Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Jackie Chan en Owen Wilson
Gesproken taal: Engels en Mandarijn
Releasedatum: 24 april 2003
Plot Shanghai Knights
"A Royal Kick In The Arse."
Na het Wilde Westen getemd te hebben moeten Chon Wang en Roy O'Bannon iets rechtzetten in Londen. Wanneer een Chinese rebel Chon's vader vermoordt en naar Engeland vlucht zijn Chon en Roy op wraak uit. Chon's zuster Lin ontdekt een wereldwijde samenzwering om de koninklijke familie te vermoorden, maar niemand gelooft haar.
Chon Wang
Prostitute
The Mayor
Debutante
dttom
tja nu maar hopen dat dat niet alle leuke stukjes zijn, ik vrees het ergste
Nils
Ik ben benieuwd, ik heb de laatste dagen behoorlijk gespeurd naar info over Aaron Johnson (Die de titelrol speelt in Tom & Thomas) en het blijkt dat hij één van de rollen heeft, als zijnde Charlie Chaplin.
Owen Wilson lijkt mij ook zeer grappig: schitterende uitspraak van de trailer: in de regen in Londen: "This country blows!"
Ik ga hem zeker kijken in de bios, ik wordt er gewoon nieuwsgierig naar!
Nils
Kom ik er net achter dat ze de release datum voor Nederland hebben verplaatst!
PVD vindt ik niet leuk!!!!!
Zavo
Jammer dat zo'n talentvol acteurtje dan in een Jackie Chan-film moet gaan spelen
Ach ja,
Aaron Johnson was ook in de running voor de hoofdrol in Harry Potter, maar dat is op het laatst toch Daniel Radcliffe geworden....
Ik denk overigens dat hijzelf daar niet zo rouwig om is, sommige acteurs hebben nu eenmaal rustig tijd nodig om tot ontwikkeling te komen.
Bovendien vind ik Harry Potter maar een irriterend knulletje (sorry voor de fans).
Ik ga overigens de film in London kijken, ik ben in die stad vanaf 2 april tot en met 6 april....
De eerste 3 min van de film zijn de moeite waard... daarna wordt het meer een klucht voor kinderen rond de 8 jaar. Saai saai en nogmaals saai. Nou moet ik bij zeggen dat is helemaal niet van dit soort film hou.
Ansje
Nou dit is weer typisch een film waar ik kort over kan zijn , ik persoonlijk vond hem helemaal niks .
In het begin van de film krijg je nog het idee dat het wel wat word , maar nee hoor verkeerd gedacht de film hangt aan mekaar maar zeer flauwe kinderachtige grappen .
Nee het was niks voor mij .
Voor de moeite maar 1 ster gegeven maar dan ook voor de eerste paar minuten .
Gekke_Ed
De bloopers aan het einde zijn het leukste van de hele film. En daar is alles ook mee gezegd.
007 MR. Bean
De trailer ziet er cool uit. De actie scenes vind ik ook super gedaan.
hugohei
Er zitten een paar mooi gechoreografeerde vechtscenes in (de draaideur !), en af en toe goeie grappen - maar ook veel 'vulwerk' (alabastine) om de film vol te krijgen. En dat haalt de vaart uit het geheel. Het plotje is toch al bloedarmoedig.
Bloopers : best aardig.
Owen Wilson : gaat me snel tegenstaan.
Met enige moeite een drie, al met al.
jackie
Zeer leuk en goed gemaakt.
Mooie gevechten, leuke humor alle rollen goed gespeeld.
Alan Smithee
Heb me gisteren kostelijk vermaakt in de bioscoop. De film bevat prachtige (en vooral komische) gevechten en de chemie tussen Chan en Wilson is er sinds deel 1 ook op vooruit gegaan.
Veel grappen uit deel 1 komen in deze film in een ander jasje terug en deze humor kan ik wel waarderen
3,5 sterren!
kungfuzombie
Voor de echte old school kung fu liefhebber moet dit toch een teleurstelling zijn: Jackie Chan en Donnie Yen tegen over elkaar in een film en dan niet eens een "echte ouderwetse finale". Toch nog best vermakelijk allemaal!
raijmmar
Ik heb de film vandaag gezien en ik vond hem leuk. Er zijn een hoop leuke grappen in de film verwerkt en er is genoeg actie om je aandacht erbij te houden.
sjob
wat een prut jackie wordt echt een beetje te oud en zijn acteertalent wordt er ook niet beter op, en owen moet zoveel "leuke" oneliners kwijt dat het gewoon irritant wordt. prut!!!!
Phoenix
doubletake
film is tot nader order uitgesteld
de release wordt verwacht over 2weken
Moviestar
wel leuk voor tussendoor. verwacht er niet teveel van.
brainwave
Een heerlijke ongecompliceerde film met een verrukkelijke muziektrack.
Aanrader.
dttom
Ik heb me prima vermaakt, erg gelachen om owen en de actiescenes zijn zoals altijd dik in orde. Erg vermakelijk filmpje.
Cheiz
Vermakelijke film, actie met een humoristisch ondertoontje zoals we dat gewend zijn bij jackie chan films. Daarnaast is Owen Wilson ook goed voor de nodige humor.
Newbie
hallo, ik ben fan van Jackie Chan Sing Lung!!!
Je geeft deze film 1.5 , maar hij staat toch in uw persoonlijke top tien????
Eh... tot mijn verbazing vond ik deze film echt heel erg leuk.
Is het eerste deel net zo vermakelijk?
IcU
Ik vind deze veel leuker dan de eerste. Vooral Wilson was erg grappig.
Goeie effecten en meesterlijke gevechten.
Jackie Chan Rulez _o_
seth gecko
jackie chan heeft geen greintje acteertalent en kan nauwelijks engels,jackie chan is wel een acrobaat.
gelukkig is dat iets wat de makers van deze film doorhebben.
het gros van de acteerscenes is voor owen wilson die zijn rol met de nodige charme en humor speelt.
het verhaltje is twee keer niks maar het does the trick en is gewoon een kapstok voor een paar leuke grappen en actiescenes.
die jackiechanvechtscenes zijn toch best grappig en heel leuk om zien.
doet sterk denken aan die acrobatenshows van indiana jones in het pretpark maar dan in overdrive.
ook ist leuk om in de bloopers te zien dat chan toch wel ver gat en soms eens op zijn bek gaat,dat de man blijft proberen tot het juist zit strekt hem tot eer.
kortom een vlot leuk filmpje ,beter dan rushhourfilms in mijn ogen.
verwacht geen grootse cinema maar leuk gemaakt onschuldig tijdverdrijf.
het meisje dat chon li speelt,fann wong ziet er trouwens prachtig uit in deze film,iets wat ook owen wilson lijkt te vinden als je de bloopers goed bekijkt .
3 ***

Shanghai Noon
2000

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Eight Below

San Ging Chaat Goo Si
Actie / Misdaad, 2004

Kei Zik
Actie / Misdaad, 1989
londen, engelandvechtsportenindian territorykeizerwraakmoordarrowduringcreditsstingeraction heroimperial seal good versus evil