Genre: Actie / Misdaad
Releasedatum: 1 februari 2007
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Smokin' Aces
"Nobody gets away clean."
FBI-onderdirecteur Stanley Locke (Andy Garcia) heeft zijn beste agent Richard Messner en diens doorgewinterde maat Donald Carruthers (Ray Liotta) gestuurd naar de niet meer zo erg geheime onderduikplek van Buddy 'Aces' Israel in Lake Tahoe. Hun opdracht is het beschermen van deze louche goochelaar tegen maffiabaas Primo Sparazza, die achter ruim 130 moorden zou zitten. Om zijn eigen hachje te redden heeft Buddy zich bereid verklaard om tegen Sparazza te getuigen, zo luidt het verhaal. De maffia heeft één miljoen dollar op het hoofd van Buddy gezet, waar een bizarre groep huurmoordenaars op af komt.
Richard Messner
Een ECHTE filmkenner...
I see, met zo'n top 10
film viel best nog wel mee. 3*
DVD-Ron
Ik vond het geen super film. In eerste instantie omdat het verhaal te moeilijk wordt gebracht met te weinig informatie, waardoor er een te complex verhaal gebracht wordt wat onnodig is voor deze film. Het verhaal is in principe ook helemaal niet moeilijk te begrijpen, maar als je maar weinig informatie krijgt en veel verschillende personages voorgeschoteld krijgt, is het moeilijk om alles te volgen. Verschillende namen schieten voorbij in de film, wat het allemaal enigszins verwarrend maakt. Ik wil altijd het hele verhaal weten van de film en ik blijf daarom altijd wel met vragen achter. Ik vind alleen niet dat je bij een film van dit formaat een 2e poging nodig moet hebben. Daarvoor is het verhaal zelf te makkelijk. Er zijn toch nog wel een aantal dingen wat ik me afvraag in deze film, maar misschien denk ik te ver door en moet je dat soort dingen maar voor lief aan nemen.
Ik denk dat ik hem nog wel een keer ga kijken om iets meer duidelijkheid te krijgen wat betreft de personages. Ik weet bijvoorbeeld nu nog niet
Wie belde er over die zweed en dat Israel dood moest voor 1 miljoen?
1 gozer uit het meer overleeft het, maar zie je verder niet meer in de film (althans niet meer om Israel te vermoorden, hij gaat er alleen heen om die nazi te killen). Hij zou toch ook die Israel willen vermoorden lijkt mij, of doet hij het niet omdat hij in 1e instantie al er niks mee te maken wilde hebben? Vind dit wel vreemd..
Waar gingen de onderhandelingen over en wie was die man die contact hield met Israel? Waarom offeren ze Israel op voor die Spiro (Heller) in leven te houden?
Ik weet wel dat na een 2e keer kijken dit allemaal helder zal worden, maar vind het eigenlijk zonde van me tijd. Had niet gehoeven met zo'n film
eduard
Klinkt niet erg hoopvol wat ik hier allemaal lees maar ga dadelijk deze film kijken. Want ik ik ben al zo vaak op recensies hier uitgegegaan waarbij films de hemel in geprezen werden en het gewoon klot.e films waren. Dus ga ik maar op mijn eigen oordeel af en zie wel wat me dat brengt en laat het hier zeker weten.
Ik heb hem net gekeken maar het was echt een klote film. Het was wel heel erg overdreven allemaal en je kreeg geen band met welke speler dan ook. De laatse 20 minuten word het allemaal uitgelegd maar zelfs met Andy Carcia had en kreeg je niets. Niet de moeite waard om te kijken en echt waardeloos. Ik geef het een mager 5je.
pnut
Belabberde film, verhaallijn is vaag en heel voorspelbaar, zonder te verklappen waar de film over gaat, weet je al genoeg bij die auto. en pnut jij hebt volgens mij een heel andere film gezien dan ik want als je dit al 4.5 * waard vind, ben ik benieuwd wat jij van echt goede films denkt, als the rock, the departed, godfather lotr, ect....
zijn die films maar een halve * beter dan smockin aces?? dan ben je echt niet wijs hoor, sorry....
deze film vond ik niet meer waar dan 1.5* en eigelijk is dat alleen vanwege alica keys... wat maakt haar schoonheid toch nog wat goed.
misschien kijk ik ook anders naar films ik vergelijk ze niet met elkaar.
