• 9.371.622 stemmen

Met onder meer: Steve Carell, Anne Hathaway en Dwayne Johnson

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 14 augustus 2008

Plot Get Smart

"Saving The World...And Loving It!"

Maxwell Smart is een spion voor CONTROL, een organisatie die helaas door de overheid niet zo financieel ondersteund wordt als de CIA. Samen met zijn partner, de mooie Agent 99, is Smart op zoek naar leden van de terroristische organisatie CHAOS, die allerhande slechte plannen hebben met de wereld.

avatar van Justice4All

Justice4All

Ik ben benieuwd naar deze remake. De vorige 2 delen had ik gezien en vond wel flauw maar wel leuk...

avatar van Esteban

Esteban

teaser : http://www.apple.com/trailers/wb/getsmart/

Zeer aangename verrassing, deze eerste beelden. Geslaagde slapstick en Steve Carell, een combinatie die lijkt te kloppen als een bus. Dit doet me denken aan Peter Sellers en ook wel Jim Carrey op hun best. Benieuwd, I am.

avatar van raymon

raymon

lijkt me erg leuk, beetje James bond rip-off maar zo te zien met orginele grappen

avatar van Martijnnn

Martijnnn

raymon schreef:

Meer een James Bond parodie.

avatar van The One Ring

The One Ring

Justice4All schreef:

Remake van welke film? Ik kan geen andere film met deze titel vinden.

Ik zag de trailer gisteren in de bioscoop en moet eerlijk bekennen dat ik hem best grappig vond. Kon nog wel eens leuk worden, als niet de enige leuke grappen in de trailer zitten.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

The One Ring schreef:

Remake van welke film? Ik kan geen andere film met deze titel vinden.

Het is dan ook geen remake van een film, maar van de gelijknamige televisieserie uit de jaren '60 van Mel Brooks en Buck Henry. Na de serie volgden wel de twee films Get Smart, Again en The Nude Bomb.

avatar van Bugssje

Bugssje

Als ik van de trailer af ga word dit een behoorlijk leuke film. Maar het zou kunnen dat, net alsTho One Ring zei, misschien we de leukste grappen al in de trailer zitten.

avatar van Artifact

Artifact

Stiekem toch best leuk, vooral de tweede scène

avatar van Phoenix

Phoenix

Hopen dat Segal weer terugkeert naar de flauwheid van Naked Gun (hoewel die film het waarschijnlijk van zijn scriptschrijvers moest hebben) want in combinatie met het suffe smoelwerk van Carell kan dat wel eens 2 uur lang kreupel lachen opleveren.

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1943 stemmen

L-E-L-I-J-K-E Poster!

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Dit lijkt me echt een lekkere feelgood-lachfilm.

Heb vaak de tv-serie gezien ( was toendertijd nog op skychannel ).

Carell lijkt heel veel op de originele speler uit de serie ( Don Adams speelde em schitterend ).

Na deze trailer te hebben gezien, kan ik niet wachten om em in de bios te zien.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20219 berichten

deLeeuw schreef:

L-E-L-I-J-K-E Poster!

Ik vind de poster juist wel grappig.

avatar van sju

sju

14 augustus 2008 voorlopig...

Ben een klein beetje benieuwd, maar de regisseur heeft tot nu alleen de minste Naked Gun-film op z'n naam staan wat nog echt te genieten was. Steve Carell kan ik (i.t.t. Will Ferell) nog wel waarderen, en Anne Hathaway kan nog tot iets fatsoenlijks uitgroeien... (maar waarschijnlijk niet met deze rol)

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Mij lijkt het wel een Leuke Film.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

De enige die deze film kan redden is Steve Carrel.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Zullen wel Johnny Englisch achtige taferelen worden ...

avatar van IcU

IcU

Deze trailer heeft mij toch wel wat meer belangstelling laten krijgen.

avatar van dje-em

dje-em

Hele aardige grappige film. Wel een aanrader.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Steve carell, altijd grappig die gozer !

Maar eens een keertje checken!

avatar van Esteban

Esteban

"Missed it by thát much!", indeed. 'k Ga niet onder bioscoopstoelen of banken steken dat Steve Carell (frisse komiek, sterke acteur) me tot zijn 'fanbase' mag rekenen, maar Get Smart was jammer genoeg 'n misser. Carell weet sommige scènes de nodige komische touch mee te geven, maar krijgt véél te weinig kansen in dit bedroevend ongrappige script. Ook de rest van de cast werd amper benut.

Mijn tip? Bekijk de trailer en laat het daarbij. Bijna alle (weinige) geslaagde momenten zaten daar toch al in.

avatar van darkfalcon

darkfalcon

Zojuist de making of gezien,zitten leuke actions in.

