Van Wilder 2: The Rise of Taj (2006)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: National Lampoon's Van Wilder: The Rise of Taj
Geregisseerd door: Mort Nathan
Met onder meer: Kal Penn, Glen Barry en Lauren Cohan
Bekijk via Prime Video
Plot Van Wilder 2: The Rise of Taj
"The Legend is Growing."
Taj (Kal Penn) trekt naar de prestigieuze Oxford Universiteit in Engeland om zijn studie te vervolgen. Gedurende het studiejaar ziet hij het als zijn taak om het strakke studentenbolwerk te leren hoe ze eens goed uit hun dak kunnen gaan op een feestje.
Taj Mahal Badalandabad
Justice4All
Deel 1 vond ik best wel leuk, vraag me af hoe deze gaat scoren op mijn MM
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
WAT?! Na White Noise 2 en Road House 2 dacht ik dus dat Hollywood niet verder kon zinken. Wel dus. Deel 1 was leuk, maar een vervolg is totaal overbodig.
BlueSword
helemaal met bluejudaskiss eens! zelfs de poster is hetzelfde.
FillumGek
Nee lijkt me wel leuk. Ik vind Penn erg grappig in onder andere het eerste deel en Harold en Kumar
ChielB
Deel 1 was degelijk vermaak en ik verwacht dat dit gewoon zo doorgaat. Geen hoogstaande comedy, maar wel een simpel verhaaltje met genoeg foute en flauwe humor.
Prima voor een keer op dvd lijkt me....
Slater (crew films & series)
Van Wilder was toch de achternaam van Ryan Reynolds
, dus de titel klopt dan eigenlijk niet helemaal.
Deze lijkt mij eigenlijk niks.
HasjSNAke
Hij treedt toch als het ware in het voetstappen van Van Wilder alleen dan op een andere uni
JuuB
Kheb em zojuist gekeken, moet zeggen dat hij me erg tegen viel, Van Wilder 1 vond ik een leuke film.. Deze vond ik niet echt wat aan, had verwacht dat hij leuker zou zijn..
1 *
Dutchmeister
Ik heb deze ook vorige week gekeken, vond hem ook tegenvallen. Heb hooguit een paar keer moeten glimlachen maar dat was het ook wel.
belgium21
tja, geen hoogstaande film, kijkt wel lekker weg en je zou hem af en toe wel grappig kunnen noemen. Van Wilder 1 is wel een stuk beter natuurlijk, al moet gezegd worden dat deze film eigenlijk niet echt iets te maken heeft met de eerste. Wellicht is de titel 'Van Wilder 2' erop geplakt uit commerciële overwegingen. Noch het verhaal, noch de personages lijken enigzinds op de eerste film. Heb hem uitgekeken en hij verveelde niet, maar deed mij anderszijds ook niet schuddebuiken. 2,5* lijkt mij dan ook een juiste beoordeling.
moviefreak#1
Is het niet The Rise of Taj ipv The Rise of THE Taj ?
Aangezien Taj de hoofdpersoon is lijkt me dat logischer.
hannes64
- 1926 berichten
Niet echt waardeloos te noemen, maar ze hadden `t beter bij deel 1 kunnen houden.
deze is compleet overbodig.
En ik mis Reynolds , die veel beter is in `t comedy-genre.
2 voor de moeite.
janoz46
Leuke komedie! Vond die Pakistaan in deel 1 al een vet karakter! En dat word nu ff uitgewerkt
_Casper_
helaas grote tegenvaller na het geweldige deel 1, heb hem in 3x moeten zien (kon mn aandacht er niet bijhouden maar wou em wel afkijken)
niet echt kunnen lachen, je kan deze film beter later liggen.
janssen16
Ik vond het wat tegenvallen vergeleken met deel 1, maar toch wat soms kunnen lachen. Deel 1 blijft toch VEEL beter.
String
Zeer slap aftreksel van deel 1. Niet de moeite waard om te kijken.
Jammer
fohfreak
Minder als deel 1, maar toch een goede in het genre..
sommige grappen vond ik zelfs te overdreven voor een flauwe film als deze en je kant het einde van de film al voorspellen na 20 minuten, maar dat mag de pret niet drukken.
Verstand op 0 en kijken, en vooral lachen.
Tunnis
ik had meer van deze film verwacht! maar toch was hij leuk! deel een was wel een stuk beter. Leuk voor een vrije avond!'
Spineglass
Na het vermakelijke eerste deel was ik aardig benieuwd wat it 2e deel te bieden had. Mijn verwachtingen waren blijkbaar ietswat hoog gegrepen.
Krappe 2*
Ninto
Ik vond het best grappige film, maar het was gewoon precies, maar dan ook PRECIES hetzelfde verhaal als in Van Wilder. Toch grappig
***
samtari
Ik heb deel 1 niet gezien maar vond deze helemaal zo verkeerd niet . 3,5 ster alleen al voor kal penn .
maxB
niet echt kunnen lachen, je kan deze film beter later liggen.
ik kon m ook niet volgen, misschien door andere omstandigheden maar idd geen aanrader
Snitz129
Ik kon er wel weer om lachen, Taj rules. Natuurlijk is alles weer precies hetzelfde maar het blijft grappig.3.*
flameburner
Kheb me prima vermaakt met dit vervolg, verstand op 0 en kijken maar.
Adammeh
Matig.
De eerste Van Wilder was beter deze is een beetje ''te''.
Maar dat is meestal zo als ze een film vervolgen met dit soort genres.

Van Wilder: Freshman Year
2009

National Lampoon's Van Wilder
2002

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
Komedie, 2008