• 9.376.783 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: David Flores

Met onder meer: John Schneider, Cloris Leachman en Sam McMurray

Plot Lake Placid 2

Zeven jaar na de gebeurtenissen bij Lake Placid blijken de gruwelijkheden zich te herhalen. Drie monsterlijke krokodillen, waaronder een vrouwtje dat haar nest eieren beschermt, zijn verantwoordelijk voor een reeks dodelijke ongevallen. De lokale sheriff, een jager en een natuurbeschermer bundelen hun krachten om Lake Placid voor eens en altijd veilig te maken.

avatar van edeningrid

edeningrid

wat zijn jullie toch allemaal een stelletje zeikers kijk dan niet naar deze film ,genoeg film informatie over deze film op internet,

dus niet liggen te eikelen soffies

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Een echt boeind verhaal heeft de film niet, maar dat maakt bij dit soort films vaak ook niet uit. Lekker veel actie, dat was er! Maar als de krokodil er zo BELACHELIJK SLECHT uitziet, dan slaat het allemaal nergens meer op. Zo lelijk en nep. Als je niet veel geld voor dat beest hebt, verminder dan het aantal keren dat dat ding in beeld komt en laat de keren dat ie wel in beeld is goed zijn. Zowiezo, een krokodil van 20 meter?! Bij Deel 1 (10 jaar geleden) zag de krokodil er wel goed uit, het kan dus gewoon! *2

avatar van movielou

movielou

ik vond 1 toch beter, beter acteer werk, beter effects.

2,5

avatar van Zinema

Lelijke krokodillen.

En dat ligt hem aan de belachelijke CGI. Alsof het beest uit de Commodore 64 is getoverd. Zó nep zie je het tegenwoordig niet vaak meer.

Het over-de-top-spektakel dat deel 1 ons bracht is in deze matige herhalingsoefening ver te zoeken. Dat ligt hem voornamelijk aan het ontbreken van goede acteurs, alsmede grappen. Dit is geen ode aan pulp. Dit ìs pulp.

Doorsnee.

avatar van Stewie Griffin

Stewie Griffin

De film zelf is niet zo slecht, maar die krokodillen zijn ZÓ ontzettend nep.

Geen enkel moment is de film spannend.

Wel jammer, want deel 1 is wel goed.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Waar deel 1 nog grappig slecht was en ook zo bedoeld was zo werkelijk slecht is deze film. Acteerwerk is werkelijk beneden alle niveau en dan spreek ik nog niet over de z.g. special effects. En wat Zinema schreef ben ik het mee eens: Dit is pulp. Hele, slechte pulp.

0,5 *

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Haha, grappig wist niet eens dat er nog een deel was. Maar denk dat ik de goede herinneringen aan deel 1 maar moet houden als ik het hier zo lees.

avatar van Tristan Scelso

Tristan Scelso

De film was te zien en was ok... Wel jammer van de effecten...

avatar van Phantasm

Phantasm

Zo slecht vond ik deze nog niet, leuk om een keertje gezien te hebben.

avatar van erik1677

erik1677

Deed hier nu een van die gasten in mee van''the dukes of hazard''.

tenminste die cherrif leek er wel verdomd veel op.

verders maar een zwaar matig filmpje.

Een paar leuke momenten.

Maar te weinig om de hele film te redden.

avatar van StevenMighty

StevenMighty

Best een vermakelijke film, niet geweldig maar ik bleef wel makkelijk kijken tot het einde.

De acteer prestaties liggen niet bepaald hoog en de krokodillen zijn wel heel erg computer geanimeerd.

Hoewel ik niet zo hou van humor in horror, waren de grapjes en dialogen af en toe best grappig, maar dit was dan weer eerder omdat ze zo flauw waren:

jager: auw m'n been... een oude wonde

vrouw: tijdens het jagen opgelopen?

jager: nee, tango lessen..

Al bij al dus een leuk filmpje om eens te zien met wat popcorn erbij.

2,5 sterren

avatar van yellowflag

yellowflag

Deze film gedownload in de hoop dat je een beetje leek op de eerste.helaas. Ik weet niet hoe het zit met de carrière van die Schneider, maar in dukes of hazard speelt ie nog beter.de acteerprestaties van alle acteurs zijn ongeloofwAardig en echt slAp. Men reageert amper op de dood van een collega/medespeler. De special effects zijn van voor deel 1, zo slecht heb ik het alleen gezien in darkwolf, verder niet. Het verhaal zoals te verwAchten was, is uitmelkerij. Dat weerhield ons echter niet om het te proberen, met als resultaat: fail. Deeltje drie sla ik gerust over.tsjonge wat een bagger...

avatar van El  Loco

El Loco

Nog voor halverwege de film stopgezet en direct gewist. zegt genoeg denk ik.

avatar van yellowflag

yellowflag

edeningrid schreef:

dus niet liggen te eikelen soffies

ok, maar wat is jouw waardering en inhoudelijk commentaar dan, zodat we jouw mening ook kunnen respecteren?

gandalf4

nu al 20 min aan het kijken hopen dat ik het vol hou voel een halve ster aankomen

what is truth

ja, haha, ook even aan het kijken. Super B flick. Ouch wat slecht. Die film kan ik ook maken met mijn super 8. Maar soms wel even leuk om iets te kijken wat echt slecht is.

gandalf4

haha s6 ik heb maar treetje redbull naast me neer gezet om niet in slaap te vallen

avatar van YTK999

YTK999

HAHA mensen die hier meer dan een halve ster voor geven zijn echt niet goed wijs.

avatar van missy85

missy85

Het verhaal en het acteerwerk dat gaat nog, maar die krokodil vind ik zo ongelooflijk nep.

Dat hadden ze toch echt wel beter kunnen uit, maar dit ziet er niet uit.

Kun je nog beter een opgezette nep krokodil in beeld zetten.

gandalf4

jij vind het acteerwerk redelijk stukje zeker niet gezien dat die jongen uitglijd en met zijn voetje het water raakt sorry maar heb nog niks posetiefs gezien in deze film en gaat denk ok niet gebeuren. Ik denk dat die hond het wel overleeft"" rest gaat dood.

what is truth

ja haha, sorry maar ik kan echt niet anders dan maximaal 1 ster geven, toch maar een halve. Dit is hilarisch zo slecht.

Zag je hoe ze naar die krokodil trapte haha, alsof het een vliegje was. Sorry baby... dan het water in... lekker vaag beeld ... en dan rood water... haha... hilarisch.

gandalf4

jammer dat je geen 0 sterren kan geven movie meter introduceer plz de 0 sterren knop

avatar van candymancandyman

candymancandyman

Dit mag toch niet gemaakt worden. Horror met een windows xp krokodil. Ik kijk hem maar niet af. Ik weet genoeg.

what is truth

haha, idd, deze zou in aanmerking komen voor 0 sterren.

gandalf4

Ik ga wel afkijken kan ik goed slapen hierna maar even millers Crossing kijken

gandalf4

ik gok dat hij de boot mee sleept straks

avatar van blablabla89

blablabla89

Niet om aan te zien!! Was deel 1 dermate een succes dat ze het nodig vonden om een vervolg te maken? Ik kan het me haast niet voorstellen. Slecht acteerwerk, slechte muziek, en hele slechte special effects. Niet dat het me echt wat kan boeien maar hoe zat het met die scene waarbij die jager de krokodil de mond snoerde maar daarbij zelf werd opgevreten terwijl een paar seconden later hij opeens weer vrolijk rondliep... Heb ik dat nou echt goed gezien of was ik aan het slapen ofzo.

what is truth

windows xp krokodil Het heeft ook wel wat weg van een DOS krokodil.

gandalf4

Horror, beter maken ze een komedie van het is eerder lachwekkend dan aanstaanjagend