Genre: Komedie / Avontuur
Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer
Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays
Releasedatum: 26 april 2007
Plot Epic Movie
"We know it's big. We measured."
Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.
Edward
Mr. Tumnus
Captain Jack Swallows
Mystique
jirachi03
de trailer alleen al. Echt slechte film . Als dit scary movie moet voorstellen ? Nou nee echt niet goed geprobeerd.
Scary movie 3,4 zijn erg moeilijk na te maken
MaxiJazz
Ik heb me kapot geschaamd dat ik deze een vriend voor zn verjaardag heb gegegeven.Ik wist helemaal niets van deze film(dacht dat deze wel lachen zou zijn).
Maja,hier heb ik geen woorden voor. Ik ga MM bijna haten dat je geen 0 kunt kiezen.
Phoebe318
Grappig, de 3 films van Friedberg staan allemaal in de Flop Top 250
Zonnedaeler
Er was maar een leuke grap, en die word dan slecht uitgespeeld....; die van dat die gozer in dat choclade riviertje gaat drinken en dat de ander dan zegt, neeman! dat is ons riool....
verder was alles te slecht uitgespeeld en zat er amper een verhaal in, en vooral die schele blonde acteur is slecht, ik weet zo nie hoe hij heet.....
brabusRUS
Erg flauwe film. Flauwer dan dit kan gewoon niet. Was absoluut niet grappig, alleen dat stukje van ' you've got punk'd' was een beetje grappig en het na doen van Jack Sparrow vond ik best goed. Niet grappig, maar ook niet saai.
nachtraafje
1 van de weinige films (of misschien wel de enige) die ik niet heb afgekeken en waarvan ik ook helemaal niet benieuwd ben naar de afloop... Wat een verschrikkelijk niet lekker wegkijkende film!
Scary movie is nog steeds de topper onder deze films!
blablabla89
Wat een ontzettende ***film. Ik hou wel van dit soort films maar deze was echt rampzalig. Zelfs grappen die grappig hadden kunnen zijn kwamen niet over. Droge humor kan grappig zijn maar in deze film hebben ze de plank toch goed misgeslagen.
Helemaal niks aan, 1 ster
Golden Diaries
Flauwe film. Slaat totaal nérgens over. Huilen was er wel bij, maar niet van het lachen. Het was echt dramatisch slecht en zonde van m'n tijd. (:
0,5
JGB
je weet toch al op voorhand dat dit een absurd flauwe grappenfilm gaat zijn ???
Gewoon een hele slechte film, waarin maar bar weinig te lachen valt. Het aantal grappen is aan de lage kant en veelal niet geslaagd. Ook de hoofdrolspelers vallen tegen. Alleen Kal Penn (Kumar) maakt een aardige indruk, maar van hem had ik ook niets minder verwacht. Verder zet Darrell Hammond nog een aardige "captain Jack Swallows" neer en is de cameo van David Carradine ook nog de moeite van het vermelden waard. Desondanks was het allemaal een erg lange zit, terwijl de film toch maar 77 minuten duurt, een erg slecht teken dus.
DragQueen
Een waardeloze komedie, waar niet veel lachwekkends in zit. ze hebben het leuk geprobeerd met die verschillende persiflages. maar in mijn ogen is het acteerwerk bagger, en de grappen erg flauw. ik geef hem 1 ster.
Tarkus
Af en toe zitten er goede grappen in, maar toch niet om dit een topfilm te noemen integendeel zelfs.
Ik geeft 2 sterren net omdat ik sommige grappen wel bijzonder geslaagd vond, maar er ontbreken er veel meer.
En de film duurt 86 minuten staat er op de hoes, wel trek daar maar gerust 20 minuten af, want zo lang duurt ook de aftiteling, veel te lang voor een film van amper een uur, als je het mij vraagt.
martijn011
- 2034 berichten
Ongelooflijk dat sommige mensen nog een grap kunnen ontdekken in deze film.
Gewoon vreselijk slecht geacteerd, een verhaal van 0, geen humor:kortom, zonde van je tijd..
Tip: Kijk deze film niet!!!!
Nijmegen
Gelijk heb je, maar wat is hier dan zoal de gemiddelde leeftijd?
Owja 3.0 = 2.5
deze film is zo grappig !
Zegt iemand die alle films 5 punten geeft
Ik heb deze film gisteren (op Film 1) geprobeerd om voor de 3e keer te bekijken. Maar ook deze keer lukte het niet om hem volledig uit te kijken. Aan een 4e poging waag ik me niet eens. Deze film is echt embargelijk slecht. Ik stel mijn punt dan ook bij van een 1 naar een 0.5.
misterwhite
Het is echt een slechte komedie, soms zit er eens een grappig moment in maar dan wordt het weer verpest door een vreselijk slechte acteur!!
Staaajn_
- 1914 stemmen
Zegt iemand die alle films 5 punten geeft
mooi verhaal,,
NOT
jackie chan
Grappig, de 3 films van Friedberg staan allemaal in de Flop Top 250
Wat lul je nou? alle 3 in de flop 250? Friedberg is zelfs zo goed dat ze all 3 in de FLOP 100 staan!!!
Tjonge jongen wat een film. Die Jack Sparrow nadoen was nog redelijk goed. Harry Potter was echt zo flauw en dan nog wel wat dingen.
Ik moest lachen, zo slecht niet normaal! Er zaten vollop grappen in. Maar geen enkele werd goed uitgevoerd.
Maar ik geef een 1 omdat Jackie Chan genoemd werd (ik sla je in elkaar als Jackie Chan) Maarja dat zei de slechterik. Maar toch verdiend al een 0,5 + 0,5 voor de uitvoering = 1 sterretje.
shannen128
Echt een hele slechte film, vooral omdat je van te voren denkt dat zo een ´mixfilm´ wel grappig moet zijn.. Nou NEE dus!
ik ga hem toch proberen kijken
Veel sterkte dan

De slechtst beoordeelde films op de Nederlandse streamingdiensten

Desu Nôto: The Last Name

Jackass 3D
Komedie / Documentaire, 2010

Die Bergkatze
Romantiek / Komedie, 1921

Futurama: Bender's Big Score!
Animatie / Sciencefiction, 2007