• 9.378.500 stemmen

Met onder meer: Charlie Cox, Claire Danes en Robert De Niro

Releasedatum: 4 oktober 2007

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Stardust

"This Summer A Star Falls. The Chase Begins."

Het verhaal over de jongen Tristan, die het hart van zijn geliefde Victoria wil winnen. Hiervoor gaat hij op zoek naar een vallende ster genaamd Yvaine, die hem naar een magische wereld leidt. Hier moet hij het opnemen tegen de boosaardige heks Lamia en de piraat Captain Shakespeare.

avatar van rolexa

rolexa

Heb 'm net gezien en ervan genoten!

Wat mij betreft hadden die geesten nog wat meer in beeld geweest (zie deleted scenes) maar ik vond het een leuke combi van actie, humor, romantiek etc.

avatar van Hellfish

Hellfish

Ik heb me egt heel eg dood geergert aan deze film hoe DOM de hoofdpersonage gewoon was maar voor derest was ie wel te harden

avatar van scrat

scrat

Ik heb de film gister gekeken en ik heb me erg geamuseerd.

Met name om de geesten en Robert de Niro heb ik erg moeten lachen.

Voor mij een geslaagde fantasy film met alles erop en eraan.

avatar van wiehoe

wiehoe

Een erg leuke en verrassende film. In vond dat in het begin de film moeilijk op dreef kwam, maar vanaf een bepaald moment was het echt een leuke film om eens te bekijken

Robert de Niro's rol was inderdaad erg lachen.

avatar van Kokopelli

Kokopelli

Heerlijke fantasy film met de eveneens nog steeds heerlijke Michelle Pfeiffer. Wat een godin. Leuk verhaal ook.

avatar van Tabossi

Tabossi

toppie

avatar van JB.

JB.

Erg grappige De Niro. Ook Michelle Pfeiffer was goed. Verder een origineel sprookje dat toch wel voorspelbaar was en ook wat te lang duurde.

avatar van tiny8

tiny8

Wat een topfilm, heel leuk!

avatar van Counterfeit

Counterfeit

ik vond het wel een goede film. het is echt een film waar je van moet houden. De geesten van de dode prinsen vond ik wel lachen.

avatar van HeatWave

HeatWave

In deze film was ik vooral verrast door Michelle Pfeiffer, die je doorgaans toch niet echt in dit soort rollen ziet.

Ook Robert de Niro speelt hier weer een fantastische rol, maar bij deze acteur word ik zelden teleurgesteld.

En de rest van de film zelf, ook de andere acteurs/trices komen wat mij betreft goed uit de verf, en het verhaal zelf vind ik ook wel vermakelijk, dus ik kom uit op 3.5 ster.

avatar van Sjaako

Sjaako

Shit, wat is het toch met fantasy, sinds Lord of the Rings lijkt niets in dit genre me te kunnen bekoren.

Ook hier had ik in het begin zo'n gevoel bij van "daar gaan we weer" special effects vielen me tegen, verhaal ging van hak op de tak, maar opeens had de film me te pakken. Mooi meeslepend verhaal goed acteerwerk, en een geweldige De Niro!

Wel wat voorspelbaar, maar toch erg mooi.

avatar van Waku

Waku

Je moet er van houden denk ik.

Persoonlijk kon "Stardust" mij niet echt boeien helaas.

Fraaie special effects worden afgewisseld met knullige effects.

Met pijn en moeite uitgezeten.

Desondanks kan ik me voorstellen dat liefhebbers van fantasy en sprookjes kunnen genieten van deze film.

avatar van Seifer

Seifer

Een te simpel verhaal.

avatar van MerLiNiuM

MerLiNiuM

toffe film beter als the golden compass!!

beter verhaal en wordt niet afgeraffeld als het verhaal in the golden compass.

avatar van Vera

Vera

Mooie mooie film

Toevallig laatst gezien; ik sluit me helemaal bij je aan

Mer!

Dit is zo een zoveel beter verhaal, plus de beelden.

Colden Compass ging mij te snel en vind dat een vaag verhaal.

Maar goed dat even terzijde; het sfeertje in deze film deed

het hem ook.

