Delen
Mexican Werewolf in Texas (2005)
Genre: Horror
Alternatieve titel: Mexican Werewolf
Geregisseerd door: Scott Maginnis
Met onder meer: Gerald Emerick, Louie Cruz Beltran, Martine Hughes
3,0 (744)
Plot Mexican Werewolf in Texas
"Terror has just crossed the border."
Een Texaans stadje aan de grens met Mexico wordt opgeschrikt door een reeks vreemde moorden. Een groepje jongeren trekt op onderzoek uit en vermoedt dat er een weerwolf achter zit. Met het dorp tegen zich, besluiten ze het heft in eigen handen te nemen en de weerwolf uit te schakelen.
BlueSword
moet dat een weerwolf voorstellen op die poster?
JurassicPark
de titel is al flut afgenomen van An American Werewolf In Londen en In Paris
Doom
moet dat een weerwolf voorstellen op die poster?
Een kruising tussen een Piranha en een weerwolf volgens mij.
BlueSword
piranha is wel erg goed gelukt dan.
aleksa
slecht gebit en waarschijnlijk ook een slechte film
De film scoort niet slecht op imdb dus geef het een kans
henkula
De film was inderdaad slecht geacteerd, maar dat past bij dit genre, toch wel aardige dingetjes gezien, zoals het geiten stadje aan de grens met Mexico.
aleksa
klopt inderdaad ,alleen wel de mening van 7 personen nadat ze de film hebben gezien en dat telt toch wel iets meer dan gissen dat het waarschijnlijk een slechte film is
henkula
Zegt niks, 3 stemmen met een 10 en hetzelfde aantal met 1 punt, kan er net zo goed niet gestemd zijn.
gianni34
ik vond het een b filmpje en sliep halverwege bijna ervan slecht acteer werk vooral met die blonde barbie pop erin
L0sT_R3B3L
Waardeloze film slechte acteurs weerwolf die zich verstopt in de bosjes laat me niet lachen man dat ze zo'n soort films nog uitbrengen

En die weerwolf dat leek wel een vogelverschrikker.
0,5 * troep bagger rotzooi
LEIDENAAR
WOW heb jij de helft nog gered!ik sliep al toen ik de dvd erin stopte..whaha
Crazy_Elmo
Ik heb het niet eens door de eerste 10 minuten gered, wat een flut film, titel is zeer misleidend, had een film als American Werewolf in Paris verwacht, duidelijk niet dus.
Straniero
Dat mensen bij dit soort films wat fatsoenlijks verwachten, onbegrijpelijk.
Maar goed, inderdaad amateuristische bagger. Soms levert dat toch wat grappigs op. Maar daar was deze film helaas toch echt te nietszeggend voor. Een 1* voor wat grappige momenten.
gizmo_o
Er was eigenlijk niks goed aan deze film.
Acteerwerk was ver onder de maat.
De verschillende verhaallijnen zijn zo slecht uitgewerkt dat het bijna huilen werd.
De weerwolf leek meer op een genetisch gemanipuleerde geit.
pfff met moeite een 0,5*
De GeuS
Hmmm ultra-slecht en amateuristisch, meer valt er echt niet over te zeggen; 1*
Corfelius
Heerlijke film....hij is zó slecht geacteerd, dat het komisch wordt....ik heb echt af en toe moeten lachen. Echt vermakelijk. 0.1 voor de moeite
kirk douglas
Merkwaardig een weerwolf film zonder weerwolf???
Het beest leek meer op een aap/piranha/vent in een lelijk pak/opper boomwortels.
Het acteerwerk was mogelijk nog slechter vooral dat blondje
Wel was hij af en toe grappig, maar ook vaker irritant.
gizmo_o
Er was eigenlijk niks goed aan deze film.
Acteerwerk was ver onder de maat.
De weerwolf leek meer op een genetisch gemanipuleerde geit.
pfff met moeite een 0,5*
Haha ik zie dat ik deze film al eerder heb beoordeeld, hij was zo slecht dat ik hem uit mijn geheugen geband heb, denk ik
psycholamp
- 1960 berichten
Het verhaal heeft potentie, maar daar is het wel zo'n beetje mee gezegd. Ik denk dat de titel gekozen is om mee te liften op de populariteit van een An American Werewolf, maar dat de film eigenlijk Chupacabra zou gaan heten, aangezien ik nul weerwolven heb gezien. Niet eens leuk van slechtheid en ik heb nog nooit zo'n ergerlijke voice-over gehoord, die de hele film onnodige dingen uitlegt.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
Leuk jongens, met je vriendengroep een camera pakken en daar even mee mogen spelen. Maar laat het alsjeblieft niet los op een publiek. Dat de film barstensvol clichés zit zal me een rotzorg zijn, maar de beeldkwaliteit is écht écht écht om te janken en in godsnaam waarom die voice-over de hele tijd? Vreselijk.

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de geprezen misdaadserie 'Animal Kingdom'