ik bekijk de film individueel en bepaal dan en ja de films die jij op noemt vind ik harder dan 4,5 en zijn ook een 5 waard.
en aan jouw opmerking te horen dat ik niet goed wijs ben laat zien wie er niet goed wijs is.
want er is zoiets altijd als SMAAKVERSCHIL en dat is menselijk.
dan hoef ik toch niet meteen niet goed wijs te wezen zegt meteen weer wat van het iq gehalte.
met 2 dingen zijn wij het wel eens de lotr etc etc.
en alicia keys want die blijft lekker.
i rest my case
ps. de cijfer die jij geeft aan Schnitzelparadijs 4,5,en maar een 3,5 aan de green mile dat vind ik niet goed wijs LET OP vind ik
jimbo79
leuke ontspannende aktiefilm met een goed in elkaar gestoken verhaal
allesbehalve origineel maar toch leuk
ERHA
Heb 'm gisteravond bekeken en vond 'm op zich leuk. Lekkere nutteloze actie en geweld.
Maar de opbouw van het verhaal vond ik matig.
Halverwege de film heb ik in tweestrijd gestaan om 'm eraf te zetten, maar achteraf toch blij dat ik 't niet gedaan heb.
Ik vond het een leuke scene dat die vrouw in het andere gebouw met een gigantische buks de rest beschoot.
123456789ed
ík vond het begin van de film wel goed en het midden, maar het einde vond ik wel snel gaan.
alexdj
gewoon nog een keer kijken... ik heb het eind ook twee keer gezien en het is gewoon een super film...
stan
Ik kon de film niet afkijken, vond de film slecht en na 3 kwartier had ik het wle weer gezien
Santino Corleone
Een ingewikkelde film die erg snel gaat. Hij begint leuk maar naar het midden toe begreep ik er weinig van. De film had wel een goeie einde.. Ik moet hem maar 's herzien. Nu geef ik hem een 3,5*
Serseri
Ik vond dit echt een geweldige film helemaal mijn smaak; veel actie, egzonde portie geweld, leuke verhaallijn, interessante personages (the tremor bros. ge-wel-dig gewoon
alleen jammer dat common best een klein rol heeft maar goed) ik heb hem 2x gezien in de bios en ik ga hem zeker weten open op als het op dvd uitkomt.
Waku
Bikkelharde en uiterst geweldadige misdaadfilm.
Er wordt niet gekeken op een druppeltje bloed meer of minder. De klopjacht van verscheidene op eerste oog uitziende huurmoordenaars op maffia getuige.
Film grosseert in kogelregens en liquidaties.
Een verrassend plot geeft "Smokin Aces"een aparte wending.
Prima vermaak
my style
best wel ingewikkeld verhaal, wel een sterk verhaal overigens. Er lopen naar mijn mening te veel scenes door elkaar en daardoor kan je het soms niet goed volgen. Ik vond andy garcia erg goed spelen. Het einde vond ik eigenlijk het mooiste deel van de film en daardoor krijgt hij ook van mij een 3*
king16
- 1904 stemmen
wat humor, veel spetterende actie, veel bekende gezichten en een ingewikkeld plot.. ik denk dat dit de film wel zal opsommen?
Ik had achteraf echt zoiets van 'huh?'... terwijl ik toch wel vrij vaak films kijk waarin verhalen vreemde wendingen aannemen...
toch krijgt ie van mijn 3* omdat ik wel genoten heb en het al mijn verwachtingen overtrof
zjandannybob
deze film viel me toch vies tegen, wazige film. vrij weinig actie alleen op laatst. motorzaag mannetje was wel cool.
patrick17
Ik vind de film best tegenvallen en had er veel meer van verwacht maar dat is niet gebeurd helaas.Zoals hierboven ook al wordt aangegeven is het verhaal heel ingewikkeld en moeilijk te volgen.
Het einde is dan wel goed in mij ogen en werd alles ietsje duidelijker.Ik vind vooral Ryan Reynolds een prima rol neerzetten in deze film.Alicia Keys deed ook niet onaardig
Viel dus wat tegen dus krijgt de film van mij
3 *
Mc
- 2092 stemmen
Tja, eigenlijk grotendeels wel wat ik had verwacht alleen dan in het kwadraat. De film begint werkelijk in een wirwar van onafgemaakte zinnen, conspiracy's en snelle camerabewegingen, maar zodra de vaart wat nog wat toeneemt zit je er al snel in. Omdat ik geen hoogstandje verwachtte kon ik me heerlijk achterover laten zakken en het over-the-top schouwspel over me heen laten komen. Want een shouwspel is het zeker, Carnahan schuwt bijna niks in zijn film wat wel best bevrijdend overkomt. De acteurs doen allemaal hun dingetje, nergens echt speciaal, op Jeremy Piven na eigenlijk, die 'Aces' met een werkelijk ongelofelijk realisme en onderhuidse humor neerzet. Ook met het vrouwelijke huurmoordenaarsduo kon ik me wel vermaken, maar om het nou kwaliteit te noemen gaat me wat ver.