Ik droomde er helemaal in weg

avatar van breedbeeld

breedbeeld

12 in een dozijn of 144 in een gros film. De Niro en zijn piraten maken het nog een beetje leuk. Dat met die geesten komt me bekend voor maar blijft leuk. Family film met grapjes voor de volwassenen . Kids blijken Golden Compas boeiender te vinden. En ik ga daar in mee.

avatar van jumperjack

jumperjack

Ik vond dit een zeer leuke Fantasy film, op een bepaalde manier nog spannend ook. Ik weet het romantische verhaal is erg dun, maar toch grijpt het me. 4,5*

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Komt iets langzaam op gang maar dan uiteindelijk is het een top fantasy film.

avatar van Wouser

Wouser

Zeer vermakelijke film 4 sterren van mij. Ga boek zeker lezen (wist nog niet dat er een boek was)

breedbeeld schreef:

Nee daar ben ik het toch niet mee eens. Denk eerder dat kinderen voor de Golden Compass kiezen omdat ze daar een mooie reclame van hebben gezien. Ik vind de Golden compass toch minder goed dan deze het verhaal daar was voor mensen die het boek niet kenden moeilijk te volgen. Daarbij ging bij die film de tijd veel te snel terwijl dat bij deze wel mee viel.

avatar van Willy Wartaal

Willy Wartaal

Erg flauwe en veel te zoetsappige film die misschien voor kinderen nog wel leuk is om te zien. Jammer dat DeNiro zich leent voor dit soort flauwe rollen.

avatar van antilasergun

antilasergun

Leuke film,dacht eerst wordt niks maar naderhand vond ik hem toch het kijken echt waard.Leuke en orginele een in een dozijn film.

avatar van Funky Junky

Funky Junky

Ben normaal gesproken niet weg van zulke films,maar ik vond Stardust een toppertje.

Heb me geen moment verveelt

avatar van patinage

patinage

Ik vond Stardust echt een geweldige film. Er zit veel vaart in het verhaal en het wordt echt nergens saai. Ook vond ik het verhaal heel goed verzonnen en zeer origineel. Ik vind dit één van de beste films die ik in een heel lange tijd heb gezien!

avatar van eeff

eeff

Heerlijke film!!!

Michelle Pfeiffer en Robert de Niro in hele verrassende rollen.

Verhaallijn geweldig, mooie beelden; boeit van begin tot het eind.

Zo wil ik ze wel vaker zien!!

avatar van james_cameron

Grappig, bij vlagen charmant sprookje, mooi vormgegeven en met een goede cast. Iets te veel verhaallijntjes en personages, waardoor de film soms wat druk en onsamenhangend overkomt. Persoonlijk had ik zonder de dik aangezette cameo's van Robert De Niro en Ricky Gervais kunnen leven, maar vooruit.

avatar van Devastation HCT

Devastation HCT

De walgelijkste, meest overdreven, aan elkaar geplakte hollywood

nepspectakelfilm van moleculaire proporties. Een kind kan een beter verhaal verzinnen dan dit en nadat de hoofdrolspelers al voor de 100e keer op het nippertje van de dood ontsnappen is de 101e keer niet meer zo spannend. En de dialogen, ronduit KUT! En Ricky Gervais heeft het nu echt gehad. Als hij in zo'n prul moet bewijzen dat hij enigszins kan acteren, kan hij beter bij stand-up comedy blijven en al die andere talentloze acteurs in deze film zichzelf voor schut laten zetten. En Robert De Niro? Ik wist dat hij een sell-out is geworden, maar WHY!!!!!!!!!!!!!!!!! Dit maakt de film alleen maar slechter.

0.5* en dan ben ik nog genereus.

Oh ja, en al die "mooie beelden" voegen geen ruk toe aan het verhaal en maken de film ook niet beter. Als ik mooie beelden wil zien, ga ik wel naar een documentaire over heuvels bekijken. Dit zijn geen mooie beelden, dit is een overkill aan CGI! Het is niet meer spectaculair, mooi of wat dan ook. Het is rommel.

avatar van pfan

pfan

Devastation HCT schreef:

De walgelijkste, meest overdreven, aan elkaar geplakte hollywood

0.5* en dan ben ik nog genereus.

Volgens mij ben je een beetje over je toeren als ik dit warrige verhaaltje (recensie kun je dit moeilijk noemen) zo lees . Moleculaire proporties?

avatar van Devastation HCT

Devastation HCT

Dit is geen recensie maar een rant. Dit is gewoon een gigantische kutfilm en iedereen is verblind door de mooie special effects en de grote namen die aan dit kutproject mee hebben gewerkt, maar dit is geen film, dit is gewoon aan elkaar geplakte spanningsbogen die nergens heen leiden. Het verhaal is er niets bij. Ik ken die-hard fantasy fans die liever hun eigen ingewanden opeten dan nog een keer dit crap mee te mogen maken. En ja: moleculaire proporties. Ik zal voor je beloven dat ik niet meer zulke dure termen zal gebruiken, maar dat gaat over de talent die in deze film is gestoken.

avatar van Funky Junky

Funky Junky

Als ik naar de beoordelingen kijk op IMDB en Moviemeter lijkt het me eerder dat maar een klein deel van de kijkers is verblind

avatar van pfan

pfan

Funky Junky schreef:

Ja en hij was volgens mij ook nog heel erg boos toen hij dat stukje schreef.