• 9.375.109 stemmen

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: David Gordon Green

Met onder meer: Kate Beckinsale, Sam Rockwell en Michael Angarano

Plot Snow Angels

"Some will fall. Some will fly."

Arthur ruimt tafels af in een Chinees restaurant, speelt de trombone in de schoolband en heeft een oogje op de slimme, grappige, bijzondere Lila - die ook een oogje op hem heeft. Maar als Arthur een voorzichtige stap zet in de richting van zijn eerste relatie, beginnen de langdurige relaties van de volwassenen om hem heen te wankelen en storten ze in. Arthur wordt in een maalstroom van gebeurtenissen meegesleurd die zijn wereld voor altijd veranderen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Annie Marchand

Barb Petite

Lila Raybern

avatar van Zandkuiken

Zandkuiken

Inderdaad een loodzware film die bij mij vooral punten scoort dankzij de prachtige soundtrack. Verder doet Snow Angels me een beetje denken aan The Ice Storm: niet enkel de besneeuwde landschappen maar ook de toon en personages roepen associaties op met Ang Lees pareltje uit '97.

De acteerprestaties zijn degelijk en wat leuk om Olivia Thirlby nog eens aan het werk te zien, een actrice die ik al erg cute vond in Juno en The Wackness. Wat een stone cold fox is die Kate Beckinsale ook!

Na het prima eerste uur zat ik aan 4*, maar de tragische gebeurtenissen worden niet met dezelfde klasse getoond als in bijvoorbeeld Iñárritu's 21 Grams en dus blijf ik hangen op (een mooie) 3,5.

avatar van Decec

Decec

Een goede drama/romantiek film...

Prima verhaal, behalve laatste slot...

Prima acteerwerk...

Bekende actrice Kate Beckinsale ...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld....

Perfect achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

avatar van Brabants

Brabants

Mooi stukje drama geschoten tegen een waanzinnig mooi decor van een besneeuwde en koude winter. Het lijkt wel of het depressieve karakter van bepaalde elementen uit deze film er beter door naar voren komen. De verhaallijn is een geweldige mix van onschuldige middelbare schoolliefde en relatie issues waar volwassenen mee te kampen hebben. De regisseur moet het geluk hebben dat de cast deze expressies weet over te brengen en dat is bij Snow Angels zeker gelukt. Er wordt geweldig geacteerd en het fijnzinnig karakter van de film is zeer voelbaar.