• 9.377.328 stemmen

Geregisseerd door: Michelle MacLaren

Met onder meer: Jeremy Sisto, Fred Durst en Cory Cassidy

Gesproken taal: Engels, Russisch en Italiaans

Plot Population 436

"The residents of Rockwell Falls are dying for you to visit..."

Een volksteller gaat op onderzoek uit waarom een klein stadje voor de laatste 100 jaar hetzelfde aantal inwoners heeft, namelijk 436. Hij ontdekt dat er iets zeer duisters gaande is in het dorp, waardoor zijn eigen kansen om het dorp nog levend te verlaten zienderogen slinken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Waku

Waku

Origineel gevonden mysterie verhaal.

Verwacht geen tergend spannende thriller maar een boeiend verhaal rondom een uiterst merkwaardig volk in een eveneens uiterst merkwaardig stadje.

Allemaal sfeervol gefilmd.

avatar van ewalk

ewalk

Williamq12 schreef:

Ik vond de film wel redelijk beginnen, maar vond het een beetje onrealistisch.

En het einde slaat nergens op: ze vertellen een verhaal zonder met enige oplossing te komen. Ze zouder er dus ook 436 delen van kunnen maken.

Oplossing waarvoor?

Volgens mij hebben Japanse horrorfilms ook niet echt oplossingen?

avatar van Sutherland

Sutherland

Het verhaal was op zich aardig, helaas de uitwerking wat minder. Verder vond ik hem niet echt spannend, maar desondanks was het toch wel een aardig filmpje

avatar van leipie

leipie

sorry hoor maar in tijden niet zo waardeloze film gezien. Het was zeker geen horror of thriller.

avatar van jeseke

jeseke

hiet staat dat hij horror thriller is amaai das wel nie hoor nie griezellig niet luek echt een tegenvaller

avatar van tjp1994

tjp1994

cool stuff. vooral de 'hanging'.

avatar van -P-

-P-

mwoah beetje ala wickerman van Cage.

Redelijke film, zat niet echt vaart in. Een paar schrikmomenten, en dat was het.

• 1960 berichten

Het gegeven van de film is leuk. Ik mis echter enige sfeer. Daardoor vond ik de film totaal niet spannend. Het einde is te voorspelbaar. Dat is jammer, want het had een echte spannende thriller kunnen zijn. Ik had het idee dat ik naar een aflevering van "Goosebumps" aan het kijken was.

avatar van kentukkie

kentukkie

mensen geloof me ..deze films is zoooo slecht ..echt hilarsich slecht gewoon ..cynische is dat fred durst de schreeuwert uit limp bizkit nog enigszins de meeste geloofwaardige acteur is tussen de andere " echte" acteurs

avatar van daantje1991

daantje1991

wist niet voor dat ik dit ging keken waar het over ging.

hoe langer ik bleef keken hoe spannender ik het vond

supper film, goed verhaal

daantje1991 schreef:

wist niet voor dat ik dit ging keken waar het over ging.

hoe langer ik bleef keken hoe spannender ik het vond

supper film, goed verhaal

Hebben wij het over dezelfde film? Dit vond ik echt de slechste film die ik de afgelopen tijd heb gezien. Hij is niet eens leuk van slechtigheid. Ik vrees met grote vreze voor een vervolg.

avatar van =michael=

=michael=

Het lijkt wel of ik dat autokerkhoef eerder heb gezien in een andere film

alleen weet niet meer welke iemand een idee??

bedankt

3.0

avatar van TnT

TnT

mmmm ik heb m afgekeken en ja niet tenenkrommend slecht geen film die ik zou onthouden 2,5*

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Deed mij ook wat denken aan The Wicker Man en dan de Nicholas Cage versie. En dan was deze beter. En dat wil niet zeggen dat deze goed was, absoluut niet.

Acteerwerk redelijk, verhaal wat magertjes, einde voorspelbaar. 2 sterren, net aan, omdat één keer kijken toch wel aardig is.

avatar van dafoefan

dafoefan

Ik verwachtte heel veel van deze film, dat viel toch even tegen.

Wat mij opviel was het slechte camerawerk.

Ook de acteerprestaties waren matig.

Verhaal was opzich goed, maar wel erg voorspelbaar.

