• 9.378.109 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

onbekend!

Vinden jullie deze film wel leuker dan Date movie ??

avatar van tommykonijn

tommykonijn

tommykonijn schreef:

Dit vind ik een super maffe film, hij is zo slecht en dat is juist het leuke aan deze film wel zoiets heb ik nog nooit in een film meegemaakt maar schijnbaar bij deze wel, het einde is nogal super grof, wel leuk vond ik die scenes met Harry Potter, Harry Beaver en Jack Swallows die de film nog een beetje opfleurde, ik heb soms gelachen maar slecht is hij dus kortom : een maffe rare film!

Toch maar verlaagt naar een 0.5* want eigenlijk vind ik er toch niks aan toen ik hem de tweede keer zag, Vooral de laatste scene is erg bleut.

avatar van john constantine

john constantine

Wat een domme film is dit zeg!! De eerste 20 minuten waren nog leuk maar daarna was het echt bagger. geen leuke humor, allemaal overdreven wat helemaal nergens op slaat!!

Ik ben dan ook niet eens benieuwd naar het 2e deel genaamd Meet the spartans!

Hij krijg van mij een 0.5* omdat de eerste 20 minuten wel te pruimen waren en natuurlijk omdat het niet lager kan!!

avatar van Metalfist

Metalfist

Dat meen je niet? Een tweede deel . Wie zit daar nu op te wachtten?

avatar van Rizzel

Rizzel

SLECHT SLECHT SLECHT!!!

avatar van Lil Funk

Lil Funk

dat deze films blijven uitkomen vind ik een wonder, vond deze nog slechter dan date movie, en die was al een 0.5 waardig.

dus bij deze...

Nog een 0.5

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Na het verschrikkelijke Date Movie met angst en beven aan deze film begonnen...maar dit was grappig! Geen tophumor maar een aantal hele aardige scenes, wat ik totaal niet had verwacht. Leuk! 3*

onbekend!

Heb me dood gelachen om deze film !!

Echt geweldig grappig

Mensen die deze film willen zien: het is en aanrader

Snap echt f*cking niet waarom die in de flop 100 staat :S

avatar van Contrarian

Contrarian

Ik snap dat wel en nog terecht ook dat deze film in de flop 100 staat..

Het meeste van deze film is te overdreven met veel geforceerde grappen. Je ziet alles al ver van tevoren aankomen.

Slechte humor ook. Check het contrast met bijvoorbeeld Monty Pyton, of Fawlty Towers, en ik heb genoeg gezegd..

Toch waren er een paar scènes die van enige creativiteit getuigden...vandaar 1,5 ster

avatar van Jakke0071

Jakke0071

Echt een saaie film.

Heb nooit echt moeten lachen enkel een een grijnsje wanneer er een nieuwe film werd geïtroduceerd.

Enkel het Superman met de kogelstukje was lachen.

Geen verhaal.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

Valt wel mee... zeker niet de beste film maar de 'maffe' humor die erin steekt kan me op sommige momenten nog wel weten te bekoren... een 2,5

avatar van Infected_

Infected_

Volgens mij zitten te veel mensen gewoon te veel achter een verhaal of goede humor te zoeken dat ze niet meer met de flouwe grappen lachen. Ik hou wel van flauwe humor .

sommige films moet je nu eenmaal gewoon , niet kritisch bekijken.. ^^

(Zelf heb ik de film nog niet bekeken , mss dat mijn oordeel later toch nog wel kan veranderen . Zal hem wel is gaan huren. )

avatar van AGE-411

AGE-411

Laten we aan de moderators een levenslange ban vragen voor iedereen die dit meer dan 2,0* heeft gegeven?

Moviemeter.nl, de plaats voor filmliefhebbers, niet voor filmbarbaren

avatar van Scarecrow

Scarecrow

Laat ik 1 ding alvast duidelijk maken: natuurlijk, heb negatieve reacties gehoord voordat ik de film ging kijken, maar ik ging er toch met opgewekte moed tegenaan: kvind de Scary Movies erg leuke films en op zijn momenten soms hilarisch... hoe slecht kon deze dan zijn?

Nou, vrij slecht dus! Zon wanproduct had ik niet verwacht. De film probeert mee te liften op het succes van de Scary Movie's, maar doet dit op wel zon banale en ongeinspireerde wijze dat je oftewel de dodelijk saaie grappen mijlenver ziet aankomen, oftewel de grappen zo slecht, vrijgezocht, onleuk of vervelend zijn dat je zulke slappe zooi nooit zelf zou hebben bedacht. Nee, het was grotendeels een trieste bedoeling.
Ik zeg grotendeels, want soms vond ik de film wel leuk. Ik hoor nu al de reacties: 'soms wel leuk? misschien geinig om toch een keer te proberen dan' of 'soms leuk? hij spreekt zichzelf wel tegen he?'
Laat ik deze vergeefse hoop en onnodige kritiek meteen bijstellen: de film kent GEEN grappige momenten of stukjes, wat ik bedoel is: er zit soms een piepklein miniscuul grapje in dat een heel smal glimlachje op je gezicht kan toveren. De leukste vond ik: " So lame the hair of Tom"
Deze momenten zijn echter ongelooflijk zeldzaam en bij lange na niet genoeg om de film leuk of zelfs maar redelijk te maken.

