• 9.376.713 stemmen

Van Wilder 2: The Rise of Taj (2006)

Komedie | 95 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: National Lampoon's Van Wilder: The Rise of Taj

Geregisseerd door: Mort Nathan

Met onder meer: Kal Penn, Glen Barry en Lauren Cohan

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Van Wilder 2: The Rise of Taj

"The Legend is Growing."

Taj (Kal Penn) trekt naar de prestigieuze Oxford Universiteit in Engeland om zijn studie te vervolgen. Gedurende het studiejaar ziet hij het als zijn taak om het strakke studentenbolwerk te leren hoe ze eens goed uit hun dak kunnen gaan op een feestje.

avatar van keoma

keoma

heb 1ste film niet gezien alleen deel 2 film was zeker niet slecht lauren cohan is een pracht van een vrouw

avatar van Jordaeh

Jordaeh

Slecht! Zo slecht! Ik vond deel 1 nog wel gaan, en had wel wat verwachtingen voor dit tweede deel. Helaas te veel dus.

Ik irritereerde me gigantisch aan het acteerwerk, zo nep. Humor was voor mij ver te zoeken, ik kijk veel van dit soort komedie films maar dit was 3x bagger.

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Ongelofelijk slecht. Deel 1 is lekker nonsens vermaak, dit is verschrikkelijk. Te overdreven, te slecht, te niet grappig. Er waren slechts 2 pluspunten en die kwamen maar af en toe in beeld.

Héel erg slecht!

Na een uurtje had ik hem uitgezet.

Zwaar bagger!

onbekend!

Zéker geen 10 euro waard !!

Dit is volgens mij de slechtste film die ik ooit heb gezien !!

Bah.. 0,5 ;

onbekend!

Gisteren nog een keer gekeken ik maak er toch een 2 ** van !

onbekend!

Er zitten toch wel goeie scenes in als: ze ouders komen binnen terwijl die zit te neuken,hond krijgt sperma-aanval,tijdens het tennisen laat ze haar tieten zien, man met pik van 28 cm en vrouw valt daardoor flauw,paintbal in ze ballen,geile oma danst met kal penn,in vliegtuig neuken met hete saus,zwaard-gevecht met die vrouw waardoor al haar kleren scheuren,bier-wedstrijd waardoor hij word afgeleid door haar tieten, hond met hele grote ballen,tijdens de speach gaat hij naakt staan
Cock and balls !! even-goed als deel 1 !!

avatar van Reticulated

Reticulated

geinige film met veel leuke momenten, heb me geen moment verveeld.

avatar van The Oceanic Six

Was een prima komedie, had ik niet verwacht, omdat de hoofdrolspeler uit deel 1 er niet meer in zat. Nu was de rol aan Taj, de assistent uit deel 1. Wel was de hond met de 2 enorme ballen tussen zn benen terug
Het verhaal is super voorspelbaar, maar de humor maakt veel goed. Mensen die hem gezien hebben herinneren de hondenshow denk ik dan wel. Geen topper, wel vermakelijk.

avatar van joe black

joe black

De eerste film was echt wel grappig, maar deze is écht niet goed. 1'5*

avatar van Ammer

Ammer

Haalt bij lange na deel 1 niet, maar de britse insteek en het aanzien van de mooie lauren cohan maakt veel goed, dit is tevens te danken aan de komische Kal Penn, zeker geen topper maar genoeg meligheid om toch een voldoende te geven 3*

avatar van EspenSGX

EspenSGX

Waarom heet deze film Van Wilder terwijl het personage er niet eens in zit? Oké die Taj zit er nog in, maar heb toch het idee dat een herhaling in een net iets ander jasje is.

avatar van DaZtorm

DaZtorm

Zucht.... Noem het niet van Wilder 2 maar noem het American pie 7 of zo....

Het is eigenlijk allemaal zo voorspelbaar en zo van jaja-en-dan-gebeurt-dit-en-ze-leven-nog-lang-en-gelukkig moment. Van wilder 1 was leuk en een vervolg zou hoe dan ook leuk moeten zijn, wat een vergissing! Nee, deze film mag niet in de schaduw staan, laat staan zelfde titel dragen als deel 1. Oké, misschien waren mijn verwachtingen hoog en valt hij daarom tegen.

Waarom dan nog een 2,5*? Nou hij keek wel weg zoals dat mooi heet en makkelijke fouten waar studenten, alcohol en feesten in voor komen werden nu niet gemaakt (denk aan overgeven en zulke zieke dingen, die ik helaas vaak zie). Oké, die competitie had toegevoegde waarde maar is niet spannend.

