• 9.374.047 stemmen

Tremors 3: Back to Perfection (2001)

Komedie / Horror | 104 minuten

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: Brent Maddock

Met onder meer: Michael Gross, Shawn Christian en Susan Chuang

Plot Tremors 3: Back to Perfection

"The Food Chain Just Grew Another Link."

De derde Tremors film neemt ons terug naar een klein dorpje in Nevada waar de lokale president en avonturier Burt Grummer aankomen na hun reizen en het afslachten van carnivorische wormen genaamd 'Graboids' en hun nakomelingen de 'Shriekers'. In hun thuis dorp komen ze tegen; vervelende land bewerkers, een een actie zoekende kerel genaamd Jack Sawyer die zoekt naar rijkdom in dit potentiële toeristen dorpje, en uiteindelijk krijgen ze onverwachts te maken met een derde evolutie van de graboids wat garant staat voor weer een spannende strijd tegen Burt en Jack in het door woestijn omgeven dorp.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Burt Gummer

Dr. Andrew Merliss

Agent Charlie Rusk

avatar van EmDee

EmDee

huh, wist niet dat er een derde deel bestond maar iets zegt me dat deze zwaar tegenvalt.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Een derde deel! Pfff... er zijn grenzen natuurlijk.

avatar van Sparkle

Sparkle

Is nochtans veel beter dan 2 hoor. Je moet geen pareltje verwachten natuurlijk - maar een vierde deel zie ik weer helemaal zitten.

roda

vierde deel komt er ook .maar eerst komt er nog een tv-serie van tremors met michael gross.

avatar van Hemdale

Hemdale

Deel vier van Tremors word verwacht in Oktober 2003.

avatar van gremlin gizmo

gremlin gizmo

EmDee schreef:

dan heb je het mis

killalot schreef:

Deel vier van Tremors word verwacht in Oktober 2003.

tremors 4 is een prequel,en speelt zich af in het jaar 1800,michael gross speelt een van zijn voorvaderen.

klinkt niet geweldig.

tremors the series ziet er wel beter uit,maar zal wel een paar jaar duren eer die in nederland te zien is.

bron:www.imdb.com

roda

de uitzending van gisteren heeft de film geen goed gedaan, allemaal 1, 1.5 en 2 sterren.

avatar van JohnDoe

JohnDoe

Lees net alle negatieve recensies op deze film en na hem zaterdag gezien te hebben moet ik zeggen dat ik hem wel mee vind vallen. Okee, de special effects zijn niet zo goed maar sommige oneliners waren wel geinig. Heb om sommige dingen erg moeten lachen, vond het ook meer een comedy dan een horrorfilm of zo..

avatar van SSeagal

SSeagal

Wel iets beter dan het tweede deel. Vooral Micheal Gross maakt een hoop goed, veel humor. ***

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Had de film na het geweldige Tremors en het vermakelijke Tremors 2 niet zo amusant verwacht, eigenlijk, ik ging er vanuit dat de serie enorm downhill zou gaan, maar gelukkig weet ook Tremors 3 ontzettend goed te vermaken. Met name Michael Gross blijft leuk als Burt Gummer, ditmaal gepromoveerd tot hoofdrolspeler in plaats van bijrol. Dat gaat vaak mis, maar Gummer is een personage dat schijnbaar een film wel kan dragen. Verder niets hoogstaand aan deze simpele horrorkomedie, maar hij wist mij in ieder geval geen moment te vervelen.

3 sterren.

avatar van evilll_nelus

evilll_nelus

het is omdat ik tremors fan ben en Michael Gross (Burt) er in meej speelt... anders had ie bij mij nog lager dan een 2,5 gehad...

avatar van Rujar

Rujar

Michael Gross is eigenlijk de enige reden om de film nog af te kijken. Waardeloos!

avatar van flipsen

flipsen

O wauw! deze komt op TV morgen. Ik ge zeker weten kijken! Deel 1 en 2 waren errug vermakelijk.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Met het 3e deel hebben ze hun zin goed voor elkaar gekregen om de glorie van het geweldige orgineel te niet te doen met steeds minder wordende delen, waar dit toch wel het hoogtepunt in waardeloosheid was.

