The Return (2006)
Geregisseerd door: Asif Kapadia
Met onder meer: Sarah Michelle Gellar, Peter O'Brien en Sam Shepard
Releasedatum: 22 maart 2007
Plot The Return
"The past never dies. It kills."
Joanna Mills heeft een succesvolle carrière als vertegenwoordigster voor een transportbedrijf. Maar haar privéleven gaat niet zo vlot. Ze is vervreemd van haar vader en wordt gestalkt door haar ex-vriend.In haar nachtmerries beleeft ze de verschrikkelijke moord op een jonge vrouw die zij helemaal niet kent. Het lijkt erop dat zij het volgende doel van de moordenaar is en ze gaat op onderzoek in de woonplaats van de dode vrouw. Daar ontdekt Joanna dat sommige geheimen niet begraven kunnen worden, sommige geesten nooit sterven en dat de moord die zij wil oplossen wel eens die op haarzelf zou kunnen zijn....
Joanna Mills
Mr. Marlin
Young Joanna Mills
Annie
donnie darko
Kan misschien nog wel iets worden. Zal wel niet veel meer worden als een gewone thriller, maar je weet maar nooit. Misschien wordt het wel goed.
BlueSword
yeey, zeker kijken, sarah michelle gellar!
klinkt ook erg interessant, ben bang dat het ook een gewone thriller wordt, maar ja, waarschijnlijk zal die wel vermakelijk zijn.
Angrod_Pallanén
Denk ik ook, het script doet me denken aan een aflevering van Medium, maar erg speciaal zal het niet worden.
stan
Ik vind het er leuk uit zien
Ik kijk Medium niet dus geen idee waar je het over hebt
Dus zal ik het wel leuk vinden
Sifra
Hier de trailer van de film:
Ik vind het er niet echt bijzonder uit zien.. een gewone thriller denk ik
Joe-K
Kijk hier zeer zeker naar uit, lijkt me echt een spannende film en ja.. Sarah Michelle Gellar, zegt voor mij genoeg.. KIJKEN!
Angrod_Pallanén
Waardeloze trailer, lijkt meer op een combinatie The Grudge met The Texas Chainsaw Massacre. Niet echt boeiend, lijkt me.
illogical
Die trailer vind ik juist heel goed
Hij lijkt me super spannend..
LOTR-lover
God, ik hoop maar dat Sarah Michelle Gellar beter speelt in deze film dan in The Grudge... voor zover de trailer het verhaal redelijk laat zien, denk ik dat het weer een thriller als zoveel is. Ik ga 'm wel kijken, al is het alleen maar om te zien dat 'Buffy' wél kan acteren...
megaman
The Return, lijkt een beetje een mix tussen "The Eye" en "The Grudge". lijkt me wel gaaf!
Joe-K
Ook net gekeken.
Zeker geen slechte film.. ook een lekker spannend gegeven.
Ik keek hem wel vooral voor Sarah Michelle Gellar, en ze acteerde zeker niet slecht.
Maar niet echt een uitblinker van een Thriller, maar zeker niet onaangenaam. 3,5*
Blanky
Ik vond hem niet slecht maar vond het verhaal moeilijk te volgen. Daarbij moet ik aangeven dat ik erg moe was toen ik aan deze film begon. Ik heb hem 3*** gegeven. Misschien dat ik hem nog eens kijk als ik goed wakker ben. Wie weet ga ik deze film na de herkansing beter waarderen.
hannes64
- 1926 berichten
Beetje trage rustige thriller, maar dat neemt niet weg dat ie niet goed is.
Had een beetje van die ``indutmomentjes``, maar na 50 minuten kwam ie eindelijk een beetje op gang.
Gellar speelt zoals in THE GRUDGE, `t zelfde typetje ( Dus wel goed ).
Peter O'Brien had een goeie rol als kalme bajesklant die weer terugkomt in zijn dorpje.
Sam Shepard speelt meestal goed, als vanouds.
Het einde en de schrikmomenten zie je al van ver aankomen. ( Als je vaker van zulk soort films ziet, komt dat meestal vanzelf )
Onderhoudend....ja.
Laat ik `t houden op 3.5***
ehuurman
Een zielloze en onsamenhangende thriller, of eigenlijk meer drama door het gebrek aan snelheid.
Vol met gaten in het plot, en het alternatieve einde moet je zeker kijken als je wilt lachen om de logica
bagger123
Geeeeeeeuw,
kan me hier wel in vinden, als je denkt dat het spannend wordt, is het alweer voorbij, jammerrrrrrrr.
1 ster
Gwendoline
Wat een slechte film zeg. Ik geef hem een 1 omdat ik slechtere films heb gezien... (yes, it's possible). Maar nog, om te janken hoor.
Jic
Slechte film heel slecht... alles slecht, stukken uit het verhaal klopte niet echt helemaal bagger.
*WARNING*
deze film schaad de ogen.
0.5
Plankje
Kwalitatief gezien best een goeie film, goed geacteerd.
Kon er echter weinig touwtjes aan vast knopen.
Denk dat ik ongeveer snap wat ze ons probeerde te vertellen, maar echt overtuigend vond ik het niet.
De filmposter is wel schitterend.
GrandmasterW
Het zoveelste bovennatuurlijke filmpje van Sarah Michelle. Saai, voorspelbaar en komt traag op gang.
In de trailer zaten meer schrikmomenten dan in de film zelf. Ook is de trailer niet representatief voor de film. Het acteerwerk is wel oke maar dat maakt die weggegooide anderhalf uur van m'n leven niet meer goed
Harrie48
Na alle negatieviteit die ik gelezen heb , heb ik hem toch maar gekeken.
En ik moet zeggen dat hij mij heel erg is meegevallen.
Het zal aan mij liggen maar ik vond het verhaal dus wel goed .
Alles wordt pas duidelijk de laatste minuten.
Dikke 3 sterren

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' wordt massaal gezocht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi