Genre: Avontuur / Drama
Geregisseerd door: Robert Shaye
Met onder meer: Rhiannon Leigh Wryn, Joely Richardson en Timothy Hutton
Gesproken taal: Spaans en Engels
Plot The Last Mimzy
"The future is trying to tell us something."
Twee kinderen vinden een doos met bijzonder speelgoed. Het speelgoed blijkt magische krachten te hebben, dat aan de kinderen wordt doorgegeven. Als hun ouders en omgeving dat ontdekken blijkt het te laat en de kinderen lijken gevangen in een andere wereld.
Jo Wilder
Sheila Broadman
Teacher in Meadow
Harry
hydraulix
Aardige film met mooie special effects. Het acteerwerk was soms wel erg matig helaas.
extremezz
Beetje flauwe film,traag verhaal en er gebeurt weinig.
Ik hoop echt dat het de laatste mimzy is
toch een 3 voor de moeite
queenie
leuke film. ik dacht van te voren wat moet dat worden, maar je blijft toch geboeid kijken en wil zeker weten hoe het floopt. mooi gemaakt en iedereen acteert prima. 3½*
Romek
Beetje flauwe film,traag verhaal en er gebeurt weinig.
Ik hoop echt dat het de laatste mimzy is
toch een 3 voor de moeite
Hetzelfde geld voor hiero...
Alleen een *2 voor de genomen moeite...
zozo1000
Lief verhaaltje, eigenlijk voor kids.
Maar voor volwassenen goed te doen.
3,5 sterren zeker waard
Vandernagel
Een langzame film, redelijke plot, over the top richting het einde, redelijke effects, matig acteerwerk. Kort maar bondig.
2,5 sterren
titia
Bij bv. Bol.com kan je 'm vast reserveren, komt 12 december blijbaar in nl. uit. Maar, op Amazon kan je 'm ook vast halen.
zjandannybob
Ik vond het wel een leuke film, hij is niet zo heel spannend maar blijft toch wel de hele tijd boeien.
zeker een leuke film om gezellig een avondje met het gezin naar te kijken.
JohnWilliams
Weet iemand waar je deze kan kopen?
P.S:
De muziek heb ik wel in huis liggen, van Howard Shore...echt mooi!
dna6203
Verhaal is orgineel. Vind het niet echt een kinderfilm. Af en toe loopt het wat traag, maar is best een redelijke film.
FP20
Weet niemand waar ik deze kan vinden?
Vanaf 18 maart in de videotheek, vanaf 19 maart te koop.
Jan met de pet
Aardig.......viel toch wel wat tegen, had er meer van verwacht:2,5
Onderhoudende, vrij intelligente jeugdfilm die beter (en vooral mysterieuzer) zou zijn geweest als bepaalde zweverige (sorry, spirituele) informatie vooraf en tijdens het verhaal achterwege was gebleven. Met andere woorden, als de film niet specifiek op kinderen zou zijn gericht. Nu is helaas niet meer dan een leuke, goed gemaakte variant op films als E.T. The Extra-Terrestrial en Explorers. Bij vlagen onwaarschijnlijk en simplistisch, maar aan de andere kant leuk bedacht en intrigerend.
dulcinea
Verrassend goeie film, het verhaal is eigenlijk niet zo moeilijk maar wel origineel en op een mooie manier gebracht. Ik heb hem laat op de avond gekeken en de film heeft me wakker gehouden ook al zit er helemaal geen actie in en is de film vrij traag.
TheEdge
Geslaagde film, een soort Spielberg film, het is niet een spannende film maar een goede sf-film met mooie special effects, zeker de loeite waard om te zien.
Jazzthieve
Weet niemand waar ik deze kan vinden?
Kerel, gebruik het internet i.p.v. het hier vier keer te vragen, daar dient het o.a. voor.
alec
Gemiddelde familiefilm. Het komt traag op gang en humor is bijna niet te bespeuren. Het acteerspel is verder prima, het einde was een beetje afgeraffeld. Hierdoor blijft het script in z'n totaal niet lang in je hoofd hangen.
Een *3.0
Nicolage Rico
- 20220 berichten
De kinderlijke Donnie Darko.
Aardige, onderhoudende film, maar echt boeiend wordt het nooit, helaas. Vooral het begin is alleraardigst en niet te cliché, zoals je in andere familiefilms ziet.
Een ruime 3 *.
pikas
Doet hij toch of waar denk je dat we hier zijn ?????

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod