af en toe toch voor verveling zorgt, ondanks de sneltrein.

Het einde is gelukkig wel wat beter en vooral ook spectaculairder dan het eerste deel, ook fraai is de echte sets die ze gebruiken. Dat blijft een gigantisch pluspunt in dit genre.

Bijna een kopie van het eerste deel en dat is best jammer. Met wat meer vernuft in het script valt er veel meer te maken van de twee National Treasure films.

Doe mij maar lekker Indiana Jones!

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Nogal gelijkwaardig met deel 1. Een voldoende dosis avontuur en een cast die het aardig brengt. Niks gewaagds en lekker voorspelbaar maar wel prima als vermaak voor een keer. 3,5*

avatar van baspls

baspls

Goede film. Vergelijkbaar met deel een. Ook dit is weer een sterkte film met de zelfde min en pluspunten. Jon Voight vond ik weer erg goed, en samen met zijn ex-vrouw komen er erg vermakelijke momenten.

avatar van Hansjepansje

Hansjepansje

Ik kon wel genieten van de eerste National Treasure en diens opvolger verandert niets aan de formule, wat dit tot een logisch en even genietbaar vervolg maakt.

Nicolas Cage excelleert in dit soort rollen, Diane Kruger heeft weer zichtbaar plezier als diens tegenspeelster, en Ed Harris mag zich uitleven als bad guy van dienst. Verder mogen ook Jon Voight en Harvey Keitel terugkomen en mag ook Helen Mirren zich mee komen amuseren.

Verder is dit alweer lekker vlot popcornvermaak zonder meer. In een hoog tempo gaat het van hint naar hint, een routine die enkel afgewisseld wordt als de schurken even afgeschud moeten worden. Het verbale steekspel tussen Cage en Kruger is amusant, maar het derde lid van het team zorgt hier voor het enige echt grote minpunt. Riley was in het eerste deel alles behalve mijn favoriete personage, maar stoorde ook nergens. Het probleem is dat hij hier iets minder grappig is, en dan wordt hij al snel eerder vervelend.

Maar ach, dat is maar een klein minpunt. Hoogstaand wordt het nergens, maar deze sequel levert wel weer twee uurtjes leuk vermaak op. Ik zou een volgend deeltje helemaal geen straf vinden. 3*.

avatar van Daniël44

Daniël44

Een boeiende en interessante film met leuk acteerwerk door o.a. Nicolas Cage, Helen Mirren en Diane Kruger. Alleen vond ik Jon Voight een beetje tegenvallen, want hij acteerde nou niet bepaald goed. Maar al met al een goede en leuke film.

avatar van gotti

Nog steeds wel wat minder dan de eerste, maar er zit genoeg lol bij de acteurs en weet gek genoeg aan het einde ook nog te ontroeren.

avatar van IH88

IH88

“This could be a horrible trap.”

Ook dit tweede deel is weer een sterke avonturenfilm. Ik kan altijd wel genieten van dit soort films. National Treasure: Book of Secrets heeft een hoog tempo, actie, een vermakelijk verhaal, humor, leuke acteurs en mooie locaties. Precies zoals ik dit soort films graag zie. Cage, Bartha, Kruger en Voight zijn goed op elkaar ingespeeld, en Mirren en Harris passen zich moeiteloos aan. Topentertainment.

avatar van Tarkus

Tarkus

Tarkus schreef:

Wederom een mooie film en een goed vervolg op het eerste deel.

Ook hier zijn de acteerprestaties goed tot zeer goed.

Helen Mirren is hier nieuw en een beetje verwonderlijk dat ze hier meedoet, het is niet echt haar ding een rol in een avonturenfilm of blockbuster, maar ze doet het toch maar weer en steelt met haar kleine bijdrage toch de show.

Wat gold voor het eerste deel geldt ook hier weer, een leuke film is dit, geen topklasse, maar zeer het bekijken waard.

Blijft een goede tweede deel, waarvan ik opnieuw met volle teugen heb genoten.

avatar van TMP

TMP

Het eerste uurtje van deze film valt nog redelijk te doen, mede door het hoge tempo, maar het hangt allemaal zo ongelofelijk van onnozelheden en onwaarschijnlijkheden aan elkaar dat het gaandeweg echt gaat vervelen. Een heel erg beroerd plotje. Het acteerwerk houdt ook niet bepaald over, ondanks een zeer behoorlijke cast.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Matig.

Een tikkeltje beter dan het eerste deel, al is het verschil miniem. De cast is grotendeels hetzelfde - Nicolas Cage mag nog altijd Indiana Jones zijn, Diane Kruger is nog steeds zijn fletse love interest en mannen als Jon Voight hangen er ook maar wat achteraan te bengelen. Ed Harris is een saaie slechterik, maar ik heb het idee dat de villains in deze filmreeks niet bepaald belangrijk zijn. Meer dan wat achtervolgen doen ze eigenlijk niet. Deze films zijn vooral Cage die gemakkelijk van de ene aanwijzing naar de andere gaat. Veel tegenstand ondervindt hij daar niet bij. Spannende films zijn het dan ook niet.

2,5

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Het eerste deel was niet heel geweldig, dit vervolg is nog net weer een stapje minder. In wezen is dit dezelfde film als de vorige. Dezelfde personages maar ook wederom een zoektocht op vooral eigen Amerikaanse bodem en gewoon van aanwijzing naar aanwijzing. Maar de plekken die bezocht worden, worden alle ook klein gehouden. Qua sfeer gaat die nooit leven. Zelfs niet bij (Mt Rushmore, itt pakweg zoals dat wel gebeurde bij North by Northwest). Acteurs slaapwandelen door de film en een enkele scène is wel aardig en het geheel is wel weg te kijken, maar er zit ook een hele bak nonsens in die vooral stoort. Deels door de serieuze toon ernaast, deels doordat men echt wel te ver gaat met onzin. 2,0*.