• 9.378.044 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

avatar van jirachi03

jirachi03

de trailer alleen al. Echt slechte film . Als dit scary movie moet voorstellen ? Nou nee echt niet goed geprobeerd.

Scary movie 3,4 zijn erg moeilijk na te maken

avatar van Lad

Lad

En plots heb ik terug zin in deze film!

avatar van MaxiJazz

MaxiJazz

Ik heb me kapot geschaamd dat ik deze een vriend voor zn verjaardag heb gegegeven.Ik wist helemaal niets van deze film(dacht dat deze wel lachen zou zijn).

Maja,hier heb ik geen woorden voor. Ik ga MM bijna haten dat je geen 0 kunt kiezen.

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Grappig, de 3 films van Friedberg staan allemaal in de Flop Top 250

avatar van magaal

magaal

dis wel een ernstig slechte film

avatar van Zonnedaeler

Zonnedaeler

Er was maar een leuke grap, en die word dan slecht uitgespeeld....; die van dat die gozer in dat choclade riviertje gaat drinken en dat de ander dan zegt, neeman! dat is ons riool....

verder was alles te slecht uitgespeeld en zat er amper een verhaal in, en vooral die schele blonde acteur is slecht, ik weet zo nie hoe hij heet.....

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Erg flauwe film. Flauwer dan dit kan gewoon niet. Was absoluut niet grappig, alleen dat stukje van ' you've got punk'd' was een beetje grappig en het na doen van Jack Sparrow vond ik best goed. Niet grappig, maar ook niet saai.

avatar van nachtraafje

nachtraafje

1 van de weinige films (of misschien wel de enige) die ik niet heb afgekeken en waarvan ik ook helemaal niet benieuwd ben naar de afloop... Wat een verschrikkelijk niet lekker wegkijkende film!

Scary movie is nog steeds de topper onder deze films!

avatar van blablabla89

blablabla89

Wat een ontzettende ***film. Ik hou wel van dit soort films maar deze was echt rampzalig. Zelfs grappen die grappig hadden kunnen zijn kwamen niet over. Droge humor kan grappig zijn maar in deze film hebben ze de plank toch goed misgeslagen.

Helemaal niks aan, 1 ster

Flauwe film. Slaat totaal nérgens over. Huilen was er wel bij, maar niet van het lachen. Het was echt dramatisch slecht en zonde van m'n tijd. (:

0,5

avatar van JGB

JGB

je weet toch al op voorhand dat dit een absurd flauwe grappenfilm gaat zijn ???

avatar van nachtraafje

nachtraafje

Dat klopt, maar deze hoort thuis onder het genre: flopfilms

avatar van Spetie

Gewoon een hele slechte film, waarin maar bar weinig te lachen valt. Het aantal grappen is aan de lage kant en veelal niet geslaagd. Ook de hoofdrolspelers vallen tegen. Alleen Kal Penn (Kumar) maakt een aardige indruk, maar van hem had ik ook niets minder verwacht. Verder zet Darrell Hammond nog een aardige "captain Jack Swallows" neer en is de cameo van David Carradine ook nog de moeite van het vermelden waard. Desondanks was het allemaal een erg lange zit, terwijl de film toch maar 77 minuten duurt, een erg slecht teken dus.

avatar van DragQueen

DragQueen

Een waardeloze komedie, waar niet veel lachwekkends in zit. ze hebben het leuk geprobeerd met die verschillende persiflages. maar in mijn ogen is het acteerwerk bagger, en de grappen erg flauw. ik geef hem 1 ster.

avatar van Poppe

Poppe

Epic Movie, eerder Epic Fail...

avatar van Nijmegen

Nijmegen

Je moet er van houden maar toch 3,0:p

avatar van ma_ris

ma_ris

Niet te veel woorden aan vuil maken.

saaie niet grappige film.

avatar van Tarkus

Tarkus

Af en toe zitten er goede grappen in, maar toch niet om dit een topfilm te noemen integendeel zelfs.

Ik geeft 2 sterren net omdat ik sommige grappen wel bijzonder geslaagd vond, maar er ontbreken er veel meer.

En de film duurt 86 minuten staat er op de hoes, wel trek daar maar gerust 20 minuten af, want zo lang duurt ook de aftiteling, veel te lang voor een film van amper een uur, als je het mij vraagt.

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Ongelooflijk dat sommige mensen nog een grap kunnen ontdekken in deze film.

Gewoon vreselijk slecht geacteerd, een verhaal van 0, geen humor:kortom, zonde van je tijd..

Tip: Kijk deze film niet!!!!

avatar van Nijmegen

Nijmegen

Gelijk heb je, maar wat is hier dan zoal de gemiddelde leeftijd?

Owja 3.0 = 2.5

avatar van Staaajn_

Staaajn_

• 1914 stemmen

deze film is zo grappig !

avatar van Theunissen

Staaajn_ schreef:

deze film is zo grappig !

Zegt iemand die alle films 5 punten geeft

Ik heb deze film gisteren (op Film 1) geprobeerd om voor de 3e keer te bekijken. Maar ook deze keer lukte het niet om hem volledig uit te kijken. Aan een 4e poging waag ik me niet eens. Deze film is echt embargelijk slecht. Ik stel mijn punt dan ook bij van een 1 naar een 0.5.

avatar van iris.vessem

iris.vessem

zooo triest.... T___T

avatar van misterwhite

misterwhite

Het is echt een slechte komedie, soms zit er eens een grappig moment in maar dan wordt het weer verpest door een vreselijk slechte acteur!!

avatar van Staaajn_

avatar van jackie chan

jackie chan

Phoebe318 schreef:

Grappig, de 3 films van Friedberg staan allemaal in de Flop Top 250

Wat lul je nou? alle 3 in de flop 250? Friedberg is zelfs zo goed dat ze all 3 in de FLOP 100 staan!!!

Tjonge jongen wat een film. Die Jack Sparrow nadoen was nog redelijk goed. Harry Potter was echt zo flauw en dan nog wel wat dingen.

Ik moest lachen, zo slecht niet normaal! Er zaten vollop grappen in. Maar geen enkele werd goed uitgevoerd.

Maar ik geef een 1 omdat Jackie Chan genoemd werd (ik sla je in elkaar als Jackie Chan) Maarja dat zei de slechterik. Maar toch verdiend al een 0,5 + 0,5 voor de uitvoering = 1 sterretje.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Epic movie? Epic fail!

avatar van shannen128

shannen128

Echt een hele slechte film, vooral omdat je van te voren denkt dat zo een ´mixfilm´ wel grappig moet zijn.. Nou NEE dus!

avatar van alex____94

alex____94