Lake Placid 2 (2007)
Genre: Horror
Geregisseerd door: David Flores
Met onder meer: John Schneider, Cloris Leachman en Sam McMurray
Plot Lake Placid 2
Zeven jaar na de gebeurtenissen bij Lake Placid blijken de gruwelijkheden zich te herhalen. Drie monsterlijke krokodillen, waaronder een vrouwtje dat haar nest eieren beschermt, zijn verantwoordelijk voor een reeks dodelijke ongevallen. De lokale sheriff, een jager en een natuurbeschermer bundelen hun krachten om Lake Placid voor eens en altijd veilig te maken.
Sheriff James Riley
Larry
Sadie
Rachel
Leno
Deel 1 was al niet bepaald briljant, maar had nog wel zijn charme. Of dit deel dat ook heeft betwijfel ik ten zeerste..
Typisch weer zo'n vervolg dat enkel op het eerste deel teert om zo nog wat centen binnen te halen.
FillumGek
Deel 1 was leuk om een keer te bekijken. Dit lijkt me niks en typisch een teken van uitmelkerij.
Justice4All
oooo, deel 1 vond ik niks, zal deze zeker ook niet veel goeds beloven.
movie-freak
Jongens, jullie halen de woorden uit me mond.
Ben bang dat het qua verhaal net zo bagger is als deel 1, maar dat de special effects helemaal om te huilen zijn, zoals bij zoveel sequels.
Wassup !
Een vervolg had voor mij niet echt moeten komen. Er zit nog een kans in dat de film wat wordt.
moviefreak#1
De special effects en het acteerwerk zijn ronduit belachelijk en het verhaal is ook al niet al te best. Absoluut geen aanrader.
duffman
Hoe weet jij dat?
duffman
Ziet er niet echt horror uit vond ik.
Wassup !
Ziet er niet echt horror uit vond ik.

Moet dit werkelijk horror voorstellen?
hendriks21
hoe kun je een beoordeling geven als de film nog niet uit is ??
deel 1 was niet slecht maar ook niet denderent en wat deel twee moet brengen ik weet het niet.
Oscar61
Deel 1 was nog amusant en heb hem zelfs meerdere malen gezien.
Dus dacht ik dat deel 2 wel van hetzelfde amusante kaliber was, maar.......helaas.
We hebben tranen gelachen van het waardeloze acteren en de waardeloze trucage's.
Dat de hoofdrolspeler maar terug kan gaan naar de Dukes of Hazzard, van hem had ik wel meer verwacht.
Een 1 voor de moeite, en mocht er ooit een deel 3 komen? Dan kijk ik niet meer mee.
Voor diegene die 1 nog niet hebben gezien!!!!!
Vergeet deel 2, en kijk gerust naar deel 1.
Voor een amusant avondje.
Mc_Diesel
Slechte effects lijkt echt nep tevens goedkope modellen ingehuurd om topless te gaan verder redelijk verhaal maar echt niet spectaculair 2 sterren!
johnrambo
Niet veel positiefs in de bovenstaande berichten.
Ik heb de film net gezien, dus een vers commentaar.
Vaak is deel 2 een slap aftreksel van deel 1, die een succes was.
Dat is in dit geval niet aan de orde, omdat deel 1 ook niets bijzonders was.
Hij lijkt erg veel op deel 1, en doet daar dan ook niet aan onder.
De mooie filmlocaties zijn een pluspunt in deze film.
De opbouw in spanning is goed gedoseerd, zodat de 120 minuten speelduur niet gaat vervelen.
Het acteerwerk is ook voldoende voor een film als deze.
Het camerawerk en de muziek is van A-kwaliteit.
De film heeft tot zover dus voldoende om de stempel slecht te ontlopen.
Het enige echte minpunt zijn de special effects die werkelijk belachelijk zijn.
Het lijkt er soms zelfs op dat men dit met opzet doet, om iets bij de kijker te bereiken.
Totaal niet van deze tijd, en ver beneden het overige van de film.
Vandernagel
Deel 1 zorgde nog voor een hoop plezier en gelach waardoor het 2,5 sterren kreeg.
Deel 2 is echter zijn mindere in ieder opzicht. Echter aangezien ik het verschil ken tussen slecht en vreselijk slecht, krijgt deze film, hoewel krapjes:
2,0 sterren
nacht
vreselijk slappe film, dom verhaal en daar komt nog eens bij dat alles er zo nep uit ziet, het is gewoon niet leuk meer. heb er spijt van dat ik weer een dvdtje heb verspild.
Brianna
was m van plan strx te kijken, maar ik hebnu zo mn twijfels, haha. Nja, vond deel een wel grappig, en d8, we zijn 8 jaar verder, moet er mooier en beter uitzien, mar nu deze recenties te hebben gelezen, twijfel ik hieraan. Mja, ik zie het strx wel.
Brianna
Heb m dus net gezien, het enige mooie ad film was de natuur, dat je in deze tijd nog zulke slechtespecial effects hebt. Waardeloos geacteerd, Zeg niet vaak over een film dat ie slecht is, maar dat is deze zeker wel. 1 punt, en dat alleen vanwege de mooie natuur.
nacht
inderdaad brianna, zag er ook allemaal erg nep uit. best wel jammer.
Pastichio Rocker
Deel 1 was best geinig, maar ook al geen hoogvlieger. Die film had tenminste nog wel een paar aardige acteurs zoals Bill Pullman, Bridget Fonda en Oliver Platt. De namen bij deze film zeggen mij nul komma nul. Ik laat deze dus stilletjes aan mij voorbij gaan. Vervolgen op dit soort films zijn meestal toch niet echt zo'n puik idee.
Reticulated
Absoluut niet te vergelijken met deel 1, die vond ik namelijk wel goed.
De special effects van Lake Placid 2 waren echt om te janken, heb hem kort daarna uitgezet.
syno
Nochtans, John Schneider is toch wel een erkend acteur, die zelfs al jaren acteert, met als basis: The Dukes of Hazzard
jordandejong
best vermakelijk filmpje, maar door de specialeffects en het slechte acteerwerk toch een matige 2,-
jordandejong
heb er nog even over na gedacht maar ondanks de zeer slechte special effects was hij makkelijk weg te kijken vond ik.
edeningrid
Jongens, jullie halen de woorden uit me mond.
waarom kijk je dan
edeningrid
oooo, deel 1 vond ik niks, zal deze zeker ook niet veel goeds beloven.
ik snap het niet als je weet dat deel 1 al slecht is waarom dan deel 2 kijken, idere zijn eigen mening

Lake Placid: Legacy
2018