• 9.374.096 stemmen

The Heartbreak Kid (2007)

Komedie | 116 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Bobby Farrelly en Peter Farrelly

Met onder meer: Ben Stiller, Malin Åkerman en Michelle Monaghan

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 17 oktober 2007

Plot The Heartbreak Kid

"He waited all his life to get married. Too bad he didn't wait another week."

Na een reeks mislukte relaties begint Eddie Cantrow bijna de hoop op te geven om ooit nog getrouwd te raken. Daar komt echter verandering wanneer hij de bloedmooie Lila ontmoet, die hij al na een aantal weken ten huwelijk vraagt. Alles lijkt op het eerste gezicht perfect totdat ze op huwelijksreis gaan in Cabo, waar hij erachter komt dat zij lang niet zo perfect is als hij dacht. Ook ontmoet hij er de mooie Miranda, die Eddie aan het twijfelen brengt of het wel een goede zet was om met Lila te trouwen.

avatar van Justice4All

Justice4All

Is dit weer een remake ???

avatar van gotti

Yep.

avatar van Justice4All

Justice4All

!@#@!$@#$! dan

avatar van Wouter

Benieuwd of ze Simon eer aan doen.

avatar van abeltjuh 25

Jerry Stiller is veel grappiger dan zijn zoon

avatar van Esteban

Esteban

TRAILER : http://www.apple.com/trailers/dreamworks/heartbreakkid/

Dit lijkt op de betere Farrelly, plat, maar ook effectief grappig. Nu enkel nog hopen dat Ben Stiller ook eens grappig of origineel uit de hoek komt in plaats van altijd datzelfde neurotische nummertje op te voeren. Misschien gebeurd er een wonder en draagt hij zélfs iets bij op komisch vlak? Let's hope.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Spartaan1986 schreef:

Jerry Stiller is veel grappiger dan zijn zoon

Vind ze allebei bij vlagen erg geestig.

avatar van joostie

joostie

Trailer zag er wel lollig uit.

avatar van _Casper_

_Casper_

deze ga ik echt kijken ziet er vet uit!

avatar van DaanRiver

DaanRiver

added to 'nog zien list'!!!

avatar van Janiet

Janiet

De trailer was wel grappig, alleen hier wordt gezegd: ontmoet Eddie de lange, blonde Miranda.

Volgens mij was Miranda in de trailer toch echt donker.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Als verwacht bij lange na niet zo leuk als hun 'oudere' werk, maar een betere poging dan de laatste paar jaren met zooi als Fever Pitch. Vooral Akerman als gestoorde nymfomaan is hilarisch. 3*

avatar van stinissen

Heb me wel vermaakt , alleen jammer van het einde....

avatar van Yugnav

Yugnav

Heb hem net in de sneak gezien en wat een domme film... Na Kingpin, Dumb & Dumbere en There's Something About Mary komt er weinig goeds meer van de farrely brothers. Deze film haalt het bij lange na niet bij die films, geen verhaal en geen humor. Ik heb een paar keer moeten glimlachen verder niks. Jammer om te zien dat deze broertjes na 3 zo'n geniale films zo zijn afgezakt in niveau. Tijd om met pensioen te gaan?

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Hm.... van de regiseurs van Dumb & Dumber, ik ben benieuwd of deze komediefilm van Ben Stiller even goed is!

avatar van Martinator

Martinator

hoewel er soms wel leuke stukjes inzitten vond ik dit al met al een waardeloze film, en ik kan ben stiller ook niet uitstaan hoewel ik niet echt weet waarom.

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

Ben Stiller is echt vet :D

avatar van Doom

Doom

Afschuwelijke film. De momenten in de trailer zagen er nog leuk uit, maar helaas ging de rest van deze film nog onder het niveau van American Pie zitten. Een oversekste vader met onrespectvolle en totaal niet grappige opmerking, Eddie Cantrow als standaard personage met grappen die we al wel honderden keren hebben gezien en Lila als vrouw die totaal omslaat, en hoe? Totaal niet grappig.

Afschuwelijke seksistische film met het humor niveau van nul.

avatar van kurdYouth

kurdYouth

heel erg geinig film,,,

BEn stiller maakt de film echt af!!

Super leuk film,, maar het kan nog wel beter..

ik geef een 4.0*

avatar van Niqk

Niqk

ben stiller op zijn best? 1*

avatar van soom

soom

Matige film. Hier en daar uiteraard wel gelachen, maar over het algemeen had ik niet het idee dat ik naar een film zat te kijken die zelfs maar in de buurt kwam van het succes van There's Something about Mary.

Natuurlijk zijn de actrices hier verreweg veel leuker dan Ben Stiller, die hier nu echt weleens mee mag ophouden van mij.

Ben Stiller's tijd in komedies is wat mij betreft echt afgelopen, de volgende keer krijg je mij niet meer mee naar een Ben Stiller Komedie film!!

Zat Eva Longoria trouwens niet met een piep klein rolletje in deze film..?

avatar van Jefferson019

Jefferson019

Af en toe zaten er wel leuke momenten in deze film . Maar merendeels was meer irriant dan grappig , het verhaal vond ik opzich wel leuk , Maar de grappen ? slechtste film van ben stiller

2.0

avatar van queenie

queenie

ben stiller is altijd leuk om naar te kijken en ik vind al zijn film leuk. Deze film bevat ook leuke stukjes, maar had leuker kunnen zijn, want het verhaal op zich is best inspirerend voor een film. Toch 4* voor deze film want er worden a genoeg slechtere gemaakt en deze zorgt wel voor een leuk filmavondje. Einde is ook onverwacht.

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

Ook deze film gisteravond gezien, ik vond um mwa mwa.. Hele aardige stukken worden afgewisseld met de meest vreselijke stukken. De s*x-scenes hadden bijvoorbeeld niet gehoeven, en het stukje op het strand, waarbij Lila d'r broek laat zakken en je een enorme poes ziet was een beetje ranzig om te zien, maar er wordt eerder in de film wel naar verwezen.

Al met al een aardige film, 2,5 *

avatar van Hertog_Johan

Hertog_Johan

Had er helaas meer van verwacht. Af en toe een glimlach en daar is het bij gebleven.

avatar van raza1

raza1

Film begon zeer goed met veel hilarische momenten maar kroop geleidelijk aan terug naar een wat minder niveau met als dieptepunt het laatste half uur. 2,5*

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Akkoord er zaten leuke stukjes in maar top vond ik deze film absoluut niet, Er zaten vaker walgelijke scenes in de film en dan Ben Stiller die deed het wel goed maar hij maakte duidelijk minder humor dan in bijvoorbeeld : Along Came Polly en There's Something About Marry die toch wel beter waren , ook had ik er meer van verwacht omdat het van de regiseurs is van Dumb & Dumber maar blijkbaar had ik me lelijk vergist, maar ik zeg ook niet dat hij super mega slecht is maar hij is gewoon echt niet top leuk om eens op een avond te bekijken maar gewoon meer niet!

avatar van Big_bazznizz

Big_bazznizz

Als je dan toch een romantsiche komedie maakt, doe het dan goed en niet met zo'n vreselijk einde. 2 sterren

avatar van rOxx

rOxx

ik vond het wel een grappige film... .. met het einde dat klopt wel ja.. dan denk je van: dat is nou jammer dat ze dat zo hebben gedaan... maar verder was is wel vermakelijk 3 sterren;);)