• 9.378.495 stemmen

Met onder meer: Charlie Cox, Claire Danes en Robert De Niro

Releasedatum: 4 oktober 2007

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Stardust

"This Summer A Star Falls. The Chase Begins."

Het verhaal over de jongen Tristan, die het hart van zijn geliefde Victoria wil winnen. Hiervoor gaat hij op zoek naar een vallende ster genaamd Yvaine, die hem naar een magische wereld leidt. Hier moet hij het opnemen tegen de boosaardige heks Lamia en de piraat Captain Shakespeare.

avatar van eepee

eepee

Koerok schreef:

De Niro was geweldig!

helemaal mee eens!

avatar van Bla

Bla

Familie film, maar wel een goede. Super de Niro en Michelle Pfeiffer was ook wel aardig. Hele mooie decors maar had af en toe het idee dat de computer animaties gedateerd waren.. Dit was maar een enkele keer echter (de 2 olifantjes in de kooi op de markt bijv.)

avatar van Martin Riggs

Martin Riggs

Leuke onderhoudende film, verademing na alle horror en thrillers van de laatste tijd, goede special effects en humor

avatar van Riddick

Riddick

Een lekkere feelgood film met een goed verhaal en geweldige personages. Ik heb me geen enkel moment verveeld. De genoemde acteurs speelden erg goed. Verder vond ik Ricky Gervais (ook al heeft hij een kleine rol) erg goed en droog.

Al met al een fantastische familie film die gekeken leuk is voor elk leeftijd. (misschien niet te jong)..

avatar van teigetje37

teigetje37

Schitterende speelfilm, voor jong en oud.

Prachtige special effects en heel leuk gespeeld.

Waardering: ****1/2

avatar van Obiwan

Obiwan

Een heerlijk onderhoudende film met een erg leuke verhaal lijn.

avatar van TvdF

TvdF

leuke speelfilm voor de hele familie, met een leuk verhaal (hoewel ontzettend cliché).

ik zou zeggen ga deze kijken in plaats van bambie

avatar van trojan.exe

trojan.exe

mooie special effects maar de film kon mij totaal niet boeien.

dit terwijl ik een liefhebber van het fantasy genre ben en smul van films als Narnia en Lord of the rings.

Jemig wat een gemiddelde zeg. Best een aardig fanatasiefilmpje, met hier en daar wat geinige scenes (DeNiro ) maar ook nogal wat flauwe toestanden.

Het is net alsof ze nogal subtiele humor in een kinderachtig verhaal willen proppen, werkt niet echt geweldig.

avatar van pfan

pfan

Het gemiddelde op IMDB is zelfs nog hoger op 8.1 met meer dan 27.000 stemmen. Dus de meeste mensen vinden het een erg leuke film. En terecht.

Ieder z'n smaak. . Ben zelf ook niet een al te grote fantasy-liefhebber, maar hier had toch iets meer ingezeten vind ik.

avatar van Suzan19819

Suzan19819

Een vermakelijke film, maar geen technisch hoogstandje!!

avatar van Poeha

Poeha

Had hier toch iets meer van verwacht.

DeNiro speelde aardig, Pfeiffer vond ik goed, maar het allerbeste waren de korte stukjes met al die dode geesten.

Geweldig gewoon. Hadden ze nog wel iets meer mee kunnen doen.

Al met al 3,5* (had hem vantevoren ingeschaald op minimaal 4* maar dat is er helaas niet helemaal uitgekomen).

avatar van JohnnyO

JohnnyO

Leuke film om te zien.

Als je van heksen, tovenarij en andere vormen van fantasy houd dan is dit een film die je zeker moet zien.

avatar van danny4826

danny4826

ik vond claire danes errrg op gwyneth paltrow lijken....

vonden jullie dat ook????

ik dacht aanvankelijk wel in het begin dat zijhet was

avatar van eppo349

eppo349

geen hoogvlieger, maar het ziet er allemaal goed uit, dwz de acteurs, het verhaal, de aankleding etc.

het mocht wat kosten en dan heb je ook wat.

avatar van Kw@kje

Kw@kje

Prachtige film! Met mooie effecten. Eindelijk weer eens een goede fantasy film.

4.5 sterren.

avatar van Twilight

Twilight

Ik had een beetje het idee dat het verhaal voor de film zo was omgevormd zodat het meer publiek zou aanspreken. Zo kwam het in ieder geval op mij over. Niet dat sommige dingen niet werkte (zoals sommige dingen waren best grappig) maar het meeste leek er echt nog voor de film even snel bij te zijn bedacht.

avatar van Mvisser

Mvisser

Vond het een leuke film. keek lekker weg.

Echt heerlijk genoten samen met de vrouw op de bank

* 4

avatar van MrEd

MrEd

Erg brave familie film, ik had zelf gehoopt op iets meer 'echte' actie. Nu is dit meer een film geworden voor de kinderen. Cox en Danes spelen heel aardig maar de show wordt toch wel door DeNiro gespeeld. Effecten zagen er gelikt uit, al met al 2 uur vermaak voor de hele familie.

avatar van sju

sju

Ik vond hem juist niet zo braaf, in de zin van familie-fantasy-film. Een aantal mensen (en proefdieren ) hebben in de film op een redelijk droogkomische manier het leven gelaten. Maar de film heeft inderdaad geen overdaad aan zwaard-gekletter, actiespektakel en elfen, draken of dwergen. Maar de mix van humor en genre-reflectie geven een onconventionele fantasy-verrassing!

avatar van rupie

rupie

erg overgewaardeerde film, in vergelijking met pans labyrint of andere betere. vond hem te langdradig

had wat korter en sneller gekund. verder wel aardig filmpje voor zondag

Toppertje.. HAd eigenlijk nog Jason statham tussen gemoeten

avatar van pfan

pfan

rupie schreef:

had wat korter en sneller gekund. verder wel aardig filmpje voor zondag

Overgewaardeerd? Eerder ondergewaardeerd zou ik zeggen. Eindelijk eens een fantasyfilm die van begin tot eind erg leuk is en die het niet persé van de special effects hoeft te hebben.

avatar van Catcher

Catcher

Net nog gezien en heb me er uitstekend mee vermaakt. Naar mijn mening, een topfilm!

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Hele mooie special effects!!! Michelle Pfeiffer speelt ook super! Subtiele humor, spanning, de film heeft van alles wat.....

-4-

avatar van skipy05

skipy05

wat een mooi film. ik had de film niet zo goed verwacht. van het begin tot het einde supper. een echte top film.

goed geacteerd door Charlie Cox en Claire Danes

avatar van solenoid67

solenoid67

Publieks vermaak waarbij beproefde concepten gebruikt worden. De hype werdt bij mij niet waar gemaakt, het gevoel raakte mij niet. M.P als heks was leuk om te zien maar verder is bij mij weinig blijven hangen. Een goede familie film.

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

super film! Lang geleden dat ik zo meegeleefd heb met een film! stond er zelf versteld van.

Het is een fantasy film met een vluugje humor, horror, avondtuur en romantiek. en dit allemaal in 1 film!

effecten zijn mooi, acteerwerk meestal goed en de humor leuk

aanrader

avatar van Angel25

Angel25

Wat een super film! echt ontzettend leuke rol hebben Nero en Pfeiffer neer gezet en het verhaal was ook gewoon leuk, romantisch maar niet te zoetsappig! 4,5*