Ach ja makkelijk zakken gevuld zullen we maar zeggen.

En dan nog te bedenken dat er een 4e deel was.

2,0

avatar van Rujar

Rujar

Helemaal mee eens alleen Michael Gross kan de film nog redelijk redden door het spelen van de komische Burt.

Vond het toch niet veel.

Reeks glijdt verder af. Het leuke, frisse sfeertje uit de eerste film is er toch niet echt meer. Vooral jammer zijn de steeds verder muterende beesten. Tremors blijven voor mij toch steeds die oranje blubberwormen onder de grond, niet de nogal domme mutaties verzonnen in de volgende delen.

't Is nog steeds grappiger dan dat het spannend is, en af en toe zijn er wel enkele geinige momenten, maar viel me toch wat tegen. Enkel nog deel 4 te gaan, en lijkt me wel positief dat het een prequel is. Back to basics lijkt mij aangewezen bij deze reeks.

1.5*, af en toe vermakelijk, maar niks meer dan dat. Veel "Tremors" is er ook niet meer aan.

avatar van BlueSword

BlueSword

ik vond hem zeer vermakelijk, heb altijd al tremors leuk gevonden, geen super film maar gewoon voor een avondje als je niks anders te doen heb.

het verhaal stinkt, het acteerwerk zuigt, maar de humor ligt mij wel en de special effects zijn niet goed, maar ook weer niet slecht.

veel mensen zeuren erover maar ik heb slechtere gezien en stoorde mij er echt niet aan.

die chinees heeft mij ook een aantal aan het lachen gemaakt en ondanks het acteerwerk vind ik het nog een aardige film.

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 3,0. niet echt leuk deel maar kan er mee door

avatar van 606

toch een leuk deel hoor beetje humor.

en die wezens zijn wel goed gemaakt.

3,5 ster

avatar van ILDIB

ILDIB

Het blijft lachen met die tremors.. Overduidelijk maken ze er nu meer een parodiefilm van maar dat mag d epret niet drukken. Prima vermaak..

avatar van bvonk

bvonk

idee begint een beetje saai te worden. het enigste verschil t.o.v. de vorige delen is dat ze nu opeens kunnen vliegen.

2.5

avatar van as

as

Na het bij vlagen vermakelijke deel 2 gaat het nu wel erg bergafwaarts. Ik heb niets tegen Michael Gross, maar hem constant militant bezig te zien hing me op den duur wel erg de keel uit. Verder is de cast een samengeraapt zooitje van non-acteurs, zijn de effecten knullig en verder afgejat van het heerlijke eerste deel en is de regie fantasieloos. Geen goede grappen en de horror (wat het eerste deel zo goed maakt) is helemaal weg. Jammer dat ze de tremors niet onder de grond verstopt lieten. Er was blijkbaar nog ruimte voor het verschrikkelijke vierde deel. Flutfilm. 1*

avatar van D-ark

D-ark

zeer aardige pulp

2,5

avatar van Dragoon

Dragoon

kan me wle voortstellen dat ze nu vliegen.

Heb me kapot gelahen wanner die beesten zich zelf de lucht in schoten met die scheten ofzoiets.

ik vind hem wel een 4tje waard.

avatar van mausland

mausland

ik heb deze nog niet gezien kan iemand me helpen om hem te vinden

avatar van daviddoelen

daviddoelen

mausland schreef:

ik heb deze nog niet gezien

Waarom stem je dan?

mausland schreef:

kan iemand me helpen om hem te vinden

Ik heb de stem verwijderd.

avatar van mausland

mausland

kappeuter ik heb hem gister gekeken op dvd

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Om de een of andere reden heb ik een zwak voor de Tremors reeks. Heerlijk in zijn absurditeit waarbij Gross zeer zeker de film optilt. Een dikke:

2,5 sterren