Het niveau van de grappen ios eigenlijk het enige waarop je zon film mag afrekenen, dat snap ik ook wel, maar ik moet tegelijk wel vertellen dat het verhaal slecht is, de muziek vreselijk, de acteerprestaties ZO slecht (al moest k soms, heel soms, even glimlache om Lucy in de film) enzovoorts. Het enige dat er wel redelijk tot (knap) goed uitzag waren de decors.

Al met al dus een hele slechte film, zelfs als je een soort Scary Movie verwacht. De film wordt nergens leuk maar heeft soms een zeldzaam klein grapje waar je om moet gniffelen. Dit is echter bij lange na niet de moeite waard om te film te zien, laat staan ervoor te betalen. Nee, mijd dit gedrochtm aar als de pest.

1*, n half puntje boven het absolute dieptepunt, voor de zeldzame leuke grapjes en de kop van Lucy.

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

volgens mij ben je vergeten te stemmen

avatar van GlenX

GlenX

onbekend! schreef:

Heb me dood gelachen om deze film !!

Echt geweldig grappig

Mensen die deze film willen zien: het is en aanrader

Snap echt f*cking niet waarom die in de flop 100 staat :S

Ik snap niet dat mensen een even grote score aan The Godfather en aan deze afgezaagde film kunnen geven...

Verder maal ik m'n woorden vuil aan deze film...

avatar van swrene

swrene

deze film is echt zo slecht, er zitten echt maar heel sporadisch redelijke grappen in , voor het gros is het seks en kotsgrappen. de hele film bestaat uit momenten waarbij je denkt, dat hadden een stuk grappiger kunnen brengen. Zoals de scène met harry potter, afschuwelijk gewoon. Maar ik bleef hopen op goede grappen. De enige echt goede grappen waren waarbij het piratenschip geen echt schip bleek te zijn en de kogel bij superman.

avatar van Sasja

Sasja

ik heb deze film vorig jaar gezien enik vond em echt bagger!!!

avatar van chris444

chris444

Een 1 voor de de lach die het me 1 keertje bezorgde...

Heb de film niet afgekeken......

avatar van Scarecrow

Scarecrow

chris444 schreef:

Heb de film niet afgekeken......

Denk niet dat iemand het je echt kwalijk neemt bij dit wanproduct

avatar van The Last

The Last

Spijt van herziening, na half uurtje uitgezet.

Stem verlaagd naar 0,5

avatar van T.Bos

T.Bos

Verlaagd naar 0,5*. Lager kan niet helaas. Zag m weer toevallig omdat ie op stond. Om door het toilet door te spoelen. Zo slecht

avatar van kehuis

kehuis

Ik vind em wel lache, vooral dat stuk met harry potter

avatar van martinovitch

martinovitch

Deze film is niks waard.

gewoon te belachelijk voor woorden.

ik geef 1.5* voor de moeite.

avatar van The Oceanic Six

Natuurlijk is dit een erg goedkope Scary Movie ripoff, zij hebben het patent op de paradiefilms. Maar ik heb af en toe wel een glimlach gekregen bij deze film. Captain Jack Swallow vond ik sterk bedacht en leuk uitgevoerd. Verder is de film inderdaad niets bijzonders en best matig uitgewerkt.

avatar van vandruten

vandruten

De film was echt heel slecht, het dieptepunt vond ik zelf de acteurs. Zoals bijvoorbeeld Paris Hilton die gespeeld werd door een waardeloze actrice. Captain Jack was de enige die goed gecast was.

onbekend!

Ik heb echt kapot veel gelachen in deze film

Het laatste stukje van borat was echt fanstasich grappig !!

__Date movie & Epic movie zijn gewoon f*cking awesome !__

Ps: Meet the spartans is veel beter dan die films !!

24 april in bios ... en ik heb hem lekker al gezien

haha

avatar van Husnu

Husnu

Anderhalf uur van mijn leven verspild aan deze domme kinderfilm. Misschien was het wel grappig geweest als ik stoned was ofzo...

avatar van Splutje

Splutje

Heb deze film onbevooroordeeld bekeken en vond hem (eigenlijk vooral het begin) nog wel ok. Na een tijdje begint ie wel vervelend te worden ja.

2,5 ster voor Dr. Phil en de rest van het begin.

avatar van Metalfist

Metalfist

Komt Dr Phil hier in voor? Film was zo slecht dat ik het me niet meer kan herinneren