• 9.375.972 stemmen

The Heartbreak Kid (2007)

Komedie | 116 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Bobby Farrelly en Peter Farrelly

Met onder meer: Ben Stiller, Malin Åkerman en Michelle Monaghan

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 17 oktober 2007

Plot The Heartbreak Kid

"He waited all his life to get married. Too bad he didn't wait another week."

Na een reeks mislukte relaties begint Eddie Cantrow bijna de hoop op te geven om ooit nog getrouwd te raken. Daar komt echter verandering wanneer hij de bloedmooie Lila ontmoet, die hij al na een aantal weken ten huwelijk vraagt. Alles lijkt op het eerste gezicht perfect totdat ze op huwelijksreis gaan in Cabo, waar hij erachter komt dat zij lang niet zo perfect is als hij dacht. Ook ontmoet hij er de mooie Miranda, die Eddie aan het twijfelen brengt of het wel een goede zet was om met Lila te trouwen.

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

typische ben stiller humor, heb erg gelachen 3,5*

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Met hoge verwachtingen naar deze film uitgekeken.

Ik moet zeggen een behoorlijke sof!

Bepaalde scenes zijn erg leuk, maar deze had ik al in de trailers gezien.

Verder boeit hij absoluut niet.

Stiller is wel weer oké, maar het lijkt wel dat de films om hem heen gebouwd worden en daardoor niet origineel meer is.

2,5* is echt het hoogste wat ik hem kan geven.

avatar van Thomas83

Thomas83

Vermakelijke komedie, maar ik krijg er wel zo'n gevoel bij van "ik heb het al eens eerder gezien". Zowel wat betreft het verloop van het verhaal als de grappen en muziek. De meeste van de grappen zijn niet echt leuk, maar ik heb af en toe wel gelachen om nog een redelijk geslaagde grap (die steeds terugkerende Mexicaanse band bijvoorbeeld, haha. Die grap met de kwal, het plassen en het schaamhaar en de piercing was dan wel weer erg flauw en plat, net als de grap met de ezel tijdens de aftiteling).
Ben Stiller is altijd wel leuk in dit soort rollen. De meeste andere personages zijn weinig aan. Uncle Tito is wel weer best geinig.
Het einde van de film is aardig gevonden. Niet helemaal het einde wat je verwacht. Best leuk verzonnen nog.

avatar van Mrblueeyes

Mrblueeyes

Ik vond het een leuke film. Nu en dan grappige momenten.

Heb mij zeker vermaakt !! Ben Stiller is erg sterk in dit soort films.

Heerlijk om naar hem te kijken !

avatar van ASroma

ASroma

HoRRoR-Freak23 schreef:

typische ben stiller humor, heb erg gelachen 3,5*

helemaal mee eens, ben stiller is altijd lachen. Gewoon weer genoten en lekker wegkijken, 3,5 ster inderdaad

avatar van yrrab57

yrrab57

lijkt me echt een leuke film hou wel van die ben stiller humor

avatar van Eflie

Eflie

Leuke film om te kijken zonder je volle verstand Leuke film!

avatar van die hard

die hard

Begrijp niet wat Ben Stiller leuk maakt. Mij kan hij dus niet boeien.

Zijn vader is een beter acteur dan hem.

De mooie Zweedse Malin Akerman vond ik goed en zij zorgde dan ook voor de zeldzame humor momenten in deze film.

avatar van KKIIMM88

KKIIMM88

Ik heb hem in de Bios gezien en het eerste gedeelte was erg leuk. Veel humor. maar het 2e gedeelte viel een beetje tegen

avatar van Safri

Safri

avatar van Miss Sway

Miss Sway

Safri schreef:

Zeldzaam goede soundtrack voor een comedy.

Sluit ik me geheel bij aan!

avatar van Waku

Waku

The Heartbreak Kid” heeft mij positief verrast.

De komedie is namelijk ECHT leuk.

Op het lijf geschreven rol van Ben Stiller als sullige vrijgezelle 40er die niet echt succes heeft gehad in de liefde.

Zijn impulsieve beslissing ( beetje gepusht door zijn pa en beste vriend) maken zijn leventje uiteindelijk niet echt vrolijker.

Dat wordt wel duidelijk op het moment dat het pasgetrouwde stel vertrekt op huwelijksreis.

Er is een komische klik tussen Stiller en Akerman.

En die klik zorgt voor een regelmatig terugkerende (glim)lach.

Hoewel de film eigenlijk bestaat uit vele standaard grappen en situaties verveelt “The Heartbreak Kid” nergens.

Liefhebbers van” Desperate Housewifes”moeten alert blijven aan het eind van de film.

avatar van kanjertje

kanjertje

Ik hou van komedies en in 't verleden heb ik er al enkele van Ben Stiller gezien (meet the parents, meet the fockers, night at the museem) die ik dik in orde vond.

Deze was ietsje minder maar zeker niet slecht.

Probleem met de films van Ben is dat ik hem zeker geen geweldige acteur kan noemen maar dat de films waarin hij de hoofdrol speelt, zo goed in mekaar steken of dat hij zo goed omringd wordt dat zijn films wel leuk overkomen.

Als ik hier eerlijk ben vond ik het acteren van vooral zijn pa Jerry en van de Zweedse Michelle Monaghan beter dan Stiller zelf.

Hij heeft wel een leuke gezichtuitdrukking maar valt zo wel in vrij steriopieke types.