Dwayne "the rock" Johnson komt een beetje raar over,in verhouding tot zijn eerdere film prestaties.

Anne Hathaway ziet er ook niet verkeerd uit

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Steve Carell vond ik geweldig in the 40 year old virgin xD dus ik kijk hier naar ook uit

avatar van TyphOn

TyphOn

Bij het lezen en horen van Steve Carell schiet ik al in de lach. Geweldige vent.

avatar van vwtune

vwtune

heb me best vermaakt!

leuke momenten, niet alles is leuk en goed uitgewerkt.

Maar toch een prima film voor een avondje op de bank

avatar van wwelover

wwelover

Erg geinige film. Had zelfs misschien nog beter gekunt maar ja. Echt het verhaal is hilarisch. De grappen zijn zeer geslaagt. En ook de cast is echt helemaal perfect. The Rock en Steve Carell bovenaan.

Ook andere als Terry Crews, die altijd grappig vind waren goed. Misschien alleen die Hathaway had niet echt gehoeven. Liever iemand anders maar ja, het viel nog te overzien.

avatar van Xadyu

Xadyu

Normaal hou ik niet van 'remakes', hoewel die de laatste tijd heerlijk zijn.

Net zoals deze film, echt heerlijk gewoon!

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Middelmatigheid troef. Voor elke aardige grap zitten er twee gruwelijk flauwe en voorspelbare grappen in. Ook zit de film (met name het einde) vol met voorspelbare Hollywood-clichés die sinds de jaren '90 echt niet meer door de beugel kunnen. Een complete ramp wordt gelukkig nog voorkomen door de sterke cast met bovenaan Alan Arkin die gewoon schittert als altijd.

Max: Are you thinking what I'm thinking?
Chief: That depends, are you thinking holy shit, holy shit, a swordfish almost went through my head?

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Ik ben het totaal niet met Mr_White eens,

Ik heb deze gisteren in de sneak preview gezien en heb me enorm vermaakt.

Ik had me op deze film verheugd, en meestal valt het eindresultaat dan vies tegen.

Gelukkig in dit geval zijn mijn verwachtingen zelfs overtroffen.

Ik vond dat deze film zich aardig boven het gemiddelde schaarde in het genre. Het verhaal was lekker vlot en verassend varierend.

Er zatten uiteraard voorspelbare grappen en stukken in, maar vergeleken bij andere films in het soort is dit minimaal. Er is lekker veel ingepropt, en de flauwe grappen en onwaarschijnlijkheden waren op een niet al te gebruikelijke manier afgewisseld met meer subtielere grappen en leuke momenten.

Cast is perfect, niet op laatste plaats omdat ik een fan ben van "The Rock". Ik ben niet al te gek op Hathaway, maar in deze flm scoorde ze een voldoende.

Niets dan lof, en gelukkig maar want het is alweer een tijd geleden dat ik possitief verrast een bioscoop zaal ben uitgelopen.

avatar van SpooXxX

SpooXxX

Het was een komedie weekend voor mij. Ik heb zowel Zohan als Get Smart gezien.

Eindelijk weer eens leuke komedies in de bios! Daarbij waren het ook nog eens films die voor de verandering NIET blijven voortsukkelen op het succes van scary movie.

Ik vond deze acteur wel geinig in Bruce Almighty. Al had hij toen maar een bijrol, ik heb toen echt dubbel gelegen. Toen kwam the Office US uit. Dat kon ik minder waarderen. Vond het zo 'not funny' in vergelijking met de originele serie. Dus was toen al een beetje afgehaakt op deze beste man. Wat daarna uitgekomen is op zijn naam heb ik maar links laten liggen.

Nou heb ik de trailers van Get Smart gezien en was er niet echt enthousiaster op geworden. Puur en alleen omdat hij erin speelde. Toch heb ik me laten over halen om naar de film te gaan.

Ja hoor hij acteerde lekker ( voor zijn kaliber ). Hij deed niets geforceerd. Trok geen neppe gekke bekken. De grappen rolden gewoon uit zijn mouw alsof hij ze ter plekke verzon. Wat heb ik zulke films gemist in de bios. Ondanks ik al héél snel door had wie er aan de touwtjes trok bij de vijand mocht dit de pret niet drukken. Verstand op 0 en geniet van de humor. Of blijf weg uit de bios....

Wat zag Anne Hathaway er goed uit. Beetje té bleek naar mijn mening; maar dat hoeft niet als iets negatiefs te worden opgevat!

avatar van DSonnema

DSonnema