• 9.373.193 stemmen

Met onder meer: Steve Carell, Anne Hathaway en Dwayne Johnson

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 14 augustus 2008

Plot Get Smart

"Saving The World...And Loving It!"

Maxwell Smart is een spion voor CONTROL, een organisatie die helaas door de overheid niet zo financieel ondersteund wordt als de CIA. Samen met zijn partner, de mooie Agent 99, is Smart op zoek naar leden van de terroristische organisatie CHAOS, die allerhande slechte plannen hebben met de wereld.

avatar van jefferdb

jefferdb

Op sommige momenten echt kei hard lachen.

avatar van TVFreak

TVFreak

Heb veel gelachen met deze film, veel catchy one-liners, rake moppen en hilarische situaties.

Acteerwerk van onze grote vriend Steve was haarscherp in orde.

Leuk ook dat Bruce & Lloyd af en toe om de hoek komen zeilen.

avatar van Jurgen76

Jurgen76

Na de vele negatieve reacties bij deze film, ging ik met niet al te veel verwachtingen kijken. Maar ik moet zeggen dat het best een vermakelijke film is, heb me niet verveeld in ieder geval. 3,5*

Wat een bezopen humor. Totaal ongrappig. Ik heb de film uiteindelijk maar afgezet, ik verveelde me een ongeluk.

Ik zou nog bijna terugverlangen naar de Austin Powers films. Dat was al flauw, maar dit is nog vele malen erger.

avatar van alec

alec

Leuke komische film.
Deze wordt afgewisseld met wat zogenaamde kleine dramatische elementen wat eigenlijk niet zo heel erg past in z'n geheel als film. Sommige scènes zijn echt geslaagd (bij de bakker en Bill Murray in een boom) .
Mijn grootste ergenis is de rol met David Koechner, zo vervelend en eigenlijk al bij voorbaat om de film niet te zien ...
Een *3.0

avatar van T.S.S.A.

T.S.S.A.

Een verassend leuke film.

Had een hele flauwe komedie verwacht met een belachelijk verhaal (beetje in de stijl van Naked Gun of Johnny English). Maar dit is gewoon een hele leuke film met geslaagde grappen en een grappig verhaal. Steve en Anne stelen de show maar ik vond ook Caan erg goed acteren als president van de VS...

Geslaagde komedie 3,5*

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

hele droge humor

avatar van EspenSGX

EspenSGX

Helemaal geweldig deze film, heb bijna constant over de grond liggen rollen het lachen. En dat gebeurt niet vaak! Een dikke 4!

avatar van FillumGek

FillumGek

Veel te flauw.

Steve en Anne zetten twee stereotypen neer die helemaal niks nieuws hebben te bieden. Steve is een soort James Bond, Austin Powers of Johnny English en Hathaway is de sidekick; mooi, stoer en onbetrouwbaar. We kennen het nu allemaal wel. Wel leuk om WWE's Great Khali te zien spelen. Van acteren heeft hij geen kaas gegeten, maar stoer kijken gaat hem goed af.

De grappen zijn heel soms leuk, maar vaak erg flauw. Denk aan over de top gadgets, of enorm slappe oneliners. De James Bond-achtige soundtrack was ook niet veel soeps. De film bevat wel volop actie, die best te pruimen was, maar enorm cliché.

Film die niks nieuws heeft te bieden en by the way veel te lang duurt.

avatar van tottenham89

tottenham89

Ivm evan almighty, tienmaal beter, heb er zeker van genoten

ik vond het een super film

avatar van Het Beest

Het Beest

Zeer vermakelijke film...

Ik ben normaal niet van de extreem melige en voorspelbare grappen, die hier wel eens de kop op steken...

Maar er waren toch wel een aantal momenten waar ik onverwacht verrast werd en toch een aardige lachbui kreeg...

Deze film is mij door een collega aangeraden en ik vertelde hem dat ik niet zo van de domme humor was ( Meet the spartans)...

Maar deze heeft me echt prettig verrast...

**** sterren...

avatar van B-daddy

B-daddy

Zeer goede film, perfecte cast, steengoede regie. Vandaag stond ik in de videotheek en zag 'm staan. Wou hem opnieuw zien, maar toch niet gedaan omdat ik bang was dat de humor nietr meer leuk zou zijn. Toch zeer geslaagd.

avatar van ScudRocket

ScudRocket

Matige komedie. Deed me denken aan Johnny English en Austin Powers.

Het is dat Anne Hathaway zo lekker is, anders had ik de film na 20 minuten al afgezet.

