• 9.380.124 stemmen

Geregisseerd door: Joe Carnahan

Met onder meer: Andy Garcia, Jeremy Piven en Ryan Reynolds

Releasedatum: 1 februari 2007

Plot Smokin' Aces

"Nobody gets away clean."

FBI-onderdirecteur Stanley Locke (Andy Garcia) heeft zijn beste agent Richard Messner en diens doorgewinterde maat Donald Carruthers (Ray Liotta) gestuurd naar de niet meer zo erg geheime onderduikplek van Buddy 'Aces' Israel in Lake Tahoe. Hun opdracht is het beschermen van deze louche goochelaar tegen maffiabaas Primo Sparazza, die achter ruim 130 moorden zou zitten. Om zijn eigen hachje te redden heeft Buddy zich bereid verklaard om tegen Sparazza te getuigen, zo luidt het verhaal. De maffia heeft één miljoen dollar op het hoofd van Buddy gezet, waar een bizarre groep huurmoordenaars op af komt.

Richard Messner

Buddy Israel

Jack Dupree

avatar van sofripa

sofripa

Wat een fijne film. Dus niet nadenken, bier en chips erbij en gaan met die banaan.

avatar van mental_jos

mental_jos

chaotische film die mij niet kon boeien

1.5 ster

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Ik vond het best een aardige film. Bij een actiefilm hou ik van snelheid, actie en chaos. Lekkere popcornfilm.

Grootste nadeel is een TE grote cast. Het verhaal rammelt daardoor aan alle kanten. Schrap een paar 'assassins' en doe iets meer verhaal en je houd een hele goede film over.

3,5 ster van mijn kant. Ik heb mij heel goed vermaakt.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Een verrassende film, die ik eigenlijk niet zo had ingeschat.

Lekkere vlotte film met een aardige twist.

De verschillende typetjes maken de film verrassend.

Zeker vermaakt al had ik een ander soort film verwacht.

avatar van Jonny__17

Jonny__17

Hm, niet echt een aardige film maar wel paar mooie scenes.. Het stuk met de sniper vind ik geniaal ! *2,5*

avatar van Robin1990

Robin1990

dit is echt weer sinds tijden een echte goede actie film een goed verhaal goede cast. gewoon een gewelidige film zeker een aanrader

avatar van The_Game

The_Game

Leuke film voor tussendoor. Het is geen topper, maar het is wel een keer weer iets anders.

avatar van kleez

kleez

ben het voledig eens met de reacties hierboven: leuke

film voor tussendoor / popcornfilm!

Veel actie ook.

Leuk detail: Jack (de dokter, Matthew Fox) van Lost speeld

hier ook een kleine rol in!Kzag meteen dat hij t was

avatar van Ravio

Ravio

Lekker veel actie en veel goede acteurs die stuk voor stuk hun rol goed neer zetten!

avatar van The Oceanic Six

Van 't weekend gekeken, een film dat kwa manier van filmen en het brengen van het rauwe geweld, met erg aan Kill Bill doet denken. Vond het een sterke film!

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Dodelijk vermoeiende film. 20.000 personages, zoveel dat je op een gegeven moment niemand meer uitelkaar kan houden. De rauwe manier van filmen komt heel geforceerd over en het lijkt gedaan om voort te borduren om de successen van Quentin Tarantino (die ik ook matig vind) en anderen. Film is uiterst chaotisch en onnodig ingewikkeld. De film heeft geen echt hoogtepunt, het is gewoon af en toe wat schieten (wie er schieten op wie is onduidelijk) en meer niet. Tijdens conversaties wordt totaal niet duidelijk wie er praat, omdat diegene amper in beeld wordt gebracht.

Ontzettend slappe film.

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Hoezo de successen van QT? Waarom niet die van een andere regisseur? Kan iemand mij nou eens zeggen waarom deze film wordt vergeleken met eentje van Quentin, vind het zelf namelijk nergens op slaan.

avatar van AHWA

AHWA

Misdaadfilms met door elkaar lopende verhaallijnen die toch iets met elkaar gemeen hebben, worden al snel vergeleken met het werk van QT. Niet de moeite waard om die discussie aan te gaan.

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Maar bij deze film dan;

Die had toch geen door lopende verhaallijnen? Of bedoelen ze gewoon, omdat alle hoofdrolspelers wel elkaar ooit een keer zagen? Want dat zou nergens op slaan.

avatar van Smurfff

Smurfff

Wat een hele slechte film vond de verhaallijn heel ver gezocht... heeeeel chaotisch maarjja vorm je eigen mening

Geleuter geleuter.

De laatste tijd komen er weer leuke actiefilmpjes opzetten uit het verre Amerika. Tarantino was dan misschien de verre aanzetters, met zijn films heeft het al niet veel meer te maken. De 10 eerste minuten worden de bijtjes losgelaten, het bloemetje krijg z'n introductie en weg zijn ze op zoek naar honing.

