• 9.383.355 stemmen

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

avatar van DVD-T

DVD-T

Wat een rot film vond ik dit, ik hou normaal gesproken niet van dit soort films, maar af en toe zit er nog wel een leuke tussen.Dat was deze dus niet, ik heb dan ook bijna op geen enkel moment echt kunnen lachen,eigenlijk alleen maar om de Borat spoof,die vond ik wel erg leuk.Verder heb ik me alleen maar mateloos ge-ergerd.Misschien komt het ook wel omdat ik deze puberale plas en poep humor volgroeid ben.

avatar van timburton

timburton

Arme Friedberg. Een film binnen een jaar naar nummer 54 in de Flop 100 te brengen... Erg knap.

timburton schreef:

mss kan ie er voor gaan voor allemaal films in de flop100 te maken. Daar zit wel wat in

avatar van Zinema

Draak van een film die een parodie op verschillende blockbusters moet voorstellen. Deze komedie is echter eerder om te huilen dan om te lachen. Slecht.

avatar van RARR

RARR

Ik vond hem juist best wel droog sommige stukken,echt voor iemand van mij soort van humor

avatar van seanpuffy

seanpuffy

dat ze zo een film durven maken. dat kan ik echt niet begrijpen. heb heel lang getwijfeld om deze film te zien. ik had het beter niet gedaan. scary movie nadoen maar het totaal niet kunnen.

DVD-T schreef:

in eerste instantie verwachte ik veel van deze film, zeker als ik zag dat enkele schrijvers van scary movie hier hadden aan meegewerkt. Groot was mijn teleurstelling toen ik hem uiteindelijk bekeek, het verhaal leek één grote kaas met gaten, waarin er toch volgens mijn mening heel wat fouten in voorkwamen, de humor was zoals hierboven vermeld prepuberaal(ik geloof niet dat zelfs pubers dit grappig kunnen vinden, of misschien degene die juist in hun puberteit zitten) en ik heb geen één keertje kunnen lachen.

was de inspiratie zoek bij de makers? geen idee, ik hoop wel dat hun volgende film beter wordt.

avatar van vistrida

vistrida

Vind hem wel grappig!!

avatar van Fazcinating

Fazcinating

Ik heb me op sommige momenten kapotgelachen. =')

En een aantal muziekstukken waren ook wel relaxed.

avatar van lagaiske

lagaiske

Waar is de humor???

vond de trailer wel grappig dus ga me er toch maar eens aan wagen

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

Een komedie zonder humor, dat kan toch niet!

Wat een trieste film is dit zeg. Zo kansloos.

Bv dat met borat, in een parodie moet je daar dan een grap over maken, niet hem gewoon even laten zien en laten zeggen wat ie normaal als borat gewoon zegt. Dat is gewoon jatten en niet "parodiëren" (zal wel geen woord zijn maar maakt niet uit)

Echt kut.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

jah gelukkig:P wat een niet grappige film is dit zeg:P

avatar van Minotaures

Minotaures

AGE-411 schreef:

Tot zover gaat ie dat doen zonder enige moeite, behalve het verspilde geld uiteraard.

avatar van Orizzonte

Orizzonte

Niet grappig gewoon.

Ik ben ook letterlijk een halfuur lang in slaap gevallen en hoewel ik 'm gister gekeken heb weet ik nu al niet meer waar de hele film over ging (als ie uberhaupt al ergens over ging, wat volgens mij niet het geval was) en ik heb ook geen idee meer hoe de hoofdpersonen eruit zagen.

Oja, behalve die gast die ook in House speelt, jammer dat ie hier dan weer in speelt.

Zonde.

avatar van sterree_-_

sterree_-_

in een woord WAARDELOOS !!

avatar van s d r

s d r

1* voor de x-men scene.

avatar van Ant

Ant

Deze film was echt te slecht. Aftiteling was het beste van de film.

avatar van TeeJay

TeeJay

Een half sterretje voor de moeite

TeeJay schreef:

Een half sterretje voor de moeite

En omdat je ook niet minder kan gaan...

avatar van Aapje81

Aapje81

Dit is heel erg. Als een zogenaamde lachfilm er nog niet eens in slaagt om een enkele vorm van emotie op mijn gezicht te toveren is dat toch een teken dat die niet werkt. Het meest treurige vond ik nog wel de persiflages die dat gewoonweg niet waren. Denk aan Borat en Jack Sparrow. Dit zijn slechte imitaties en hebben niets met een persiflage te maken. Alles is verschrikkelijk geforceerd en vooral niet leuk. Alleen een heel erg onervaren filmkijker zou hier misschien om kunnen lachen, maar zelfs dat kan ik mij moeilijk voorstellen. Wat mij betreft hadden ze het geld voor deze film beter aan een goed doel kunnen geven. Epic Movie is een gedrocht dat thuishoort in de top 5 van slechtste films allertijden. Als het mogelijk zou zijn zou ik hier graag minder dan 0 voor geven.

avatar van LDeVries

LDeVries

waarom maken ze zulke films, doe dan als regisseur een beetje je best om een leuke film te maken

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Bagger !!

avatar van Lilly_co

Lilly_co

Zot waardeloze film. Ik vraag me af hoe zo'n films aan geld komen om ze te maken.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Lilly_co schreef:

Wat een vreemde laatste zin...

avatar van Mellowcard

Mellowcard

Ik had verwacht dat deze even hilarisch zou zijn als Scary Movie,

maar ik heb niet een keer kunnen lachen om deze film.

Het was gewoon niet grappig, dus ik raad hem niemand aan.

W A A R D E L O O S

avatar van playah26

playah26

een en al ellende.. geen moment een geslaagde grap.. gewoon slaapwekkend!

slechste parodie film ooit!

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Begin dit jaar gezien in de bus naar Phantasialand met school. Zoals je kan verwachten zijn busreizen niet half zo leuk als de dagjes uit zelf, en kijken we films om de tijd te doden. Deze film leek wel een uur extra bij de reistijd te doen. Verschrikkelijk! Gelukkig was het pretpark geweldig. 1*

avatar van funland

funland