• 9.373.864 stemmen

Geregisseerd door: Jim Wilson

Met onder meer: Harvey Keitel, Cameron Diaz en Craig Sheffer

Releasedatum: 30 oktober 1997

Plot Head above Water

"A comedy about keeping your ex-lover a secret, your husband in the dark and your head above water."

Het is hartje zomer. De rechter George (Harvey Keitel) is met zijn neurotische vrouw Nathalie (Cameron Diaz) neergestreken op een paradijselijk eiland in de buurt van Maine. Wanneer George een nacht gaat vissen verschijnt Kent, de ex-minnaar van Nathalie, onverwachts ten tonele. Kent overlijdt die nacht en George wil van het lijk af.

avatar van moevy

moevy

Geslaagde komedie thriller. Oke de wolf the cleaner harvey keitlel van pulp fiction was gestolen en something about marry diaz dat ze gek doen om haar was ook gestolen. De film was wel maar met weinig goed gecaste acteurs op een eiland geschoten.

avatar van stratmans

stratmans

aangename film met mooi zwart verhaal met mooie beelden

avatar van JJPrice

JJPrice

Aparte film en ik hou daarvan. Veel mensen zouden deze film niet begrijpen. Kijk er vooral naar als je geen standaard type film zoekt. Wat blijft die Billy Zane geweldig. Type musical acteur die je helemaal meesleept. Leuk om Cameron minder vrolijk en opgewekt te zien in een film. Doet ze goed.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

3de film van de Cameron Diaz marathon!

Ook een film die ik al heel lang wilde bekijken, maar nooit van gekomen is. Maakt achteraf niet zoveel uit, want het is een niemendalletje, maar wel beter dan gemiddelde soortgelijke films. Daarom een krappe 3*.

Best een bekende cast! Iedereen doet het wel oke, al vind ik Keitel nooit echt goed overtuigen en degene die de rol van Lance speelde vond ik ook matig. Diaz springt er met kop en schouders bovenuit, nog steeds niet heel erg goed op sommige momenten, maar gewoon leuk acteerwerk, heel veel charisma en een knappe vrouw!

De twist op het einde was wel leuk, maar dat zag je ook wel een beetje aankomen aangezien Keitel vrij snel ''dood'' bleek te zijn.

Al met al toch een vrij aardige film voor een luie zondag. Heb me vermaakt.