't is een leuk zootje huurmoordenaars bij elkaar, mooi geschoten (minder filtertjes en uitzinnige visuele zaken maar deed me wel een beetje aan Domino denken) en vlot verteld. Vond het bijvoorbeeld wel leuk dat het eerste team al na een kleine 45 minuten het onderspit delft.

Vond het leuke figuurtjes, zaten enkele erg mooie actiescenes bij (en big guns), heel fijn gefilmd en lekker over the top. Moeilijk om volgen is het echt niet en neem het allemaal vooral niet te serieus.

Komt net aan 4*

avatar van Dr. Houwie

Dr. Houwie

Echt een zeer slechte film, te langdradig en de verhaallijn zit rommelig in elkaar. Ik had hier echt heel veel van verwacht. Maar helaas een van de slechtste films die ik ooit heb gezien.

avatar van AHWA

AHWA

Gisteren nog weer een stukje herzien. Nog even vermelden wat een schitterende bijrol Jason Bateman hier speelt als Rip Reed.

avatar van Raffael77

Raffael77

Dit is een uitstekende film die ik gisteren voor de 2e keer gezien heb. Het is een film die moeilijk te volgen is en veel zullen hem om die reden afkraken of niet zo leuk vinden. Maar je moet hem gewoon kijken. Je moet gewoon goed opletten anders ben je de draad kwijt. Da zelfde geld voor Deja Vú zit ook moeilijker in elkaar. Dus deze film en Deja zijn aanraders voor iedereen en zeker voor de film fanaten. 4,5

avatar van ryanmakhanlal

ryanmakhanlal

Raffael77 schreef:

Deja Vu zat zeker niet moeilijker in elkaar hoor. Volgens mij was smokin aces echt wel moeilijker in elkaar dan Deja Vu. Deja Vu had een verhaal die bijna simpel te begrijpen was maarja. En smokin aces vond ik een verschikkelijke film zeg. Had er veel meer van verwacht maarja.. 2 sterren!

avatar van JustOneDude

JustOneDude

Ik vond de film erg vermakelijk, die tot het eind boeit.

Veel gaat wellicht snel maar daar hou ik wel van, verhaal vind ik juist wel goed te volgen.

Vooral de aktiescenes vond ik wel goed.

avatar van De GeuS

De GeuS

Onderhond schreef:

Komt net aan 4*

Goed verwoord, alleen het kijkt wel een stuk vlotter weg dan Domino met minder irritant camerawerk;

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Hoog bullshitgehalte en vaag verhaal. 2*

avatar van MovieRater

MovieRater

Jammer. Erg slechte film. Het verhaal vond ik niet verassend en Alicia Keys kan redelijk acteren, al moet ze het naar mijn idee bij een zang carriere houden. Daar is ze erg goed in namelijk. Overigens denk ik dat als zij een mooie titelrol kan spelen waarin ze wel overtuigend over kan komen ze zeker goed kan scoren. Dit is duidelijk neit haar genre.

Jammer! een blamage!:P

avatar van theom2495

theom2495

mental_jos schreef:

chaotische film die mij niet kon boeien

1.5 ster

Sluit mij hier helemaal bij aan, film boeit geen minuut!!!!

avatar van SeLL

SeLL

het einde sloeg toch gewoon helemaal nergens op!
Hun missie was (athans volgens de agenten) om Buddy Israel in leven te houden. Daar konden Richard Messner (Reynolds) en de andere agenten mee leven, want zo konden ze de maffia oppakken.
Aan het einde komt Richard erachter dat ze in feite niet Buddy maar Sparazza aan het redden waren om dezelfde redenen. Maar dan wordt hij opeens emotioneel/boos en gaat hij flippen omdat hij niet kon begrijpen dat zijn baas zoveel agenten in gevaar bracht alleen maar om een maffioos (Sparazza) te redden!!
ONGELOOFLIJK, toch?
Heel jammer van dit einde, want de rest van de film vond ik zeer vermakelijk en lekker vlot. Nul sterren voor het einde, maar omdat de film toch zeer lang heel erg boeide toch nog 3*.

avatar van Roel-

Roel-

• 1978 berichten

Onavolgbaar en chaotisch begin waardoor ik me geen moment in de film kon inleven. Vrij zwak geacteerd en een verhaal wat eigenlijk geen moment echt los kwam.

Einde was vrij verrassend maar meer ook niet..

avatar van mesa57

mesa57

Het einde was wel een leuke ontknoping maar de weg er naartoe was verschrikkelijk saai. Af en toe dacht ik "nou begint het", maar dat zakte snel weer in. Het acteerwerk kom me nergens boeien. De fotografie was ook niet interesant. Blijft het verhaal wat wel aardig is, maar film moet toch iets meer zijn dan een verhaal. Een 2 dus.

avatar van Yvo1983

Yvo1983

• 1927 stemmen

1,5* voor die lekkere kip van een Alicia Keys!

avatar van Kevin91

Kevin91

Weet iemand de release-datum van deze film?