• 9.373.245 stemmen

Geregisseerd door: Asif Kapadia

Met onder meer: Sarah Michelle Gellar, Peter O'Brien en Sam Shepard

Releasedatum: 22 maart 2007

Plot The Return

"The past never dies. It kills."

Joanna Mills heeft een succesvolle carrière als vertegenwoordigster voor een transportbedrijf. Maar haar privéleven gaat niet zo vlot. Ze is vervreemd van haar vader en wordt gestalkt door haar ex-vriend.In haar nachtmerries beleeft ze de verschrikkelijke moord op een jonge vrouw die zij helemaal niet kent. Het lijkt erop dat zij het volgende doel van de moordenaar is en ze gaat op onderzoek in de woonplaats van de dode vrouw. Daar ontdekt Joanna dat sommige geheimen niet begraven kunnen worden, sommige geesten nooit sterven en dat de moord die zij wil oplossen wel eens die op haarzelf zou kunnen zijn....

avatar van donnie darko

donnie darko

Kan misschien nog wel iets worden. Zal wel niet veel meer worden als een gewone thriller, maar je weet maar nooit. Misschien wordt het wel goed.

avatar van BlueSword

BlueSword

yeey, zeker kijken, sarah michelle gellar!

klinkt ook erg interessant, ben bang dat het ook een gewone thriller wordt, maar ja, waarschijnlijk zal die wel vermakelijk zijn.

Sifra

Sarah Michelle Gellar!!! Jeeeej!

avatar van BlueSword

BlueSword

zegt niet veel maar wel gave foto.

Hier de eerste beelden van The Return:

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

donnie darko schreef:

Denk ik ook, het script doet me denken aan een aflevering van Medium, maar erg speciaal zal het niet worden.

avatar van stan

stan

Ik vind het er leuk uit zien

Ik kijk Medium niet dus geen idee waar je het over hebt

Dus zal ik het wel leuk vinden

Sifra

Hier de trailer van de film:

Ik vind het er niet echt bijzonder uit zien.. een gewone thriller denk ik

avatar van Joe-K

Joe-K

Kijk hier zeer zeker naar uit, lijkt me echt een spannende film en ja.. Sarah Michelle Gellar, zegt voor mij genoeg.. KIJKEN!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Waardeloze trailer, lijkt meer op een combinatie The Grudge met The Texas Chainsaw Massacre. Niet echt boeiend, lijkt me.

avatar van illogical

illogical

Die trailer vind ik juist heel goed .

Hij lijkt me super spannend..

avatar van Louisa

Louisa

oeh!

die wil ik zien.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

God, ik hoop maar dat Sarah Michelle Gellar beter speelt in deze film dan in The Grudge... voor zover de trailer het verhaal redelijk laat zien, denk ik dat het weer een thriller als zoveel is. Ik ga 'm wel kijken, al is het alleen maar om te zien dat 'Buffy' wél kan acteren...

avatar van megaman

megaman

The Return, lijkt een beetje een mix tussen "The Eye" en "The Grudge". lijkt me wel gaaf!

avatar van ericos

ericos

Ziet er heel goed uit..

Ben heel benieuwd naar deze film!

avatar van Justice4All

een 4.5

avatar van Joe-K

Joe-K

Ook net gekeken.

Zeker geen slechte film.. ook een lekker spannend gegeven.

Ik keek hem wel vooral voor Sarah Michelle Gellar, en ze acteerde zeker niet slecht.

Maar niet echt een uitblinker van een Thriller, maar zeker niet onaangenaam. 3,5*

avatar van Blanky

Blanky

Ik vond hem niet slecht maar vond het verhaal moeilijk te volgen. Daarbij moet ik aangeven dat ik erg moe was toen ik aan deze film begon. Ik heb hem 3*** gegeven. Misschien dat ik hem nog eens kijk als ik goed wakker ben. Wie weet ga ik deze film na de herkansing beter waarderen.

avatar van dvdboer

dvdboer

gave film 3,5 ster

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Beetje trage rustige thriller, maar dat neemt niet weg dat ie niet goed is.

Had een beetje van die ``indutmomentjes``, maar na 50 minuten kwam ie eindelijk een beetje op gang.

Gellar speelt zoals in THE GRUDGE, `t zelfde typetje ( Dus wel goed ).

Peter O'Brien had een goeie rol als kalme bajesklant die weer terugkomt in zijn dorpje.

Sam Shepard speelt meestal goed, als vanouds.

Het einde en de schrikmomenten zie je al van ver aankomen. ( Als je vaker van zulk soort films ziet, komt dat meestal vanzelf )

Onderhoudend....ja.

Laat ik `t houden op 3.5***

avatar van ehuurman

ehuurman

Een zielloze en onsamenhangende thriller, of eigenlijk meer drama door het gebrek aan snelheid.

Vol met gaten in het plot, en het alternatieve einde moet je zeker kijken als je wilt lachen om de logica

avatar van bagger123

bagger123

ehuurman schreef:

Geeeeeeeuw, kan me hier wel in vinden, als je denkt dat het spannend wordt, is het alweer voorbij, jammerrrrrrrr.

1 ster

avatar van Gwendoline

Gwendoline

Wat een slechte film zeg. Ik geef hem een 1 omdat ik slechtere films heb gezien... (yes, it's possible). Maar nog, om te janken hoor.

avatar van Jic

Jic

Slechte film heel slecht... alles slecht, stukken uit het verhaal klopte niet echt helemaal bagger.

*WARNING*

deze film schaad de ogen.

0.5

avatar van Psolitsa

Psolitsa

En TOCH wil ik hem zien

avatar van Plankje

Plankje

Kwalitatief gezien best een goeie film, goed geacteerd.

Kon er echter weinig touwtjes aan vast knopen.

Denk dat ik ongeveer snap wat ze ons probeerde te vertellen, maar echt overtuigend vond ik het niet.

De filmposter is wel schitterend.

avatar van GrandmasterW

GrandmasterW

Het zoveelste bovennatuurlijke filmpje van Sarah Michelle. Saai, voorspelbaar en komt traag op gang.

In de trailer zaten meer schrikmomenten dan in de film zelf. Ook is de trailer niet representatief voor de film. Het acteerwerk is wel oke maar dat maakt die weggegooide anderhalf uur van m'n leven niet meer goed

avatar van Harrie48

Harrie48

Na alle negatieviteit die ik gelezen heb , heb ik hem toch maar gekeken.

En ik moet zeggen dat hij mij heel erg is meegevallen.

Het zal aan mij liggen maar ik vond het verhaal dus wel goed .

Alles wordt pas duidelijk de laatste minuten.

Dikke 3 sterren