Dus als je een opstelsom maak:

Leuke vrouwen +1

Taj +1

Van wilder +1

Accenten +1

Lauren Cohan +1,5 (ze is geen leuke vrouw de ultieme droomvrouw, vandaar eervolle vermelding haha)

Sommige acteurs -1 (sommige speelde echt slecht)

Voorspelbaar -1

American Pie-na maak -1

avatar van otherfool

otherfool

Deel 1 was behoorlijk leuk maar dit vervolg is wel erg treurig... Inspiratieloos filmpje op de automatische piloot gemaakt, zonder vreugde, zonder pit. De slappe personages komen rechtstreeks uit 101 vergelijkbare films wandelen en voor geslaagde grappen moet je ook al niet Rise of Taj zijn. Ellendig misbaksel derhalve.

0,5*.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Redelijk vervolg op een vermakelijk eerste deel. Kal Penn speelt het best goed, maar al met al zaten er te weinig goede grappen om het echt een goede comedy te noemen.

Krappe voldoende: 3*.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

onbekend! schreef:

Zéker geen 10 euro waard !!

Dit is volgens mij de slechtste film die ik ooit heb gezien !!

Bah.. 0,5 ;

Van 0,5 naar 5, aaah ja

avatar van gregory804

gregory804

onbekend! schreef:
Cock and balls !! even-goed als deel 1 !!

Al de "goede scènes" die jij opnoemt vind ik echt van die typische amerikaanse wanna-be humor die het gewoon moet hebben van flauwe sex grappen waar ik totaal niet om moet lachen.
Deze film was ongelooflijk voorspelbaar en naar het einde toe werd hij alleen maar ongeloofwaardiger.
Slechte film

avatar van m1701

m1701

Deel 1 was beter maar deze was zeker niet slecht.

Wel weer een standaard verhaal, dat is een beetje jammer.

Grappen waren ook wel leuk

avatar van WalterB

WalterB

Erg vermakelijke film. Er zit een heel grote portie puberale humor in die ik wel kan waardern als 15-jarige... Heeft inderdaad veel weg van American Pie, dus als je dat leuk vind, vind je dit zeker leuk!

"Ik ken een vrouw uit Madrid, die mensen besneed met haar gebit"

COCK and BULLS!

avatar van ILDIB

ILDIB

Flauw, maar goed genoeg. Er zijn ergere lampoons.

avatar van Ant

Ant

Een stuk minder leuk als deel 1. Jammer, maar zo gaat het vaak bij deze film.

avatar van jumpstylemovie

sandesh036

Net gekeken en ik vind deze leuker dan de eerste. 4.5*

avatar van Kr!kke

Kr!kke

gisteren nog eens gezien, en ik blijf het gewoon een bangelijke komedie vinden

avatar van skipy05

skipy05

Geen slechte film. Hij is anders dan de eerste dus je kunt hem niet echt vergelijken. Hij is iets minder goed. Ik heb er wel mee kunnen lachen. Kal Penn speelde zijn rol heel goed.

avatar van pooper

pooper

had er meer van verwacht!!

kal penn is beter in harold and kumar

2,5

avatar van rep_robert

Ondanks dat er weinig origineels aan deze film is en dat de film vol onlogische dingen zit heb ik me toch wel redelijk vermaakt met deze film.

Denk dat het vooral komt door enkele geslaagde grappen(niet zo veel als deel 1), verder moet de film het niet hebben van geweldig acteerwerk en een origineel plot. Gewoon the usual stuff op een normale, niet wereldschokkende manier uitgevoerd.

Je weet helaas al wel van begin tot eind hoe de film zich voort zal zette.

Vooral een aanrader als je into the "college-humor" bent, anders moet je deze film links laten liggen want hij heeft niks nieuws te brengen en is ook een tikkeltje minder dan deel 1.

avatar van AHWA

AHWA

Minder dan het eerste deel, mede door het gat wat Ryan Reynolds uiteraard heeft achtergelaten. Toch heeft Kal Penn meer talent dan de nozems die je voorbij ziet komen in een van de 18 American Pie-vervolgen en dat maakt deze film weer net iets leuker.

Ook genoeg knappe dames om van te genieten, wat toch een vereiste is in dit soort films.

Verder is het allemaal heel voorspelbaar, maar dat mocht de pret niet drukken. Een moderne versie van Revenge Of The Nerds zullen we maar zeggen. Ik heb me nergens geergerd dus kan ik hier net een voldoende voor geven.

avatar van Koektrommel

Koektrommel

Ben bang dat je voor dit genre toch echt scholier/student moet zijn. Ik voldoe gelukkig hieraan (student) en heb genoten van deze film onder het genot van wat biertjes met wat vrienden voor het stappen gaan. Mag dan afgeleid zijn van American Pie, maar dat geldt voor zo'n beetje elke film in dit genre. Ik heb me vermaakt dus 3*