Smokin' Aces is misschien een film die je snel vergeet, maar dat neemt niet weg dat ik me de volle 1,5 uur goed vermaakt heb.
3* Voor 'Aces' en Carnahan van wie ik nog wel eens wat leuks verwacht.
HorrorFilms4Life
Deze film viel me zwaar tegen. Niets beter dan een gemiddelde misdaad/actie film. Het was soms eerder grappig dan dat het echt spannend was. Het verhaal was lastig te volgen en hier en daar zelfs ongeloofwaardig. Daarentegen waren de stukjes met actie erin leuk en kon je tenminste wat bloed zien.
Glacius
Zoveel tijd om de film op te bouwen om vervolgens te eindige in een aantal aardig, maar naar mijn mening korte en weinig intense actiescenes waar je op een bepaald moment zo op hoopte, gezien alle moordenaars op één plek moesten zijn..
Er zitten veel ongeloofwaardige stukken (ZELFS voor een film als Smokin' Aces, die natuurlijk niet 100% serieus genomen moet worden) in de film en ik stoorde me zo nu en dan aan de acteerprestaties van Alicia Keys..
Het einde boeide me totaal niet, en was naar mijn mening totaal onnodig.. Of ik heb de film verkeerd begrepen, dat kan ook..
morpheus
Zelfs voor een film die je niet serieus hoeft te nemen soms wel heel erg over the top en hyperactief. Het hele gebeuren oogt allemaal erg chaotisch en over kitscherig, het zal wel hip bedoelt zijn. Wanabe imitaties van Snatch, Pulp fiction, Saw, een flinke dosis MTV/TMF en geestveruimende middelen gaan niet samen bij het maken van een goede film. Alle cameratrukjes van de wereld kunnen daar nog niets aan veranderen
nairobi
zit een beetje te twijfelen wat ik van deze film vond. was hij nou wel of niet leuk? geef hem het voordeel van de twijfel,qua amusements waarde scoort hij ruim voldoende. maar het script was totaal ongeloofwaardig.
Cigliutti
Ik kan trouwens niet begrijpen dat mensen deze film niet snappen. Ga dan Bambi kijken of een andere disney film. Ik vond het trouwens wel een goede film. Ik had alleen wat meer verwacht van al die bekende acteurs. Ik iriteerde me alleen aan Alicia Keys en haar vriendin. Trouwens Jeremy Piven acteerde echt super, zoals gewoonlijk
cosa nostra
Hele goede film veel actie en leuk dat het over de mafia gaat (La Cosa Nostra)..
Er is nu ook een online mafia spel van http://www.lacosa-nostra.nl
AHWA
Heerlijke actiefilm. Geen gigantische ontploffingen, geen nodeloze autoachtervolgingen, gewoon lekker een stel huurmoordenaars bij elkaar die op hetzelfde doel afgaan.
Gewoon een goed plot met een paar gaatjes, maar daar maal ik niet om, en de wending op het einde had ik aan zien komen, maar werd toch goed uitgewerkt.
Hier kan ik lekker van genieten. Muziek die nergens overheerst, maar gewoon de sfeer aandikt en zo hoor ik dat graag.
Ook stoorde ik me niet aan non-acteurs Alicia Keys en Common, ik vond dat ze het best goed deden.
Zit te twijfelen tussen 4,5* en 5*. Zet nu nog maar even de volle score neer, misschien bij herziening een verlaging, maar eerlijk gezegd verwacht ik dat niet
Tizzy
hoewel wat over the top en enigzins voorspelbaar was dit een leuke film en heb ik me kostelijk vermaakt, acteerwerk was gewoon goed te noemen - niets bijzonders maar ckr niet slecht, goed neergezet, erg entertaining: score 3 op niveau ingeschaald

Smokin' Aces 2: Assassins' Ball
2010