• 9.385.773 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

nummervlinder

Pieter Montana schreef:

Nieuwe posters

Jack

Weer een keicoole poster van hem, heb al geen plaats meer op mijn agenda...

-jack_sparrow-

waauw prachtig , alleen wel onscherp

davey jones

niet eerlijk spiderman 3 trailer is er wel al terwlijk potc 3 en spidey 3 ongeveer tegelijkertijd uitkome (byw spidey rulz ook maar sparrow is best )

-jack_sparrow-

inderdaad , spiderman ziet er ook goed uit , maar het is niet echt nodig dat je op het deel van pirates een trailer zet van spiderman.

-jack_sparrow-

" And what you want most in this world is to find the chest of davy jones !"

ik kan echt niet wachten tot hij uitkomt.

-jack_sparrow- schreef:

hehe sorry kon het niet laten

-jack_sparrow- schreef:

" And what you want most in this world is to find the chest of davy jones !"

ik kan echt niet wachten tot hij uitkomt.

haha mijn kist!

davey jones schreef:

haha mijn kist!

the chest of you

dit is wel een quote uit dead man's chest

goh alsof ik dat nog niet weet na 32 keer kijken

davey jones schreef:

goh alsof ik dat nog niet weet na 32 keer kijken

-jack_sparrow-

bij ons komt hij 24 mei uit , weet iemand wanneer hij in amerika uit komt ?

volgens mij ook zo iets rond eind mei.

avatar van anne J

anne J

25 mei in USA. En nog in veel meer landen. Kijk ook op imdb, daar staat het allemaal. Alle Data's

avatar van Misantro

Misantro

Op imdb staat dat hij in België op 23 mei en in Nederland op 24 mei uitkomt. Dat is vroeger dan in UK en USA (25 mei). Dit is niet logisch, toch?

-jack_sparrow-

nee, dat is helemaal niet logisch want bij the simpsons movie komt hji in belgie ook vroeger uit dan in amerika.

dat is wel tof .:)

Data is al meervoud

avatar van by_the_way

by_the_way

-jack_sparrow- schreef:

Kan me niet voorstellen...

-jack_sparrow-

ik hoop echt dat er zo vlug mogelijk een trailer teaser of whatever uitkomt.

1 ding hoop ik zeker dat ze hetzelfde " genre " van pirates of the caribbean soundtrack zullen gebruiken.

en ik hoop dat er weer een paar geweldige zwaardgevecht scenes erin zullen voorkomen.

-jack_sparrow- schreef:

dat zijn toch DE dinge om pirates aan te herkennen

avatar van dafoefan

dafoefan

dafoefan schreef:

jaa ,

Omdat er eigenlijk geen echte goede nederlandse fansites bestaan heb ik er zelf een gemaakt, en het succes begint te groeien. Alles up to date, veel informatie, en natuurlijk een forum. Klik hier!

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

PotCFansite schreef:

Mooie site maar de titel is wel degelijk "At Worlds end", zonder een apostrof.

dafoefan schreef:

Wist je dat Davey zonder e is

ja weet ik maar dat accepteerde hij niet

avatar van sarahtjx

sarahtjx

ik kan echt niet wachten voor de derde film ..

omdat Keira Knightley wou stoppen na de derde potc , en tevens ook orlando bloom gaat de 4de film niet door die ook was gepland jammer genoeg

Bron:Joepie Belgie

avatar van anne J

anne J

PotCFansite schreef:

Goede site, ik ben er vorige week toevallig een keer al langsgekomen op 't net

Dus da's mooi,,

Ik vind het "Foto van de week" stuk grappig, klinkt speciaal hehe

Goed nieuws! We hebben besloten een .nl site te worden, dus de site word nog beter!

sarahtjx schreef:

ik kan echt niet wachten voor de derde film ..

Bron:Joepie Belgie

ONZIN! Orlando gaat wel gewoon door als er een film 4 komt, alleen Keira stopt definitief, omdat ze nog jng is en niet alleen als piratenmeisje wil worden afgebeeld. Orlando is eerder bekend als hunk, krijgt goed betaald, en gaat dus voorlopig nog gewoon door. Bovendien zegt Johnny zeker ja, en Jerry Bruckheimer ook. Geloof, deel 4 komt er!

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

PotCFansite schreef:

Toch hebben de scenaristen al enkele malen op hun site laten weten dat er nog geen plannen zijn voor een deel 4.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ik zou het niet erg vinden als er een deel 4 komt.

Maar ja eerst maar eens dit deel zien, kijken of het nog leuk is, en dan maar afwachten wat ze gaan doen.

Dat Keira er dan mee stopt snap ik wel, ze zal nog wel voor meerdere films gevraagt worden, en variatie kan ook geen kwaad voor haar.

Maar Johnny en Orlando moeten gewoon meedoen mocht er een 4de deel komen

avatar van iilSe