Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Steve Carell, Anne Hathaway en Dwayne Johnson
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 14 augustus 2008
Plot Get Smart
"Saving The World...And Loving It!"
Maxwell Smart is een spion voor CONTROL, een organisatie die helaas door de overheid niet zo financieel ondersteund wordt als de CIA. Samen met zijn partner, de mooie Agent 99, is Smart op zoek naar leden van de terroristische organisatie CHAOS, die allerhande slechte plannen hebben met de wereld.
Maxwell Smart
Hymie
Agent 91
Larabee
tukkerstein
Niet elke grap komt aan, maar er worden zoveel gappen afgevuurd dat er ruim voldoende geslaagd zijn. Steve Carrel is soms iets te bijdehand qua opmerkingen, maar echt heel storend is het niet. Verder behoorlijk veel actie en een plot dat standaard is maar voldoet om alle grappen en actie een plaats te geven.
yugioh
Geslaagde comedy met leuke oneliners en flink wat actie. Zeker de moeite waard om een keer te bekijken. 3 sterren
davy jones
zéér geslaagde parodie op de spionagefilms, vind deze toch veel sterker dan het al zo sterke Johney English
PaulieWalnuts
Snap de positieve reacties echt niet. Het was zo flauw.... maar dan niet grappig-flauw, maar gewoon echt slecht. Heb wel een keer of drie moeten lachen maar dat mag ook wel íetsje meer zijn bij een komedie natuurlijk. Snel vergeten.
T.Bos
Zucht... Zal aan mij liggen, maar die Steve Carell kan ik niets leuks aan ontdekken. De film zelf was wel te pruimen, maar Carell maakt er geen comedy van, bijna zo'n stomme parodie als epic movie en dat soort ongein.
Chrisseh
Ik vind dat het een knappe lijn bewandeld tussen een echt droge komedie (a la Scary Movie) en een wat minder slapstick gerichte komedie, wat best goed uitgebalanceerd is. Best wat grappige momenten, sommige makkelijke cash-ins, andere leuk gevonden, en soms oprecht leuk. Je moet wel van een droge komedie houden, botsingen met stilstaande en bewegende objecten komen vaak genoeg voor, maar meestal wel effectiever dan bij de gemiddelde komedie die hiermee de lachers op hun hand wilt hebben.
Steve Carell doet het leuk en Anne Hathaway is leuk om naar te kijken. Ikzelf vind Caan als de president (gemodelleerd naar Bush) niet echt geslaagd, te overduidelijk, te gemakkelijk en ook niet grappig. Ook te makkelijk waren de fatsuit-grappen van Carell's personage in zijn jeugd. The Rock vond ik O.K., maar ik had dan ook niet te hoge verwachtingen van die man, maar hij deed zijn rolletje opvallend leuk.
Ik moet wel toegeven dat de trailer meer had beloofd.Veel van de betere grappen zitten wat mij betreft al wel in de trailer, maar het verveelt nou ook weer niet die 110 minuten. Al bij al dus zeker leuk vermaak voor een bloedvrij avondje (immers voor 6jaar en ouder), goed entertainment.
flyer
Smaken verschillen nu eenmaal
LaVozDormida
Volledig mee akkoord. Er zaten inderdaad wel grappige dingen bij waar je op het eerste zicht om moest lachen maar als je dan nadenkt dan besef je wel dat het eigelijk helemaal niet zo grappig was. Het verhaal was ook niet echt speciaal: het gewone verhaal zoals onder meer gezien bij Johnny English.
Hectometerpaal
Echt een hele, hele slechte film. Dit doet me denken aan een poging om een soort van Naked Gun 2008 te creeeren maar daar wordt echt enorm in gefaalt. De grappen zag je zo gigantisch van te voren aankomen.....
Nee dit is echt een afrader. Ik heb em op de dvd gezien maar als ik em in de bios zou hebben gekeken was ik op zeker in de pauze weggelopen.
Ik begrijp ook niet wat die Carell hier in die film doet, hij past gewoon niet bij dit soort hele flauwe en voor de hand liggende humor.
Ga deze niet huren/kopen....
Wacht daarmee tot ie 1,99 kost in de Blokkerbak of bij Bart Smit. Wanneer ie tussen de Chuck Norris films en de Lee Towers ceedees ligt.
Bah! Een echte amerikaanse humor film. Om te kotsen dus.
Beijering86
gister avond in de bios gezien
zaten leuke grappen tussen
