• 9.379.780 stemmen

Geregisseerd door: Edgar Wright

Met onder meer: Simon Pegg, Nick Frost en Timothy Dalton

Releasedatum: 5 april 2007

Plot Hot Fuzz

"Big cops. Small town. Moderate violence."

De Londense top-agent Nicholas Angel wordt door omstandigheden overgeplaatst naar het slaperige plaatsje Sandford. Er valt helemaal niets te beleven in tegenstelling tot de actie in Londen en Angel vindt het moeilijk zich aan te passen. Dan wordt hij ook nog gekoppeld aan de jonge en nogal onhandige agent Danny Butterman. Net als hij er de brui aan wil geven, zorgen een aantal mysterieuze voorvallen dat Angel opeens in actie moet komen en hij ontdekt al snel dat Sandford helemaal niet zo'n slaperig stadje is als hij dacht...

Nicholas Angel

PC Bob Walker

Simon Skinner

avatar van obuma

obuma

Smaken verschillen. Hoge cijfers hier en op imdb. Vaak kan ik me daarin ook goed vinden. In dit geval absoluut niet. Ik vond het een slechte film. Qua geluid wel genoten trouwens !

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Ik heb de ballen uit mijn broek gelachen. In het begin vond ik hem wat traagjes, een aantal grappen wisselden elkaar af. Maar toen de actie ging beginnen heb ik liggen rollen over de grond. Wat een geweldige film. 4 sterren. Had het begin iets meer pit en snelheid gehad, dan had hij zeker 0,5 meer gehad.

avatar van skompie

skompie

Ik had hoge verwachtingen van deze film. In ieder geval waren de voorstukjes die ik had gezien veel belovend. In het begin vond ik hem echter ook wat tegen vallen. Natuurlijk zaten er nog wel een aantal leuke grappen in maar de film komt later pas echt op gang.

Uiteindelijk is het nog altijd een prachtige film maar ik had hem beter verwacht.

avatar van Beatboy

Beatboy

joostie schreef:

wanneer komt hij uit op DVD?

dat ligt er aan wat je bron is

avatar van Flanagan

Flanagan

Ik hou normaal wel van Britse films , ze hebben altijd een bepaald sfeertje waar ik wel van hou .

Maar deze film vond ik weinig aan , hij pakte me gewoon niet.

Ik snap de hoge waarderingen daarom ook vooral op IMDB niet.

Maar goed smaken verschillen.

avatar van Beatboy

Beatboy

Ik vond er ook niet veel aan net gezien maar deze film is zeer matig 2,5*

avatar van Nipij

Nipij

Ik heb de film net gezien en moet zeggen dat ik het zwaar onder het gemiddelde vind. Het begin is ronduit slaapverwekkend en de ellenlange actiescène is ook niet veel soeps. De humor is zeer matig en flauw. De specialeffects en actie zijn slecht gedaan en het verhaal is ook niet echt sterk. 1 ster voor deze 2 uur verspilling van mijn leven.

avatar van Materny

Materny

Had wel wat beters verwacht na het zien van shaun of the dead, maar dit is verruit belachelijk.

Slecht verhaal, te belachelijk om ook maar enigzins humor erin te vinden wat uiteindelijk ook de doelstelling zal zijn geweest denk ik.

De acteurs en excentrieke typetjes waren wel goed, maar dat alleen is niet voldoende.

avatar van reejman

reejman

Goede en leuke film. De combinatie van actie en comedy was perfect uitgewerkt. Het was een leuk script, dat een deel van het dorp alleen maar die prijs wou hebben van het meest veilige dorp van Groot Brittanië. Nick Frost en Simon Pegg waren absolute top acteurs voor deze film. Ik heb trouwens maar een super slecht stukje gezien in deze film; dat was dat gevecht van Nicholas Angel en die kerel van de karretjes in de supermarkt dat Angel die knuffel in die armen van Angel drukt.Maar dat was maar een klein stukje dus voor deze film 5 sterren.

avatar van battleboy

battleboy

Ik heb vandaag deze film gezien.

Hij is niet echt denderend, maar ook weer niet slecht.

Ik heb wel een paar keer moeten lachen...

Ik ga voor 3.0*

avatar van wallie550

wallie550

dit is een suprrrrrrrrr Film Simon Pegg schitterd weer net zo leuk als Shaun of The dead goed script en de finale is geweldig

5*****(verdient)

avatar van joostie

joostie

release???

avatar van markCL007

markCL007

Deze film was echt geweldig. Ik vond hem zelfs beter dan Shaun of the Dead.

Ik heb me werkelijk kapot gelachen. Eindelijk heb ik weer eens een goeie actie komedie gezien.