Voor de moeite toch 3 sterren.

avatar van kimmie131195

kimmie131195

M.Goodkat schreef:

hele droge humor

Dats Af en toe Best lachen Hoor !!

avatar van Jakke0071

Jakke0071

Heeft wel véél weg van Johnny English , maar voor het matige begin is het toch nog een best vermakelijke film geworden met wééral een leuke steve Carell.

avatar van TopGear63

TopGear63

dit is een slechte film met droge humor. slaat nergens op

avatar van aspers

aspers

Nou.... dat was weer eens lang geleden dat ik een film halverwege heb uitgezet!

avatar van Fryce

Fryce

Ik heb me wel vermaakt, meer ook eigelijks niet.

avatar van mnrk

mnrk

Leuke film, verstand op nul en kijken maar.

De koppels in deze film waren ook prima bij elkaar gezet, zelfs The Rock speelde een leuke rol in deze film.

Maar natuurlijk steelt Steve Carell de rol in deze film, de man is zo droog !!!!

Wel een dik punt voor Anna Hathaway

avatar van Tarkus

Tarkus

Deze komedie vond ik bijzonder goed geslaagd.

Het lijkt wat op Johnny English, maar het is zeker ook zo geslaagd.

Prima rol van Steve Carell en een dolkomische prestatie ook van Anne Hathaway, die bijzonder mooi presteert, letterlijk en figuurlijk.

Dit smaakt zeker naar meer..

avatar van Xx_se7en_xX

Xx_se7en_xX

grappige trailer. Ga hem zeker kijken.

avatar van queetnie

queetnie

Gezien de beoordelingen van 0,5 tot 5 sterren blijft er maar 1 conclusie: deze film moet ik gaan zien.

avatar van Prozaxx

Prozaxx

Ik ben niet iemand die van dit soort humor houd, maar na het zien van enkele trailers dacht ik dat ik dit misschien toch wel wat zou vinden. Helaas was dit niet het geval, zat geen enkel moment in de film waar ik echt hard om heb moeten lachen, jammer.

avatar van skipy05

skipy05

geen slechte film maar ik had er toch iets meer van verwacht. Verhaal is goed, er zitten ook een aantal grappige stukken bij. Anne Hathaway zet haar rol hier zeer goed neer. Heel goed geacteerd. Ze geeft een meerwaarde aan de film. Ze is dan ook nog mooi om te zien.

avatar van james_cameron

Grappige, vlot gemaakte aktiekomedie met een leuke cast en lekker droge humor. Het verhaaltje doet feitelijk niet terzake en stelt ook weinig voor. Production design en camerawerk zijn dik in orde, waardoor de film er overtuigend genoeg uitziet. Soms wat flauw, maar Carell en Hathaway zijn een sympathiek team en er zijn genoeg leuke vondsten en grappen zodat het geheel ruimschoots op de rails blijft

avatar van Ramie

Ramie

Leuke, vermakelijke film!

Ik moet zeggen; ik heb zeker niet dubbel gelegen... de grappen waren soms wel erg flauw. Toch gewoon leuk;

Carell en Hathaway (die is toch wel leuk! Ik kende dr eigenlijk nog niet.) spelen hier grote rol in.

avatar van MNV2

MNV2

Ongrappige, hersenloze actiefilm waarvan ik meer verwacht had, de eerste drie kwartier heb ik vaak uit verveling naar de tijd gekeken, hoe lang de film precies nog duurde, pas het laatste half uur leek de film pas echt op gang te komen. Over het acteren ben ik positiever, Steve Carell en Anne Hathaway zijn een leuk spionageduo en weten de film toch nog een beetje te redden. De actiescènes en de special effects zijn gelijkwaardig aan de doorsnee actiefilm. Niet echt een aanrader, tenzij je eens een film wilt zien waarbij je niet te veel moet nadenken.

avatar van boemboem27

boemboem27

leuke film met geinige (over the top)gadgets met evenzo leuke stunts.

dikke 3 geen moment verveeld.

avatar van Chimpz

Chimpz

De perfecte mainstream cinema film. Humor (vooral fysiek en Jim Carey-ish) door Steve Carell, de macho-roughness van The Rock en een van de knapste actrices van deze tijd, Anne Hathaway. Op vlak van humor slaat de film de bal regelmatig mis (maar vaak is het er ook vol op), en tegen het einde weet de film niet meer of het een komedie/parodie of een actie/liefdesdrama is, maar al bij al een zeer aangename, hersenloze film.