• 9.377.700 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

avatar van Jeroen123

Jeroen123

Zéér flauw filmpje. De enige min of meer leuke momenten zitten in de trailer verwerkt...

avatar van turbothijs

turbothijs

Episch slecht

avatar van maxo922

maxo922

Alle grappen zijn het zelfde, de eerste 20 minuten waren wel leuk, maar daarna te eentonig. ik vond eigenlijk alleen dat bever-schoppen wel grappig. * 2,0

avatar van notorious_kim

notorious_kim

ik vind het zeer moeilijk om een deftige beoordeling te geven op dit soort films. ik herriner me nog toen ik de eerste keer Scary Movie zag, ik vond die hilarisch, maar ik moet er natuurlijk ook wel bijvertellen dat ik toen 14 jaar was. De rest uit de reeks van Scary Movie vond ik nooit echt schitterend, misschien omdat het idee erachter was afgezaagd. Nadien heb ik altijd dit soort films een beetje gemeden omdat ik hier echt geen geld kan aan geven. Maar nu ik Prime heb, heb ik zoiets van ik pik alle films mee die ik kan, en zo was het ook voor deze. Wat ik vb wel leuk vind, is om tijdens de film te raden welke film ze op dat moment aan het parodiëren zijn. Welke personages ik in deze film goed vond waren: Jack Swallows (Sparrow), Paris Hilton (kort maar goed) en de Faun had ook enkele grappige momenten. Maar dat was het zowat voor de hele film. Voor de rest is alles zeer voorspelbaar, en was mijn favoriete zin "may the force be with you" die me op de hele film heeft doen luidop lachen.

Ik word vaak ook geïrriteerd door deze film omdat once again ze heel veel films parodiëren die ik feitelijk heel graag zie: Narnia, Harry Potter, X-men, ... En door de platte pis-kak-sex humor.

Ik ben blij dat ik hem eens gezien heb, maar het zal wel bij een keer blijven, hij is geen leeg dvd-schijfje waard. Maar een volledige flop vind ik hem dan ook weer niet, want anders zou ik hem nooit uitgekeken hebben, voor mij is hij net gebuisd.

avatar van Nijmegen

Nijmegen

Alleen de laatste scene met borat was nog te doen?!

avatar van Clariss

Clariss

Wat een slechte film! Vond hem ook helemaal niet grappig.

ik vind dit een goede film,

maar het is wel duidelijk dat het van

de makers is van 'scary movie' etc.

probeer volgende keer iets anders

avatar van comedygirl

comedygirl

Zalige komedie

Verstand op 0 en lachen!!!

avatar van Xx_se7en_xX

Xx_se7en_xX

Was gewoon echt een zootje. Alles een beetje bij elkaar gegooid en ook gewoon niet grappig.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

comedygirl schreef:

Zalige komedie

Verstand op 0 en lachen!!!

Verstand op nul? Als je deze film vaak gnoeg kijkt kan je niet anders dan je verstand op nul zetten. Het kijken van deze film is verantwoordelijk voor het afsterven van hersencellen bij veel kijkers.

avatar van Don MN

Don MN

Epic Movie

Epic Movie is echt een voorbeeld van een epic fail. Er wordt vergeten hoofdpersonages ook maar iets mee te geven en een soort verhaal erin te verwerken. Sommigen zullen Epic Movie hilarisch vinden, ookal lijkt het toch onmogelijk. Ik heb de film op geen leuk of origineel grapje kunnen betrappen. Een schreeuwende Sparrow, Davy Jones als DJ, Potter met baard of Magneto die metaal tegen z'n harses krijgt gesmeten. Niet echt aan mij besteed.

avatar van jpbosch

jpbosch

Dit slaat werkelijk hélemaal nergens op; geen verhaal, geen humor.

