Genre: Drama / Komedie
Geregisseerd door: Yann Samuell
Met onder meer: Jesse Bradford, Elisha Cuthbert en Jay Patterson
Plot My Sassy Girl
"She's beautiful, smart, funny and totally crazy."
De eenzame Charlie Bellow (Jesse Bradford) komt uit een klein dorpje in Midden Amerika. Zijn eenzaamheid is voorbij wanneer hij verliefd wordt op Jordan Roark (Elisha Cuthbert). Ze heeft een aantal vreemde karaktertrekjes waardoor ze samen in de problemen komen.
Jordan Roark
Soldier
Kitty / Aunt Sally
Mr. Phipps
soom
Ik vind het echt ver-schrik-ke-lijk dat Amerikanen alle goede films uit Azïe moeten re-maken
. Toch geeft de naam Elisha Cuthbert wel vertrouwen
, ze is wel een goede, niet zo'n standaard 'Ik doe alles voor het geld' actrice. Lijkt me dan.
Bacon
Tja, spijtig dat ze alles remaken maar je doet er niks aan.
Ik kan me niet voorstellen dat deze film ook maar in de buurt kan komen van het origineel.
timburton
. Toch geeft de naam Elisha Cuthbert wel vertrouwen
En de regisseur. (Jeux d'enfants)
asheng
heb mijn twijfels over deze film..hoe gaan ze een film vol met typische aziatische humor omzetten in een westerse film
hannes64
- 1926 berichten
Vond em niet onaardig.
Cuthbert speelt verassend goed....en mooi.
En het verhaal was prima ( ik weet dat `t een remake is, alleen die heb ik dus niet gezien )...niet teveel humor maar meer romantiek en drama.
Ja, leuke film..........om 1 a 2 keer te zien.
dulcinea
Ik ken het origineel niet dus ik ga niet beginnen zagen over remakes, deze film op zich is best vermakelijk.
Alles wordt heel mooi in beeld gebracht en Elisha speelt haar rol goed, ze heeft me meermaals op de zenuwen gewerkt en dat zou de film punten gekost hebben, maar gelukkig maakt het einde dat goed want daar kom je toch te weten waarom ze zo is. Een héél mooi einde trouwens, beetje aparte film maar daardoor ook beter en minder voorspelbaar dan de doorsnee Amerikaanse romantische komedie.
3,5* Aangenaam verrast!
clockwork
kan iemand mij uitleggen wat er zo vervelend is aan remakes?
ik vind het juist relaxt. Super vette aziatische films kunnen soms nog beter gemaakt worden. Ik vind amerikaanse acteurs toch beter en engels versta ik ook beter
ralfsjam
kan iemand mij uitleggen wat er zo vervelend is aan remakes?
Opzich niets. als je oude films uit de kast trekt om het een nieuw jasje te geven voor de kijkers van deze tijd dan.
Het is wel anderman's kunstje vertonen, en jammer dat veel remakes daar ook nog in falen.
Wel moet ik zeggen dar de amerikanen wel heel erg die aziaten in de gaten houden. Zeker op horror gebied, en dat komt denk ik omdat de aziaten een sfeer kunnen creeren van misterie waar de amerikanen alleen maar plat en kort door de bocht kunnen komen tegenwoordig. De sprookjes achtige cultuur en uitstraling is iets wat de USA niet heeft en dat wel naar zich toe probeerd te halen. Dus wat is makkelijk....? Een zak geld opzij zetten en vragen of ze de film over mogen nemen in 't engels.
1 voordeel: je krijgt weer iets meer variatie in het amerikaanse horror wereldje.
En ik denk dat ze dat nu ook gaan doen mer drama's en comedies. Als ze dat al niet deden.... want daar zijn ze niet zo goed meer in...
maar dat is nu eenmaal amerika
dulcinea
Wat ik zo jammer vind is dat die Aziatische versies ons hier nooit bereiken, het aanbod van dat soort films in videotheek is zo goed als 0 (enkel die Asiamania films dan of de héél bekende zoals Bin Jip zijn te vinden) Op tv komen ze ook héél zelden, ik wil gerust meer originele versies ontdekken hoor maar ik weet eerlijk gezegd niet hoe.
Die Amerikaanse remakes vind je hier dan wel weer overal dus die zie ik meestal wel.
Waku
Enorm tegenvallende komedie.
Enkel en alleen interessant met name voor ons mannelijke kijkers door de charmante verschijning van Elisha Cuthbert .
En af en toe is er sprake van fraai sfeervol camerawerk.
Ook de soundtrack mag er zeker zijn.
Maar verder is het verhaal erg ver gezocht.
Beetje te absurd en kabbelt het allemaal een beetje gezapig door.
Wanneer niet gezien, geen gemis.
NTsuno
De film kon mij totaal niet boeien. Vooral het eerste uur was toch wel een langdradig geheel en moeilijk door te komen. Mocht je voor de keuze staan in een videotheek....niet doen! En het woord komedie is inderdaad ver gezocht.
johnhendrikos
net gezien, het is echt een super flauwe film. het meisje irriteert me al snel en mateloos , ook al word dat aan het eind verklaart, het maakt het niet goed. als ze de aziatische humor hebben overgenomen kan ik enkel concluderen dat onze aziatische vrienden gewoon geen humor hebben. al bij al film is echt gewoon weg niet leuk niet boeiend niets.
asheng
wat ik zeg...het is moeilijk om aziatische humor en cultuur te vertalen anar het westerse....het is gewoon een cultuurbarriere....om dan te zeggen dat aziaten geen gevoel voor humor hebben...nee...je begrijpt die gewoon niet.
han de barman
Wel een aardig verhaal met verrassend einde. Ik hou alleen niet van een kontkin.
By the way, ik kende geen origineel van deze film ofzo.
CTK
Pijnlijk zwakke film naar mijn mening. De hoofdacteur is niet geschikt om een film te dragen.
bartden345
Prachtige romantische film zonder dat de film de nadruk op 'komedie' zet...Jesse Bradford is beeldschoon en speelt de film super !!
Het verhaal vond ik sterk (heb het origineel niet gezien) waarbij ik het jammr vond dat de film stopte na de 1e zoen..
Aanrader als je van romantiek / drama houdt. Wel vond ik de hoofdpersoon misschien niet helemaal geschikt en had ik bijvoorbeeld Josh Hartnett een betere acteur gevonden voor deze film.
Pastichio Rocker
Weer zo'n slappe remake van een Aziatische topper. Ik sla over.
Kaft ziet er leuk uit, film is erg saai!
Boeken hebben kaften. Dit is een poster...
En laat dit hier nu géén dvd hoes zijn, maar gewoon de filmposter. Pas maar op dat je er niet achter geplakt wordt.
DaDonDaDa
opzich een leuke romantische film... zeker geen komedie!
heb er wel van kunnen genieten.
Denk echter dat de rol van Jordan Roark beter gespeeld had kunnen worden door bijvoorbeeld :
- Kirsten Dunst
- Christina Ricci
- Mila kunis
Die lijken me meer geschikt voor dit soort rollen... en toch net zo knap als Elisha
Norma
Dus de trailer geeft een beetje verkeerd beeld? Want die komt nogal flauw over vind ik.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Wicker Park