• 9.385.776 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

James Norrington

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

Pieter Montana schreef:

Toch hebben de scenaristen al enkele malen op hun site laten weten dat er nog geen plannen zijn voor een deel 4.

Klopt, maar als je kijkt naar de enorme omzet.. Bruckheimer is dolenthousiast, en Johnny doet nornmaal gesproken nooit meerdere keren hetzelfde personage. Daarnaast moet Orlando erin blijven, anders valt zeker de helft weg. geloof me, 4 redden ze nog wel. Ik vrees alleen voor 5 en 6..

nieuwe foto met sao feng , barbossa , cotton , tia dalma , ragetti

avatar van anne J

anne J

Haha, die Morty

-jack_sparrow-

en een nieuw filmpje ( niet trailer )

maar wel een filmpje op de set van pirates 3

avatar van sangha

sangha

PotCFansite schreef:

je hebt wel een punt, maar toch is er al meerdere keren geschreven dat orlando er langzamerhand ook mee wil kappen. en zonder keira heeft de rol van orlando ook niet veel zin meer. wills leven draait zo ongeveer om elizabeth. geen elizabeth, geen will. bovendien heeft, behalve Johnny Depp en Jerry Bruckheimer, niemand van de makers meer zin in deel 4 en om eerlijk te zijn ik ook niet. ik ben al niet zo'n sequel fan en om nou 4 delen te maken...wie weet dat ze wel nog een deel 4 maken maar dan zal er een hele nieuwe cast & crew moeten komen, en ik denk dat de meeste mensen dat niet zo op prijs zullen stellen.

avatar van nummervlinder

nummervlinder

PotCFansite schreef:

Daarnaast moet Orlando erin blijven, anders valt zeker een kwart weg

Veel beter...

(kan deze stem alsjeblieft verwijderd worden...)

sangha schreef:

Jup, maar Will heeft voorlopig een nieuws doel: zijn vader verlossen!

Maargoed, we zullen het zien.

-jack_sparrow-

harry potter 5 komt een paar maanden later dan pirates uit en heeft al wel een trailer , en pirates nog niet.

volgens mij is dat ook wel gedeeltelijk om de spanning erin te houden.

-jack_sparrow- schreef:

volgens mij is dat ook wel gedeeltelijk om de spanning erin te houden.

volgens mij gaat deze een enorm succes worden in de cinema's wereldwijd.

goh wat zij ik nou over spiderman :t je zegt nu presiec het zelfde:P

avatar van Ronnievb

Ronnievb

volgens mij gaat deze een enorm succes worden in de cinema's wereldwijd.

Volgens mij kan de regisseur de camera gewoon 100 minuten een drol laten filmen, dan nog wordt dit een enorme kaskraker.

Ronnievb schreef:

in hemelsnaam waar slaagt dat nu op?

gore verbinski is goed , maar zo goed dat hij van een drol een kassucces kan maken denk ik niet.

avatar van grannygazoo

grannygazoo

Lijkt mij wel humoristich.

Straks gaat ie nog bewegen ofzo je weet het maar nooit met de techniek van tegenwoordig.

Nog een toepasselijke naam en je hebt een film...

Wie weet kunnen ze er nog wel een wc omheen bouwen ook zou helemaal lachen zijn nietwaar...??

Ik zou me bescheuren....

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Gaat dit eigenlijk nog over POTC?

avatar van PotCFansite

PotCFansite

Nu weer wel, denk ik, als we on topic gaan.

Pff, druk bezig om PotCFansite.tk om te zetten naar PotCFansite.nl. Er is weer nieuws! Twee posters van Jack en Will in goede kwaliteit staan op de site.

-jack_sparrow-

die poster staan ook al op deze pagina van potc

avatar van serpico

serpico

-jack_sparrow- schreef:

in hemelsnaam waar slaagt dat nu op?

Hij bedoelt waarschijnlijk dat het niets uitmaakt hoe goed de film nu uiteindelijk is, omdat er al hordes mensen afkomen op alleen de naam Pirates of the Caribbean.

Hetzelfde gebeurde bij deel 2.

serpico schreef:

Hetzelfde gebeurde bij deel 2.

ja , dat weet ik ook wel .

dat staat in dat zelfde berichtje van mij al uigelegd dat ik wel begrijp wat hij zegt.

alleen klonk het nogal belachelijk : niet ?

maar hopen dat pirates3 snel uitkomt

davey jones

dude je weet wanneer hij uitkomt... sneller dan dat gaat het echt niet

avatar van anne J

anne J

OMG, serieus, de dingen die hier gepost worden slaan echt nergens op. Post iets waar iets nuttigs in staat of post niks! Serieus! Hetzelfde wordt steeds herhaald met tussendoor nutteloze posts.

avatar van serpico

serpico

-jack_sparrow- schreef:

ja , dat weet ik ook wel .

Ik heb nergens in jouw bericht ook maar een kleine aanwijzing zien staan dat jij begreep wat er gezegd werd. Moet je me toch eens zeggen waar dat staat.

En nog een nutteloos bericht erbij, Anne J

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Waarvan 2x Keira !

Die 2de foto lijkt mijn theorie te bevestigen dat Barbossa en Tia Dalma een koppel zijn?

knappe foto's .

en ik denk dat ik al ongeveer een scene weet die in de film kan voorkomen .

jack , will , ... gaat tegen iemand een zwaardgevecht houden op de masten van een schip dat word meegsleurd door een draaikolk.

dait kan je zien aan enkel conseptual arts van de film.

davey jones

oe oe oe groot nieuws! ik heb ergens gelezen, vergeten waar sorry, dat de trailer ergens in maart komt

davey jones schreef:

amai , maart pas?

waar je dat hebt gelezen , dat hangt er ook vanaf natuurlijk.

want dat kan ook een roddelblaadje zijn ( ik zeg niet dat dat zo is .)

maar volgens mij is dat wel niet zo lang meer : een paar weken.YES!

davey jones

m maar is ook maar paar weeke ver:P maar ik hen met google news potc 3 staan en kreeg toen bericht dat het ongvee rin maart was

avatar van sangha

sangha

ach ja, het is inderdaad nog maar een paar weken tot maart...;). hopen dat hij begin maart uitkomt dan

avatar van PotCFansite

PotCFansite

HUGE SPOILER ALERT!

Na de dvd van DMC eens goed te bekijken heb ik dit ontdekt..

-->Als Tia Dalma de pot zand gaat zoeken springt Jack het aapje weg. Hij land naast twee laarzen, en aakt geluid. Hij herkent zijn kapitein, Barbossa! Barbossa is daar dus al die tijd al. Slaapt hij, of moet hij nog tot leven worden gewekt?Tia heeft dus een soort hanger in de vorm van een hart, met een vrouwengezicht erop, en twee krabklauwen. Davey Joens heeft op zijn orgel ook zo'n hart, met een booskijkende man erop. klik hier voor het bewijs. Zouden ze dus toch een koppel zijn?

davey jones

oe oe oe oe betekend het niet dat als de trailer uit komt er nog eerder een teaser trailer komt? nja ik weet eigluk niet wat het is:P best dom van me

davey jones

en wat jij zei potcfansite daar hebbe we het heel lang geleden al over gehad