Misschien tijd voor Stiller om eens te laten zien dat hij meer kan dan enkel de lolbroek uithangen ?

Een 2,5 van mij.

avatar van jeroenATA

jeroenATA

Prachtige film, de ene grap nog niet over, of de volgende is al weer gemaakt. Kwam niet meer bij in de bioscoop. Onbegrijpelijk dat ie zo laag scoort hier. Echt een geweldige comedy als je van zijn films houdt. Ik geef het niet vaak, maar deze film is een dikke 5 sterren waard!

avatar van Legan

Legan

Safri schreef:

Zeldzaam goede soundtrack voor een comedy.

Hier stond ik ook even bij te kijken.

Het hoogtepunt van de film was het einde! Maar voor de rest...

5,5 uit 10 (2,5*)

avatar van Frerke

Frerke

Ik heb 'm gisteren met mijn vriendin bekeken, maar na de eerste helft keken we elkaar aan. Hoeveel shit kunnen ze maken in Hollywood? Hierop de hele handel dus maar afgezet.

Ik heb geen hekel aan Ben Stiller, al speelt hij altijd maar hetzelfde knulletje, maar deze film ging echt schaamteloos nergens over. Zijn snelgetrouwde vrouw was zo over de top, dat ze enkel maar kon irriteren. Hij kon met zijn automatische piloot hier niets aan compenseren. Als een film met Stiller geen goed verhaal heeft, er te weinig humor in de dialogen zit en prettige (echte) acteurs ontbreken, is er geen redden meer aan. Zonde dat zoiets allemaal serieus belicht en gefilmd wordt. Zou bij de lengte van een trailer moeten blijven.

Zeldzaam waardeloze film, waar Meet the Parents en Meet the Fockers juist zulke leuke films waren.

Typische C-film.

0,5 voor de belichting. Niet voor de moeite, want die punten gaan naar de kijker.

avatar van Raffael77

Raffael77

kanjertje schreef:

Deze was ietsje minder maar zeker niet slecht.

Een 2,5 van mij.

Mee eens. leuk maar niet super.

avatar van xinc

xinc

Frerke schreef:

Die films vond ik zelf juist onwijs flauw. Deze vond ik zeer goed te kijken. Gewoon lekker weg te kijken.

avatar van mikey

mikey

Die blonde meid was enorm grappig en kan ook best goed rappen. De regisseurs vonden dat stiller een hele moeilijke rol had omdat hij in feite een rotzak is maar toch aandoelijk moet overkomen zodat dat hij de sympathie van de kijker kon handhaven (heee hij gaat immers vreemd bijna en wil scheiden). Maar ik vond dat wel meevallen, die blonde meid was zo naar en hysterisch (maar erg komisch) dat zij de rol van stiller moeiteloos heeft gered.. eehh...

avatar van smettipie

smettipie

komedie met happy end!!!

geen uitschieter in het genre, 2,5*

avatar van Avitas Sibannac

Avitas Sibannac

Zeker geen uitschieter nee maar wel een verrassend laag gemiddelde.

Dit is anders best wel een toffe film. Doet met momenten denken aan There's something about Mary, wat mij betreft één van de betere in het genre. Ben Stiller is meestal wel oké en ook hier valt hij goed mee.

Gewoon een simpele maar leuke komedie

3,5 *

avatar van eenbengeltje

eenbengeltje

snap er niks van waarom deze zo laag scoort, tja een eigentijdse film he, ik denk dat er veel erkenning in vinden ,en dan valt hij niet in goede aarde .zet sommige mensen aan het denken, het is niet echt een voorbeeld van hoe een standvast huwelijk eruit ziet, maar ik vond het comisch weer gegeven , simpel is de film niet te noemen, vond hem zeker een 5 waard Ben stiller vind ik hierin weer geweldig tot zijn recht komen,

avatar van juztin

juztin

valt mij ook op dat deze film erg laag scoort ik vond hem echt geweldig veel humor en een leuk verhaal.

tja ik snap het niet hoor ik raad gewoon iedereen aan om deze film te kijken.

avatar van lelici

lelici

Leuke film, die lekker weg kijkt. Er zijn tegenwoordig veel te weinig goede comedy's. Een 3,5 van mij

avatar van gentenaar

gentenaar

Hoge verwachtingen na het zien van de trailer niet ingelost, viel wat tegen. Gewoon leuk filmpje

2,5

avatar van DJ Pierre

DJ Pierre

Typische Stiller film, niet z'n leukste. Wel leuk genoeg voor 3 sterren.

avatar van james_cameron

Vrij sterke comeback van de gebroeders Farrelly, die met hun laatste paar films behoorlijk de weg kwijt waren. Weer samen met Stiller is dit in ieder geval hun leukste film sinds There's Something About Mary, wat mij betreft. Leuk plot, sympathieke personages en veel geslaagde grappen.

avatar van kiezel

kiezel

Erg grappige film, goed opgebouwd, snel tempo, alles oké.. Echter, wat deed die vagina er plots in? Haalt het niveau meteen 5 stappen naar beneden!

Night in The Museum is trouwens een dikke flopfilm. Afzien om zo'n misbaksel uit te kijken.

avatar van Santino Corleone

Santino Corleone

Leuke film met de nodige grappige scenes. Heb gekeken zonder einge verwachtingen en het beviel me wel..

avatar van Ninto

Ninto

Kheb geen enkele keer echt hard kunnen lachen, het waren allemaal maar van die glimlach scenes, en na die miljoenen komedies word ik daar een beetje ziek van...