The Heartbreak Kid (2007)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Bobby Farrelly en Peter Farrelly
Met onder meer: Ben Stiller, Malin Åkerman en Michelle Monaghan
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 17 oktober 2007
Plot The Heartbreak Kid
"He waited all his life to get married. Too bad he didn't wait another week."
Na een reeks mislukte relaties begint Eddie Cantrow bijna de hoop op te geven om ooit nog getrouwd te raken. Daar komt echter verandering wanneer hij de bloedmooie Lila ontmoet, die hij al na een aantal weken ten huwelijk vraagt. Alles lijkt op het eerste gezicht perfect totdat ze op huwelijksreis gaan in Cabo, waar hij erachter komt dat zij lang niet zo perfect is als hij dacht. Ook ontmoet hij er de mooie Miranda, die Eddie aan het twijfelen brengt of het wel een goede zet was om met Lila te trouwen.
Eddie Cantrow
Boo
Beryl
Martin
alec
Tien jaar na '.. something about Mary' kan je niet op herhaling gaan met dit gedrocht. De rek is er helemaal uit. Niets origineels meer, de grappen zijn op één hand te tellen en noch waren ze niet grappig. De schemiele personages maken het er niet beter op.
Toch een pluspunt: mooie locatie opnamen.
Een *1.5
CTK
Zeer leuke film.
Het is allemaal niet zo origineel, maar Ben Stiller zorgt er weer voor dat het allemaal zeer leuk is.
korenbloem02
ongeloofelijk saaie film. Ik kan eenleuke romkom best waarderen maar dit vond ik toch tamelijk saai en nergens echt grappig.
(beschrijft mijn gehele gevoel over deze film)
Obiwan
Leuke film, genoeg humor. Typische Stiller film !!
3.5* vond ik het toch wel waard!
lillou
pfff, vond het eigenlijk niet zo grappig.
en vanaf het moment dat hij vastzit in Mexico wordt het gewoon absurd
niet zo'n geweldige film. Had meer verwacht van Stiller
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Op de filmhoes stond in het groot: " de grappen volgen elkaar op een hoog tempo op". Niets is minder waar.
Ik moet toegeven het begin is inderdaad erg plezant. Maar na het aangebrande gezicht is er nog amper een grap te bespeuren. Erg jammer, want de opzet zou wel erg geslaagd zijn.
Toen dat ene meisje met het zwarte haar erin kwam verzwakte het geheel gewoon.
Ik vond het zingen in de auto wel erg leuk, toch mis ik een scene. In de trailer had ik een stukje gezien dat ze een liedje zong dat zo ging ' tututututututu tutututututu " en ze liet zo haar wangzakken om de beurt opspannen. Vond dit ontzettend grappig, maar kan dat, dat dit stukje zelf niet in de film zit en alleen maar in de trailer?
Het einde vond ik een beetje flauw.
IcU
Tja, wat zal ik hier over zeggen. Het was niet echt slecht, maar het is duidelijk te zien hoe de schrijver te werk is gegaan. In het begin had hij een leuk concept waardoor hij enthousiast een aantal leuke scènes neer inkten. Daarna wist hij eigenlijk niet meer wat hij moest schrijven, raakte zijn inspiratie kwijt en raffelde er een eindje aan. Dit zorgt dus voor een rare film. In het begin best realistisch, lief en grappig, aan het einde over the top, ongeïnspireerd en flauw. Dit is jammer, want het had leuk kunnen worden. De humor was niet zo kinderachtig als in de eerdere films van Stiller. Deze speelt ook heel leuk. Het begin was ook zeker vermakelijk. Ik vroeg me ook constant af hoe Stiller zich in godsnaam uit deze moeilijke situatie ging redden. Hier draait de film dan ook om. Het is dan ook enorm jammer (misschien wel schandalig) dat dit zo wordt afgeraffeld en de reacties en handelingen van de personages zo ongeloofwaardig zijn dat het goede eerste deel van de film helemaal nergens meer op slaat. Jammer, jammer. Ik kom niet verder dan 2½*. Dit had zeker meer kunnen zijn als de film zich had voort laten kabbelen op het watertje dat in het begin van de film stroomde, om het maar even poëtisch te verwoorden.
Blokland
De Farelly films zijn op te delen in een aantal waarin de toon precies goed is (Kingpin!, Something about Mary) en films waarin men lelijk de toon misslaat (Me myself and Irene). Helaas valt deze nogal nare film, ondanks enkele grappige momenten in het eerste half uur, in de 2e categorie.
dualcia
Oeeeh. Was echt een toffe film hoor! Die stukjes in de auto en in de hotelkamer waren vooral vet
Als dat wijf al die liedjes mee gaat zingen Wannabe haha (L)
Ik vond het een toffe film. Leuk verhaal ook, leuk uitgewerkt
Jabba
Ik heb me kostelijk geamusseerd in de bioscoop bij deze film. Heb af en toe echt in een deuk gelegen.
tal1b
wel leuk om te zien, van het einde juist grappig, gewoon door blijven gaan hehe
brabusRUS
Ik heb deze film vandaag gezien. Wat is deze film toch ongelooflijk grappig! De humor van Ben Stiller is echt geweldig, hierdoor lag ik erg vaak dubbel. Als Ben Stiller fan vond ik dit een zeer geslaagde komedie. Het is een tijdje terug dat ik 4.5 sterren gaf.
Een echte aanrader. Vooral als je een Ben Stiller fan bent zoals ik.
dinal12000
Sluit ik me bij aan. Als liefhebber van Ben Stiller vond ik echter nog wel genoeg momenten voor een schaterlach, daarom toch 3 sterren.
Patat
Romantische komedie met een origineel verhaal en een aantal leuke grappen.
glimmerman2000
Het heeft een lekker sfeertje, een zomers sfeertje, en dat vind ik uiteraard wel leuk.Hij keek wel vrij makkelijk weg,maar het verhaal vond ik wat simpel.Mischien hou ik gewoon niet meer zo van die romantische films.
Redelijk, niet meer dan dat.
Ik geef hem een 2.0
Aardige comedy.
Fleurig, kleurrijk en zonnig. Veel flauwe humor die door z'n botheid best komisch blijft ook.
Vind Stiller wel een aardig figuur. Kom hem niet al te veel tegen in films, misschien daarom. Past in ieder geval wel perfect in dit soort rolletjes.
Knap verder van de Farrellies dat ze de film luchtig en chill kunnen houden terwijl er nogal vaak op leugens en misverstanden geleund wordt. Zorgt normaal voor een vervelende sfeer binnen comedies, niks van te merken.
Niks geweldigs of overweldigends, maar avondvullend en geinig om een keer gezien te hebben. Zangstukje in de wagen was veruit het beste moment, echt vervelend werd het nergens.
soom
Liever een pretentieloze niets-aan-de-hand film dan een pretentieus monster denk ik dan.
markie1978
Wat is dit een geweldige film. Ben Stiller is erg grappig de frustratie is van zijn gezicht af te lezen.
Erg knap gemonteerd, ook leuk dat pa Stiller een hoofdrol heeft, misschien breekt hij ook nog wel door als actuer
vwtune
is dit een film voor een 13 jarige?
ik denk het niet
vwtune
Ik vond hem best geslaagd.
Had wat slappe momenten maar ook leuke momenten.
-happy
ik denk het niet
wat voor leeftijdgerens zit er op?
Keane1983
Ik heb me erg goed geamuseerd met deze film. Een leuker rom/kom..
Natuurlijk zijn er al veel grappen gemaakt die we al kennen, maar dat wilt niet zeggen dat de film hierdoor minder wordt.
Ik bedoel, dan kun je bijna geen enkele film meer kijken.
In iedergeval mij heeft de film me goed kunnen boeien en vermaken op mijn dinsdag avond (gister gekeken). Van mij krijgt de film eem 3.5

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Bigger, Stronger, Faster*