Kon bij mij geen glimlach opwekken.

avatar van Flipman

Flipman

Don MN schreef:

Epic Movie

Ik kan je niet anders dan gelijk geven. Oh ja, ik kan nog wel een heleboel meer, bijvoorbeeld je waarschuwen voor Meet The Spartans, die is nog stukken erger dan deze! Vergeleken daarmee is Epic Movie hilarisch, serieus!

avatar van dualcia

dualcia

Haha wat slecht Echt een vreselijk verhaal eigenlijk xD. Maar er zaten wel echt grappige stukjes tussen De parodieën op Cribs, Pirates of the Carribean, Harry Potter en Mission Impossible waren opzich wel vet

avatar van chevy93

chevy93

Ik vond het verhaal niet onaardig.

Gewoon lekker wegkijken

Heerlijke humor. Vooral leuk voor jongeren. De wat ouderen onder ons zullen hier ws. niks aan vinden.

Kan natuurlijk nooit tippen aan films als Scary Movie, maar kijkt toch lekker weg

avatar van MovieFreak1995

MovieFreak1995

De Scary movie's slaan ook nergens op, net als deze , maar bij de Scary movie's kun je tenminste hard lachen maar bij epic movie heb ik helemaal niet gelachen , echt een bagger film

niets voor niets nummer 48 in de flop 100

avatar van what the f

what the f

waarom staan deze films in de flop top 100 Het gaat niet om hoe goed de film is bij deze maar hoe grappig.

avatar van playah26

playah26

what the f schreef:

Daar heb je gelijk in, je kan onderscheid maken tussen goed en grappig..

maar...... dit is gewoon heel slecht en niet grappig of je moet zo straalbezopen zijn dat alles grappig lijkt, maar zelfs dan zou ik dit gedrocht nog niet leuk/grappig vinden.

avatar van tomisgay

tomisgay

wat een stomme film is dit zeg

ik heb geen een keer gelachen dit is de eerste movie van de 5 die ik slecht vind

avatar van horrorfreak7

horrorfreak7

ik weet niet wat het is met deze film, maar hij is zo flauw dat het geweldig is.

Maar je moet er maar van houden, en de meeste mensen houden er zo te zien niet van

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Ja wat moet hier nou van zeggen ? Het enige wat ik kan zeggen dat ik om sommige stukjes wel kon lachen maar daar heb je het dan ook wel mee gehad ook.

Verhaallijn zat er totaal niet in. De film heeft duidelijk de bedoeling om zoveel mogelijk komische momenten in een anderhalf uur te stoppen. Wat soms ook lukt maar soms ook niet.

Het acteerwerk was gewoon voldoende maar dat is ook niet zo moeilijk in zo'n soort film.

De dvd-uitgave van deze film is gewoon heel erg goed. Beeldkwaliteit is goed en mooi scherp. Het geluid 5.1 is gewoon spetterend alle kanalen worden goed gebruikt.

Ik geef de film toch nog 3* omdat ik mij toch wel vermaakt heb. Al is het echt een hele domme film maar misschien juist wel daardoor.

avatar van LiveALife

LiveALife

Ronduit slecht!

avatar van pikkel

pikkel

het slaat nergens op, er zit geen verhaal in,

maar ik vond hem grappig.

avatar van SchinkenKäse

SchinkenKäse

1e keer vond ik die film wel grappig, maar toen ik hem naderhand ging bekijken..

HALLELUJA, wat een BAGGER verhaal en dan hebben we het nog niet eens over de stukken GESTOLEN IDEEN van betere films die niet eens geweldig in elkaar passen.

1.5

avatar van Martine de Vries

Martine de Vries

Heel flauwe film, een keertje een glimlach op mijn gezicht gehad, einde gemist omdat ik in slaap viel.

Keek de film op zaterdag rond 8 uur, dus was niet bepaald moe ofzo......

avatar van charmed one

charmed one

hij was leuk ik heb hem toen in de bios gezien heb wel gelachen

avatar van gukker

gukker

1e keer vond ik hem grappig. Daarna was het allemaal maar flauw.

avatar van wklooster

wklooster

ik vind het een leuke b-film

avatar van jordandejong

jordandejong

is dit scary movie 5? of is dit gewoon een aparte film.

avatar van charmed one

charmed one

dit is een aparte film. er komt wel een nieuwe scary movie film. en dat word al weer de vijfde.