personlijk hou ik niet van die acties zoals toen ze uit dat vliegtuig sprongen en met zen 3 in de lucht een gevechtje hadden
en dat ie achter die kleine vliegtuig aan zweeft op een reclame doek maar ja dat is personlijk
verder was het een redelijke film
2,5 *
MrLee
Zondagochtend vermaak ... niet heel slecht, maar ook niet bijzonder.
Ninto
Aardig grappige film. Ik heb toch een aantal keer moeten lachen, en dat is zeldzaam tegenwoordig, zelfs voor een komedie!
The Last
Leuke parodie op de James Bond films, vooral die vent die de geparodieerde versie van Jaws speelt, is erg cool. De actiescene's mogen er absoluut wezen, de bijrollen worden ook stuk voor stuk leuk ingevuld, en De Dr. Strangelove-scene in de 'warroom' met Arkin is erg grappig.
Het sentiment doet de film eigenlijk de das om, kreeg werkelijk waar kramp in m'n lul, na al die (zeg maar de meeste) geslaagde grappen. Desalniettemin heb ik me bijna 2 uur lang prima vermaakt.
sofripa
Yep! Voor mij 3 sterren
SaNDuTjE
Wat een slechte film zeg... Had moeite wakker te blijven door de te flauwe grappen en het waardeloze plot.
Snel vergeten.
Pistons
Leuke film die natuurlijk ohoooooverduidelijk niet serieus genomen moet worden, al lijken sommigen dat nóg niet te snappen.
Alles aan de film is op een redelijk niveau en gewoon toepasselijk in het geheel met ook nog af en toe een leuk cinematografisch shotje.
die hard
Waardeloze film met irriterende Carrell. Deze vent is niet geschikt voor deze genre.
PaulieWalnuts
Tuurlijk snap ik dat je 'm niet serieus moet nemen! Daarom ging ik ook naar deze film toe, om te lachen. Maar helaas. De grap-dichtheid is bijzonder laag.
Behoorlijk vermakelijke actie-komedie die beter was dan ik vooraf dacht. Het is natuurlijk een soort Johnny English rip-off, maar het was wel vermakelijk. Steve Carell is gewoon een leuke acteur, moest regelmatig toch wel wat gniffelen bij bepaalde momenten. Wel jammer dat hij als geheim agent niet superveel blunderde zoals Johnny English dat deed. Hij had wat minder goed mogen zijn..
Het verhaal was naatje, maar dat maakte niet zoveel uit. Er waren genoeg leuke momenten. Ook de aanwezigheid van The Rock vond ik leuk. Geen grote rol, maar ik zie hem altijd wel graag.
Alles bij elkaar kent de film genoeg geinige momenten, al zijn ze nooit origineel. Leuke film om eens een keertje te zien.
Safri
Viel mij behoorlijk tegen en dat terwijl ik dol ben op Carell (in serie The Office) en best houd van flauwe comedy (Anchorman, Superbad, Harold/Kumar).
Maar dit sloeg gewoon niet aan. 2*
Hoodini
Had hier echt heel veel meer van verwacht. Carell is gewoon echt niet grappig en het leek inderdaad meer op een nieuw soort naked gun film... Omdat ik misschien nog net 1 minuut van de 110 heb gelachen toch nog 1*
aerts007
Poging om leuk te zijn,meer niet helaas.
stokvis
Hayabusa
Na zijn mislukte Evan Almighty, brengt hij toch een redelijk geslaagde comedy uit. De grappen waren goed uitgewerkt, hier en daar leuke bijrollen, maar het eind zie je al van mijlenver, wat jammer is.
barcam
Waardeloze rommel. Kon er totaal niet mee lachen ondanks dat ik behoorlijk aangeschoten in de bioscoop zat.
Ruben. K.
Bij vlagen was dit een zeer leuke film, met vlagen bedoel ik dat er een aantal stukken in de film zaten die wel heel erg clichematig werden gebracht waardoor je je snelbegon te vervelen en dacht van ..."ja ja, schiet nou maar op".
In tegenstelling tot een mening hieronder vond ik Evan Almighty best een aardige film, deze film vond ik echter stukken beter en was echt grappig en keek lekker weg.
Ook leuk om te zien dat bepaalde akteurs uit The Office terugkomen in de films van Steve Carrel.

Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control

Traitor
Drama / Thriller, 2008

State of the Union
Drama, 1948
dansenspionterroristtraitorvliegtuigundercover agentviolingebaseerd op tv-seriesterrorismelegs government agentcriminal organization based on tv series