• 9.375.897 stemmen

Met onder meer: Danielle Panabaker, Matt Bush en David Hasselhoff

Releasedatum: 14 juni 2012

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Piranha 3DD

"Twice the Teeth. Twice the Terror."

Een jaar na de aanval van prehistorische piranha’s op Lake Victoria zijn de vraatzuchtige vissen via het rioleringssysteem van de stad kunnen ontsnappen. Hierdoor krijgen ze toegang tot de zwembaden en het pas geopende waterpretpark “Big Wet”. De wilskrachtige Maddy en haar vrienden Barry en Kyle zullen het moeten opnemen tegen deze mensenetende creaturen...maar kan men ze wel tegenhouden?

Voorheen was de releasedatum voor deze film 10 mei, maar vanwege de nieuwe US releasedatum 1 juni is distributeur Paradiso Films helaas genoodzaakt om een nieuwe datum voor deze film te bepalen.

Release: TBA.

avatar van Metalfist

Metalfist

Toen de aftiteling van deel 1 over het scherm liep was ik al aan het hopen op een vervolg maar het lijkt dan eindelijk toch zover te zijn. Ben hier enorm benieuwd naar

Stu-Pot

De vorige Piranha was ontzettend vermakelijk en onmogelijk te overtreffen. Deze hier? Nja buiten Baywatch niets degelijks/vermakelijks in de trailer gezien. Piranha in een bad? Piranha in een zwembad? Piranha in een mens? Tja, gekker moet het niet worden. Je zou als regisseur ook verder gegaan kunnen hebben met waar deel 1 stopte. Had een open eind. Als ik het verhaal zo'n beetje snap zijn die piranha's plots verdwenen en komen ze na een jaartje terug. Is ook niet de oplossing lijkt me. En wat is er gebeurd met die volgroeide piranha's? De piranha's in de trailer zagen me er vrij klein uit. Ook sneu dat Ving Rhames hier mee betrokken is. Die scene uit Planet Terror eens proberen nabootsen...

avatar van Metalfist

Metalfist

Ving Rhames zat ook in het eerste deel dus lijkt me logisch dat hij hier ook bij betrokken is.

Stu-Pot

Maar als ik me niet vergis werd hij op het einde toch opgepeuzeld?

avatar van schram101

schram101

Stu-Pot schreef:
Maar als ik me niet vergis werd hij op het einde toch opgepeuzeld?

Dat is niet echt te zien hoor. Je ziet hem volgens mij omvallen in het water en een boel vissen op hem afkomen, maar blijkbaar hebben ze dus alleen zijn been te pakken gehad.

Stu-Pot

Oké, ik dacht dat het duidelijk te zien was dat hij opgepeuzelt werd. Mijn standpunt over Ving Rhames zijn aanwezigheid verandert, maar niet dat van deze film..

Naomi Watts

Juist er gbenieuwd welk excuus ze hebben voor het personage van Paul Scheer.

avatar van disneystore

disneystore

Gemengde gevoelens. Zitten wel leuke stukjes in de trailer, voor de rest ziet 't er wat idioot uit. Dat been had ik ook meteen herkend, en die piranha in die vrouw deed me ook erg snel denken aan Alien. Ook deed het me een klein beetje denken aan Jaws 3. Lijkt me ook niet dat ze deze gaan spelen in commerciële bioscoop ketens zoals Kinepolis of wel?

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Eindelijk een poster die de titel verklaart

avatar van mrwhite

mrwhite

Is deze film al ergens te zien mss?

avatar van schram101

schram101

Heeft zelfs op Imdb nog geen stemmen.

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Drs. DAJA en Prudh zien vaak persvoorstellingen, vandaar wellicht de stemmen.

Naomi Watts

Benieuwd wanneer Prudh en Daja daadwerkelijk hun mening online mogen zetten.

avatar van Prudh

Prudh

Typisch Gulager, dus minder focus op horror en meer focus op humor. Wat simpeler in de opzet, maar wel hilarisch en veel bloot. Doet de titel eer aan. The Hoff is cool. Toffe reprise van Vingh Rames.

Naomi Watts

In a nutshell . Fijn, dat het weer typisch Gulager is, daar hoopte ik al op.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Oef...het gemiddelde op Tomatoes is tot dusver wel erg genadeloos.

En voor de naysayers die lak hebben aan recensies; Aja's bijdrage wist nog te beëindigen met een behoorlijke 73%.

Ouch.

avatar van The Oceanic Six

Ach, Piranha 1 keek ook bakken met kritiek, scoorde ook niet hoog op sites, waaronder MM. Maar het was een enorm leuke film.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Ajax&Litmanen1 schreef:

Ach, Piranha 1 keek ook bakken met kritiek.

Zie m'n snelle edit

Naomi Watts

De kritiek viel rond Piranha 3D prima mee.

edit: wat jacobine zegt.

avatar van The Oceanic Six

IMDb (5,8 / 40192)

MM 1342 stemmen | gemiddelde 2,79

Zijn toch vrij lage gemiddelden bij deel 1.

Naomi Watts

Gaat dan om critic scores. Om Tomatoes weinig mis met de audience score.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

jacobine_rodijk schreef:

Oef...het gemiddelde op Tomatoes is tot dusver wel erg genadeloos.

; Aja's bijdrage wist nog te beëindigen met een behoorlijke 73%.

Lekker belangrijk

Gullager is niet voor de criticasters Heeft zich al dubbel en dwars bewezen. Held! Hij heeft meer pulp in z'n pink dan Aja in z'n hele lijf. Gaat er daarom ook overheen rammen.

avatar van Prudh

Prudh

Valt ook wel weer mee. Hij is hier gewoon wat platter en richt zich meer op de humor dan spanning/horror. Topvermaak, dat wel.

avatar van ibendb

ibendb

Ik wil deze echt zo graag zien. Hij ziet er erg fout uit.

avatar van rep_robert

jeroentjuhhhhh schreef:

Lekker belangrijk

Probeer je nog wel een beetje kritisch te blijven Ik zie alweer 5 sterretjes verschijnen over 3 weekjes

Naomi Watts

Nog anderhalve week, nou ben wel benieuwd. Vooral benieuwd of het over Piranha 3D heen kan knallen, ben er niet zo van overtuigt als Jeroen. We'll see.