• 8.710.034 stemmen

Releasedatum: 6 juli 2000

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Pups

"What happens when a kid finds a gun or a gun finds a kid?"

Een verwaarloosde tiener (Van Hoy) haalt zijn vriendin over (Barton) om met mama's pistool een bank te overvallen. Het stel raakt ingesloten en het is aan onderhandelaar Bender (Reynolds) om de zaak te redden.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

waxs schreef:

Ze is lekker man, hier is ze nog jong en heeft ze nog minder tieten dan nowadays, tegenwoordig vind ik haar wel erg knap.

Haha, machtig!

avatar van Retard-O-Bot

Retard-O-Bot

Mss een beetje saai,

maar hij is opzich leuk.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Tijd geleden op mtv gezien, vond het een redelijk geslaagde film, misschien beetje saai af en toe maar het idee is leuk en redelijk geacteerd.

avatar van E2K

E2K

Goede film, echter vaak bekritiseerd door mensen, deze kritiek is (volgens mij) voortgekomen uit hun onvermogen zich te verplaatsen in 2 kinderen.

Al lijkt captain pervert daar geen moeite mee te hebben

avatar van Phantasm

Phantasm

Wel een beetje ongeloofwaardig allemaal, maar goed, toch wel weer boeiend om naar te kijken.

avatar van Darbie

Darbie

Zéér, zéér sterke film !!!

En als ik dan de waardering zie, ben ik niet eens verbaasd.

De middelmaat regeert.

Dat is een bekend gegeven.

avatar van klara

klara

Energieke variant op Dog Day Afternoon, maar toch nogal anders waarbij de ontevreden,

radeloze jonge overvallers vooral sympathiek overkomen, uitstekend gespeeld door Van Hoy en

Barton. De gedrevenheid (tegen het hysterische aan) van Hoy vond ik beslist niet storend,

eenvoudigweg omdat hij voortreffelijk acteert. Ook het spel van Reynolds is eigenlijk niets op

aan te merken.

Met ook geweldig, flitsend camerawerk, erg knap gedaan. De film is behalve af en toe grappig

eerder ontroerend dan spannend, en heeft van begin af aan eigenlijk al een luchtige toon ook

al zijn de beweegredenen van het stel bitter en wrang.

En maken de vermakelijk opeenvolgende verwikkelingen de film tot een aangename kijkbeurt.

Vond dit toch wel een bizondere film. De titel verwijst natuurlijk naar die ene scene met de

jonge hondjes. En ondertussen waarschijnlijk ook naar een doelende onschuld van de beide

tieners (Eigenlijk ook nog pups?)

Het slot is misschien een gemakzuchtige mik op goedkoop sentiment. Maar wel ook een

bevestiging van waar de film de gehele duur op zinspeelt: De roekeloze, vertederende onschuld

van twee pubers.