Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Michelle MacLaren
Met onder meer: Jeremy Sisto, Fred Durst en Cory Cassidy
Gesproken taal: Engels, Russisch en Italiaans
Plot Population 436
"The residents of Rockwell Falls are dying for you to visit..."
Een volksteller gaat op onderzoek uit waarom een klein stadje voor de laatste 100 jaar hetzelfde aantal inwoners heeft, namelijk 436. Hij ontdekt dat er iets zeer duisters gaande is in het dorp, waardoor zijn eigen kansen om het dorp nog levend te verlaten zienderogen slinken.
Steve Kady
Mayor Grateman
Ruby Flynn
Amanda
Waku
Origineel gevonden mysterie verhaal.
Verwacht geen tergend spannende thriller maar een boeiend verhaal rondom een uiterst merkwaardig volk in een eveneens uiterst merkwaardig stadje.
Allemaal sfeervol gefilmd.
ewalk
Ik vond de film wel redelijk beginnen, maar vond het een beetje onrealistisch.
En het einde slaat nergens op: ze vertellen een verhaal zonder met enige oplossing te komen. Ze zouder er dus ook 436 delen van kunnen maken.
Oplossing waarvoor?
Volgens mij hebben Japanse horrorfilms ook niet echt oplossingen?
Sutherland
Het verhaal was op zich aardig, helaas de uitwerking wat minder. Verder vond ik hem niet echt spannend, maar desondanks was het toch wel een aardig filmpje
leipie
sorry hoor maar in tijden niet zo waardeloze film gezien. Het was zeker geen horror of thriller.
jeseke
hiet staat dat hij horror thriller is amaai das wel nie hoor nie griezellig niet luek echt een tegenvaller
-P-
mwoah beetje ala wickerman van Cage.
Redelijke film, zat niet echt vaart in. Een paar schrikmomenten, en dat was het.
- 1960 berichten
Het gegeven van de film is leuk. Ik mis echter enige sfeer. Daardoor vond ik de film totaal niet spannend. Het einde is te voorspelbaar. Dat is jammer, want het had een echte spannende thriller kunnen zijn. Ik had het idee dat ik naar een aflevering van "Goosebumps" aan het kijken was.
kentukkie
mensen geloof me ..deze films is zoooo slecht ..echt hilarsich slecht gewoon ..cynische is dat fred durst de schreeuwert uit limp bizkit nog enigszins de meeste geloofwaardige acteur is tussen de andere " echte" acteurs
daantje1991
wist niet voor dat ik dit ging keken waar het over ging.
hoe langer ik bleef keken hoe spannender ik het vond
supper film, goed verhaal
- 1960 berichten
wist niet voor dat ik dit ging keken waar het over ging.
hoe langer ik bleef keken hoe spannender ik het vond
supper film, goed verhaal
Hebben wij het over dezelfde film? Dit vond ik echt de slechste film die ik de afgelopen tijd heb gezien. Hij is niet eens leuk van slechtigheid. Ik vrees met grote vreze voor een vervolg.
=michael=
Het lijkt wel of ik dat autokerkhoef eerder heb gezien in een andere film
alleen weet niet meer welke iemand een idee??
bedankt
3.0
TnT
mmmm ik heb m afgekeken en ja niet tenenkrommend slecht geen film die ik zou onthouden 2,5*
Ché Cliché
Deed mij ook wat denken aan The Wicker Man en dan de Nicholas Cage versie. En dan was deze beter. En dat wil niet zeggen dat deze goed was, absoluut niet.
Acteerwerk redelijk, verhaal wat magertjes, einde voorspelbaar. 2 sterren, net aan, omdat één keer kijken toch wel aardig is.
dafoefan
Ik verwachtte heel veel van deze film, dat viel toch even tegen.
Wat mij opviel was het slechte camerawerk.
Ook de acteerprestaties waren matig.
Verhaal was opzich goed, maar wel erg voorspelbaar.
Jammer, 2,0*
danny61
Het lijkt wel of ik dat autokerkhoef eerder heb gezien in een andere film
alleen weet niet meer welke iemand een idee??
bedankt
3.0