4.5 ster

avatar van The_Game

The_Game

Vond er eigenlijk maar geen klap aan. Het eerste uur is niet eens grappig. Dan verwacht je dat hij nog maar een half uurtje zou duren, maar dat werd al snel weer een uur. Later werd hij wel iets grappiger, maar dat heeft de film voor mij niet gered. Jammer.

avatar van MacD72

MacD72

Hoorde goeie verhalen over deze film, samen met een collega die 'm ook heel graag wilde zien gekeken, en we zijn het er absoluut over eens : wat een slechte film !

Normaal gesproken houdt ik van engelse humor en parodieen op films maar deze is gewoon weg niet leuk. shaun of the dead Vond ik wel erg leuk.

Maar met name het einde van de film gaat helemaal nergens over. Smaken verschillen maar dit is echt mijn smaak niet!

avatar van akira124

akira124

Wat een niet grappige en slechte film. 2**

avatar van morpheus31

morpheus31

Ik vond deze film helemal goed. Erg grappig en heel veel subtiele woordspelingen die je niet oppakt als je de Engelse taal niet genoeg machtig bent of alleen de ondertiteling leest (deze grappen zijn dus gewoon niet te vertalen). Zelfs de extreem bloederige moorden zijn humoristisch, omdat ze zo overdreven zijn. Een puntje van kritiek toch ook, het einde had wel wat korter gekund. Maar ja het was een ode aan Point Break en Bad Boys

Kortom een dikke 4*

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

Ik vond hem werkelijk waar geweldig!! Heerlijke over the top actie en gore!

Misschien moet je er van houden, maar deze film zit gewoon super in elkaar. Effecten zien er erg overtuigend uit, goede grappen (heb alles goed kunnen volgen, zonder ondertiteling) en het is geen parodie op maar ode aan alle actie films!

4,5* Nog een keer kijken en hij gaat waarschijnlijk naar mijn top 10

avatar van thysum

thysum

morpheus31 schreef:

Kortom een dikke 4*

BY THE CASTLE OF GRAYSCULL!!

Ik heb hem net ook gezien, paar simpele grappen gezien die altijd leuk blijven, laatste stuk wel te lang doorgedreven inderdaad.

Toch wel de moeite waard als je van dit genre houdt!

3,5

avatar van Goldhand

Goldhand

Echt een geweldige film dit!! Goede humor, mooie actie, lekker veel bloed

Heb me geen seconde verveeld. Vooral het einde is echt prachtig gedaan en van mij had het echt niet korter gemoeten!!

Beste film die ik tot nu toe heb gezien!

avatar van mickmick

mickmick

leuke film, moet er wel van houden maar acteerwerk en de actie waren dik in orde!

avatar van silverfaustx

silverfaustx

geniaal, boeiend van begin tot eind

mss de beste film van het jaar

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Lekkere komedie, echt engels.

Heb me zeker vermaakt, deze komedie is echter niet voor alle leeftijden.

Er komen een paar nogal heftige scenes voor.

avatar van Weirdo Wizzy

Weirdo Wizzy

Erg leuke Britse film dit net als Shaun Of The Dead trouwens

avatar van shadowman

shadowman

Deze film is echt vet !

Eindstuk, de scene's met de actie was helemaal lollig, leuk in elkaar gezet, lollige text ook, dikke 4 * !

avatar van sju

sju

animalkrullie schreef:

Lekkere komedie, echt engels.

Heb me zeker vermaakt, deze komedie is echter niet voor alle leeftijden.

Er komen een paar nogal heftige scenes voor.

Grappig want ik heb deze film in een filmhuis gezien waar ik toch echt één van de jongsten was. Het publiek was overwegend 30+, zelfse 60+... en de meesten hebben toch genoten geloof ik

Het knappe van Wright vind ik, net zoals bij Shaun, dat hij de film ook echt spannend en ranzig maakt als de gelegenheid daarvoor is. En het werkt!

Snap niet waarom beide films op MM zo laag blijven. Om de Bijbel er maar weer bij te halen: op IMDb zijn beide films boven de 8/10 (zelfde verhaal met Young Frankenstein)

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

sju schreef:

Hij doelt denk ik ook op kinderen-jongeren, vanwege de soms zeer bloederige scènes. Niet voor niets is de film voor 16 jaar en ouder.

avatar van maurickcollege

maurickcollege

Vond het een vermakelijke film,, geen echte komedie, maar soms wel grappig...

Het verhaal was goed, en de acteurs speelde goed, alleen het verhaal kon me niet echt boeien.

Ik geef 3 sterren

avatar van joostie

joostie

Mr_White schreef:

bij ons was hij voor 12

avatar van veertjuh

veertjuh

Echt een ontzettend leuke, humoristische film!

Aanrader voor iedereen, dus kopen of huren en kijken!!!