• 9.374.662 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Scott Wiper

Met onder meer: Steve Austin, Rick Hoffman en Vinnie Jones

Plot The Condemned

"10 Will Fight, 9 Will Die. You Get To Watch."

Jack Conrad (Steve Austin) zit in een dodencel in een corrupte gevangenis ergens in Midden-Amerika. Dan doet er zich plotseling een mogelijkheid voor om zijn straf te ontlopen: een rijke televisieproducer heeft hem uitgezocht om deel te nemen aan een spannende reality tv-show. De corrupte gevangenisleiding wordt simpel omgekocht. Hij wordt gedropt op een verlaten eiland ergens in de oceaan. Daar wacht hem een dodelijk lot: hij moet een strijd op leven en dood aangaan met negen andere ter dood veroordeelden. Alleen diegene die overblijft zal zijn vrijheid terug krijgen.

avatar van pascal83

pascal83

Ze worden nog steeds gemaakt.

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Yup...

En hopelijk (en meer doen we niet) wordt deze anders, maar dat betwijfelen we.

avatar van louigi

louigi

Stom, weeral een remake...

deze lijkt hard op battle royale wat geen enkele film (in dat gerne ) kan overtreffen...

avatar van FillumGek

FillumGek

Overtreffen niet denk ik. Maar ik ben sowieso erg benieuwd omdat het plot me erg aanspreekt ( ookal is het een kopie) en Steve Austin en Vinnie Jones twee woestelingen zijn Jones vind ik in veel gevallen leuk acteren en wil meer van Austin zien. Kijken of hij in een film ook kan acteren, ipv alleen maar in de worstelring.

avatar van Armenia_NL

Armenia_NL

The Eminem track "You Don't Know" feat. 50 Cent, Lloyd Banks, Tony Yayo and Ca$his has been chosen az the official theme song for the upcoming WWE movie The Condemned starring Stone Cold Steve Austin. The movie iz in theaters April 27th.

avatar van FillumGek

FillumGek

De trailer ziet er heel aardig uit en krijg er al behoorlijk zin in

avatar van Tun-89

Tun-89

Lijkt inderdaad een beetje op het verhaal van

Battle Royale, maar hopelijk is deze op zijn eigen manier goed en spannend. Kijk er naar uit.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Vind het verhaal wel leuk, trailer vertelde teveel en ach, het wordt gewoon genieten van zinloze actie (samenwerken anyone?)

avatar van Macmanus

Macmanus

Vind het er maar nep uitzien. Wil Battle Royal niet heilig verklaren maar het is wel duidelijk dat deze film daar niet in de buurt van komt.

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Volgens KidsInMind is hij wel hard. (kwa geweld)

avatar van belgium21

belgium21

Matige film. De personages zijn zeer slecht onderbouwd. Je weet op voorhand bijna hoe de film zal aflopen. Het verhaal sprak mij wel aan maar de uitvoering was alles behalve. 1.5*.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Wanneer komt deze in Nederland in de bios?? Kijk er wel naar uit

avatar van too-sweet

too-sweet

Ik vond het wel een aardige film. Een echte actie film,je moet er van houden. Als je een film zoekt met een heel sterk verhaal moet je deze niet kijken. En ook niet als je een echt origineel,verrassend verhaal zoekt.

Dit is echt actie,geweld.

Ik vond de film toch wel lekker wegkijken.Af en toe wel eens leuk een film kijken zonder dat je er bij na hoeft te denken.

Viel mij niet tegen

avatar van 606

klinkt interessant het verhaal

avatar van drgonzo

drgonzo

lijkt me leuk ga'm vanavond ff kijken

avatar van BS

BS

Goeie actiefilm !

Het verhaal is kort en krachtig. 10 man erin, 1tje overleeft het.Niet orgineel maar het werkt wel en je weet gelijk dat dit geen doordenkertje gaat worden maar gewoon, hup, actie
Gelukkig zit er nog een beetje meer omheen en dat maakt het verhaal nog wel oke. Helaas is het geheel wel wat voorspelbaar.

Ik vind het altijd lastig om over acteer-prestaties te praten in een actiefilm.Gelukkig zit er genoeg dialoog in en hier en daar wat serieuze momenten om te kunnen zeggen dat dat wel oke is.

De actie, ja want daar gaat het dan toch om
Prima actie.Veel ruige man-op-man gevechten en voldoende geknal door de explosieve armband die ze om hun been krijgen.
Dat zit dus wel goed en dat is ook eigenlijk de reden waarom je zou moeten kijken.Het is entertainment met een aardig verhaal.Lekker achterover leunen en kijken dus.

Een dingetje vind ik nog wel het melden waard. Ze hebben er een mooi eind aan gemaakt. Daar ga ik natuurlijk niks over melden maar een goede eindshot kan een film toch maken of breken.Hier hebben ze het naar mijn mening goed gedaan.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Het eerste kwartier is vet, maar vervolgens kakt het behoorlijk in.

avatar van johnrambo

johnrambo

Deze film gaat geen prijs krijgen voor originaliteit of subliem acteerwerk, maar voor de liefhebber van een leuke actiefilm is dit een aanrader.

Ik had hier een dikke B-film verwacht maar dit viel 100% mee.

3,5 ster voor een onverwacht leuke film.

avatar van Huglife

Huglife

Waar is de gore? ik bedoel ruige actie .... dus ruige beelden?

Als ze het gevloek achterwege hadden gelaten was dit een PG-13 film.

Ik had juist omdat de film een "schokkende thema" bevat ook daadwerkelijke schokkende beelden gezien, niet explosies.

de gehele opzet van live streaming killings is dat het ook echt is en je het als viewer expliciet zou zien... zodoende ook wij als kijkers op het denken te zetten hehe... anyway tis natuurlijk amerikaans met een toetje american hero action.

Jammer dat ze de crazy jap niet beter hebben uitgewerkt. Hij zou voor de nodige humoor zorgen.

avatar van Raffael77

Raffael77

Actie actie actie en nog eens actie.

Thriller vind ik het niet maar wel een goede actie zoals actie films horen te zijn.

avatar van chandor

chandor

actie actie en nog eens actie erg goede film + verhaal.

goed acteer werk. jammer van de zwartwi beelden oops het was een screener waar ik naar gekeken had

avatar van patrick17

patrick17

Haha ik had/heb ook een screener maar ach ja het was maar heel eventjes. De Film vind ik zelf behoorlijk goed. Het moet toch niet gek worden 10 gasten die veroordeeld zijn op een eiland die het tegen elkaar moet opnemen... Vinnie Jones zijn rol was wel iets minder voor zijn kunnen. Steve Austin mepte er weer lekker op los. Soms was de film wel bruut maar dat maakte hem ook wel beter. Ik heb me zeker vermaakt.

4.0 *

avatar van benan89

benan89

Goed geacteerde film, veel actie.

Geen overdreven bloederige scenes en een goed verhaal wat "achter" de actiefilm doorloopt...

Ik had n.a.v. de recensies een echt "B"film verwacht maar deze film is een echte verrassing.

van mij: 3,5*

avatar van jwvangent

jwvangent

Wat een aangename verassing!!! Heerlijke film. Goed geacteerd! goed verhaal....beetje voorspelbaar maar leuk verzonnen! top! 4****

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

DVDcover mag er ook zijn: Link.

avatar van oliviert

oliviert

soort Temmink versus Battle Royale alleen dan op z'n hollywoods? Waarschijnlijk een verstand op nul en kijk lekker weg filmpje... Zo op zn tijd niet verkeerd

avatar van The Oceanic Six

Zonet gekeken en het beviel me goed.

Echt zon gave actiefilm zeg!
1 of andere idioot heeft 10 ter dood veroordeelden naar een eiland getransporteerd waar ze elkaar af moeten maken. 1 overleeft en die krijgt zijn vrijheid terug. Alles is te volgen via Internet. Ontsnappen lukt niet aangezien iedereen een bom aan zijn been heeft vastzitten die je er niet af kan krijgen.

Oa Vinnie Jones en Steve Austin (bekend worstelaar) spelen er in mee en de film is soms behoorlijk hard, rauw en met regelmaat cool. Ik heb er van genoten, al vond ik het einde een beetje tegenvallen. Aanrader voor de actiefans. Film is 18 jaar en ouder, zegt genoeg. Al viel het mee met het gedetailleerde geweld.

4*, echt 1 van de betere actieknallers dit jaar.

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

superharde film erg mooie rol voor steve austin

erg spannend 4.5*

avatar van drgonzo