The Return (2006)
Geregisseerd door: Asif Kapadia
Met onder meer: Sarah Michelle Gellar, Peter O'Brien en Sam Shepard
Releasedatum: 22 maart 2007
Plot The Return
"The past never dies. It kills."
Joanna Mills heeft een succesvolle carrière als vertegenwoordigster voor een transportbedrijf. Maar haar privéleven gaat niet zo vlot. Ze is vervreemd van haar vader en wordt gestalkt door haar ex-vriend.In haar nachtmerries beleeft ze de verschrikkelijke moord op een jonge vrouw die zij helemaal niet kent. Het lijkt erop dat zij het volgende doel van de moordenaar is en ze gaat op onderzoek in de woonplaats van de dode vrouw. Daar ontdekt Joanna dat sommige geheimen niet begraven kunnen worden, sommige geesten nooit sterven en dat de moord die zij wil oplossen wel eens die op haarzelf zou kunnen zijn....
Joanna Mills
Mr. Marlin
Young Joanna Mills
Annie
Serpentash
Ik vind het jammer, had me meer voorgesteld van deze film.
Uitgemolken plot, bekend verhaal.
Scarry Movie was enger.
1 ster.
The_Game
Het is geen orgionele film, maar toch was hij goed te doen. De film komt helaas wel wat sloom opgang en op het moment dat hij je wat meer boeit, dan is hij alweer afgelopen. Met andere woorden, de film is te kort. Van Sarah Michelle Galler ben ik geen fan en dat zal ook wel zo blijven.
Toch verdient de film wel een voldoende.
steefwijnen
Vond dit een duizend in een dozijn verhaal.
Nee, ik had er wel meer van verwacht en zeker dat ie hier al stond met 4 sterren.
Van mij krijgt ie er krap 2
Ché Cliché
Je hebt traag, trager en traagst... Deze film valt zeker in de laatste categorie. De film laat zich compleet raden, is voorspelbaar en niet spannend. Eerder ontzettend saai en vol met personages die er niet toedoen. Had dan meer aandacht geschonken aan de hoofdpersonages, dit slaat helemaal nergens op. 0,5 omdat dit echt beeldvervuiling is.
battleboy
The return = geniaal
je moet ff snappen waar het over gaat. Als je dat eenmaal snapt dan is het echt geniaal
Ché Cliché
The Return = een stuk schimmel
en ik begreep toch echt waar die over ging.
pinball
ongelofelijk slecht, supervoorstelbaar, gellar acteert ook niet geweldig en al met al is deze film dus zeker niet het kijken waard.
eduard
Kwam heeeeeeel langzaam op gang maar was niet meer dan een tv film van matig niveau. Toch heb ik hem uitgekeken omdat het laatste half uur wel spannend was maar toch met een heel voorselbaar einde. Ik geef hier ook een mager vijfje want hoger kom ik de laatste tijd niet meer. Ik ben blij dat ik er niet voor hoef te betalen want dan zou ik me vaak bekocht voelen.
eduard
The return = geniaal
Psolitsa
Hm tsja..ik geef deze 2.5. Ik weet niet goed wat ik er van moet vinden. Als je het hoesje en de trailer enzo ziet, lijkt hij veel enger:/ . Ik vind het een clicheverhaal etc... Maarja .. Misschien moet ik jullie toch maar geloven als jullie slecht commentaar geven xD
Pinhead29
Gossie mikke,
Shara zoek ander werk je films worden alleen maar minder
Wat een film kan easy 2 keer 15 min plassen en je mist niks
Zwak toch zeer slecht
0.5 hier
aphexfreak
Rustige broeierige film, die langzaam spanning opbouwt.
Sarah acteert goed, rest van de cast ook.
Verhaal is niet nieuw maar wel aardig uitgewerkt.
Camerawerk verdient zeker een pluim, sommige shots zijn prachtig gefilmt.
Toch mist de film iets....
crimson
Het verhaal is op zich best leuk bedacht maar helemaal niet goed uitgewerkt. Ik vind het jammer dat de makers ervoor gekozen hebben om door middel van flashbacks een en ander duidelijk te maken. Het had veel spannender gekund. Het zogenaamd enge personage maakte op mij al helemaal geen indruk. Het had wat beklemmender gemogen... meer dreiging en mysterie.
Gemiste kans.
(Buffy met haar gekke neusje zag er wel weer leuk uit)
aartshans
scheiss film..!!!!!
Heb me er goed aan geirriteerd, vage trage bedoeling cliche verhaal enz..!!!
demimoorefan
niet een van de bovenste plank deze film
maar wel het aankijken waard
maar dan ook maar 1 keer
er valt weinig aan te snappen
je weet toch wel naar krap weg 45 minuten hoe het gaat eindigen (tenminste ik wel)
en als je tot het einde kijkt komt het nog uit ook haha
2.5
De_Hollander
Goede film bleef van begin af aan boeien
En er zat opbouwende spanning in.
je moet alleen niet vanuitgaan dat het griezelig is.
Vandaar dat er sommige mensen het mischien saai vinden.
dvdboer
zeker een goede film.
het is geen griezilige film maar een thriller.
Goed verhaal.
Complot was goed in elkaar gezet.
Ik vond het ook een spannende film, met de opzichten hoe zit het in elkaar wat is er aan de hand, wat gaat er gebeuren.
dvdboer
van de trailer zou je denken dat het een griezel film is, daarom zullen er mensen met een verkeerd oordeel naar de film kijken.
Dus zet dat oordeel van griezelig van je af, en bekijk het als een thriller.
Maar ik moet er wel bij zeggen er zitten wel schrik momenten in.
Pff wat een matige film. Heb het 1e uur bijna mijn ogen niet open kunnen houden...het einde was dan wel oke. Kreeg je wat antwoorden en enige spanning. Maar ik zou het eerder drama als thriller noemen. Sarah Michelle blijft wel een mooie meid, heb ik daar maar op gelet. Het verhaal was immers bepaald niet top. 1,5 *
Smith
Wat een verschrikkelijke bagger film was dit zeg. Heb m net gekeken, ben blij dat ik mijn ogen nog open heb kunnen houden. Pffff
Als je hiervoor geld moet betalen in een bioscoop, zal je helemaal balen.
Ik heb m anderhalve ster gegeven. Misschien nog wel aan de hoge kant
stampertje1992
is een slechte Thriller

hadt beter gekunt

ik heb de film een 1 gegevn
bananenneus
pffffff eindeloos langdradig, kon me op geen een punt boeiend laten kijken.
papillon 25
had er ook meer van verwacht , wel jammer vondt ik de grude beter.
Cordy
Ik kan niet wachten om hem ook eens in de bioscoop te zien.
Als je bij voorbaat al weet dat je deze film toch niets aan vindt, kijk hem dan niet... Want zo doen jullie het natuurlijk alleen om iets af te kunnen kraken. Deze film verdient veel beter dan een 0,5
gerrit de knegt
Afgezien van de flinke bonje op een gegeven moment in de film (ik dacht meteen: Tuinwijk), een erg matige film. Edoch, Swilary Hank had volgens mij niet misstaan in deze rol. Stevige spijkerjas trouwens.
Ik had nog Pauline & Paulette op dvd thuis liggen, jammer uiteindelijk dat ik die niet ben gaan kijken. Schaaltje nootjes erbij, systeem man.
pie18
een leuke film voor 1 keer te kijken. is wel een standaard verhaal maarja

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
Fantasy / Sciencefiction, 1983