Jammer, 2,0*

• 1960 berichten

Battle of the Rednex vond ik wel goed, maar dit...

avatar van danny61

danny61

=michael= schreef:

Het lijkt wel of ik dat autokerkhoef eerder heb gezien in een andere film

alleen weet niet meer welke iemand een idee??

bedankt

3.0

Ik denk dat het wrong turn is

avatar van danny61

danny61

Op het begin was het veel belovend zelfs tot ver halverwege de film.

Daarna vond ik het niet veel soeps meer.

Ik geef 2 op 5

avatar van U96

U96

slechte ongeloofwaardige film

kan er niets meer over zeggen

• 1960 berichten

En dat vind ik nog hoog.

avatar van Roseicollis

Roseicollis

is dit een andere versie van

the village

Roseicollis schreef:

is dit een andere versie van

the village

Eerder van wickerman, maar die is tien keer beter.

avatar van nightbreed

nightbreed

Leuk klein filmpje die niet veel bijzonders is maar wel vermakelijk is.

De film ligt in het straatje van '2001 Maniacs' en 'The Wickerman' en dan meer in de buurt van 'The Wickerman' omdat '2001 Maniacs' grappig is bedoeld en bloederige stukjes bevat en deze film is dus serieus bedoeld en bevat geen gore.

Het acteerwerk is niet van een bijzonder niveau maar de hoofdrolspeler deed het vrij goed vond ik.

Gewoon een leuk tussendoortje dus.

avatar van Bloody Mary

Bloody Mary

danny61 schreef:

Ik denk dat het wrong turn is

Het is inderdaad een gelijkaardig scène + dezelfde acteur (Jeremy Sisto) als in Wrong Turn. Ik kreeg ook een déjà vu gevoel toen ik die scène zag.

Vond het best een spannende, mysterieuze film. Had zo'n beetje een X-Files gevoel. Ik had er eigenlijk niet zo veel van verwacht maar ben blij dat ik hem gehuurd heb! De acteurs waren ook heel goed, vooral Jeremy Sisto, maar was ook verrast door Fred Durst! 3*

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Verrassend sfeervolle griezelfilm met een boeiend plot. Zonder een arsenaal van blood and gore weet de kineast een claustrofobisch angstklimaat te scheppen waarbij je als kijker gemakkelijk meegesleept wordt in de rol van de protagonist, de bezoeker van een toch wel erg gewoon dorp. De vertolkingen zijn ook erg geloofwaardig. In mijn ogen echt een geslaagde horrorthriller. Persoonlijk zie ik het zeker niet als een plagiaat van "The Wicker Man".

• 1960 berichten

Slechts twee jaar oud en al volkomen vergeten film. De vele positieve reacties hier, deden een vriend en ik besluiten deze film te kijken. Nu ik hier wat vaker kom, weet ik, dat MM geen graadmeter is voor films (Kijk maar naar de top 250).

In het begin volgden de reacties bij deze film elkaar snel op en werd er veelal een link gelegd met The Village, waarbij Pop 436 als beste uit de bus kwam. Toch blijft The Village reacties ontlokken terwijl deze film nog eens af en toe een berichtje erbij krijgt. Wat ik al steeds verkondig: Over 20 jaar is niemand The Village vergeten, aangezien iedereen die 'm gezien heeft er wel een uitgesproken mening over heeft. Deze film is dan wel in het verdomhoekje geraakt.

avatar van pocalan

pocalan

fritsy schreef:

Aardige film, Maar toch bleef het door mijn hoofd spoken dat ik al is z'n gelijk verhaal lijn heb gezien, Kan er maar niet opkomen welk.

The Lottery misschien?

Slechte film trouwens. Dan vind ik The lottery toch beter.

avatar van Bartel

Bartel

Op zich een redelijke fim, alleen hij had zo veel spannender kunnen zijn als de makers het verhaal wat meer hadden uitgediept.

Gemiste kans

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Bartel schreef:

Gemiste kans

Helemaal met je eens.

Het verhaal is goed bedacht, maar de uitwerking liet te wensen over. Ze hadden meer spanning erin kunnen bouwen. Toch blijft het een originele film en alleen daarvoor krijgt hij 3 sterren.

Toen ik net een berichtje bij The Village typte kwam dit wangedrocht weer boven borrelen uit de diepste krochten van mijn bewustzijn. Wat een weerzinwekkend product is dit, toch. Niks spannends, niks leuks, niks om te griezelen. Het is één grote opeenstapeling van slaapverwekkende scenes met 0,0 verhaal.

Fred Durst speelt echter beter dan ik had gedacht en aan hem ligt mijn lage stem dan ook niet. Snel vergeten deze hap!