Ik denk dat het wrong turn is
danny61
Op het begin was het veel belovend zelfs tot ver halverwege de film.
Daarna vond ik het niet veel soeps meer.
Ik geef 2 op 5
Roseicollis
is dit een andere versie van
the village
nightbreed
Leuk klein filmpje die niet veel bijzonders is maar wel vermakelijk is.
De film ligt in het straatje van '2001 Maniacs' en 'The Wickerman' en dan meer in de buurt van 'The Wickerman' omdat '2001 Maniacs' grappig is bedoeld en bloederige stukjes bevat en deze film is dus serieus bedoeld en bevat geen gore.
Het acteerwerk is niet van een bijzonder niveau maar de hoofdrolspeler deed het vrij goed vond ik.
Gewoon een leuk tussendoortje dus.
Bloody Mary
Ik denk dat het wrong turn is
Het is inderdaad een gelijkaardig scène + dezelfde acteur (Jeremy Sisto) als in Wrong Turn. Ik kreeg ook een déjà vu gevoel toen ik die scène zag.
Vond het best een spannende, mysterieuze film. Had zo'n beetje een X-Files gevoel. Ik had er eigenlijk niet zo veel van verwacht maar ben blij dat ik hem gehuurd heb! De acteurs waren ook heel goed, vooral Jeremy Sisto, maar was ook verrast door Fred Durst! 3*
Mac Hammer Fan
Verrassend sfeervolle griezelfilm met een boeiend plot. Zonder een arsenaal van blood and gore weet de kineast een claustrofobisch angstklimaat te scheppen waarbij je als kijker gemakkelijk meegesleept wordt in de rol van de protagonist, de bezoeker van een toch wel erg gewoon dorp. De vertolkingen zijn ook erg geloofwaardig. In mijn ogen echt een geslaagde horrorthriller. Persoonlijk zie ik het zeker niet als een plagiaat van "The Wicker Man".
- 1960 berichten
Slechts twee jaar oud en al volkomen vergeten film. De vele positieve reacties hier, deden een vriend en ik besluiten deze film te kijken. Nu ik hier wat vaker kom, weet ik, dat MM geen graadmeter is voor films (Kijk maar naar de top 250).
In het begin volgden de reacties bij deze film elkaar snel op en werd er veelal een link gelegd met The Village, waarbij Pop 436 als beste uit de bus kwam. Toch blijft The Village reacties ontlokken terwijl deze film nog eens af en toe een berichtje erbij krijgt. Wat ik al steeds verkondig: Over 20 jaar is niemand The Village vergeten, aangezien iedereen die 'm gezien heeft er wel een uitgesproken mening over heeft. Deze film is dan wel in het verdomhoekje geraakt.
pocalan
Aardige film, Maar toch bleef het door mijn hoofd spoken dat ik al is z'n gelijk verhaal lijn heb gezien, Kan er maar niet opkomen welk.
The Lottery misschien?
Slechte film trouwens. Dan vind ik The lottery toch beter.
Bartel
Op zich een redelijke fim, alleen hij had zo veel spannender kunnen zijn als de makers het verhaal wat meer hadden uitgediept.
Gemiste kans
_Moonwalker
Gemiste kans

Helemaal met je eens.
Het verhaal is goed bedacht, maar de uitwerking liet te wensen over. Ze hadden meer spanning erin kunnen bouwen. Toch blijft het een originele film en alleen daarvoor krijgt hij 3 sterren.
Anna bij Nacht
Toen ik net een berichtje bij The Village typte kwam dit wangedrocht weer boven borrelen uit de diepste krochten van mijn bewustzijn. Wat een weerzinwekkend product is dit, toch. Niks spannends, niks leuks, niks om te griezelen. Het is één grote opeenstapeling van slaapverwekkende scenes met 0,0 verhaal.
Fred Durst speelt echter beter dan ik had gedacht en aan hem ligt mijn lage stem dan ook niet. Snel vergeten deze hap!

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

The Lookout
Thriller / Misdaad, 2007

The Invisible
Drama / Fantasy, 2007
burgemeesterbarnflat tirecensus taker vrouwelijke regisseur