• 9.374.084 stemmen

Geregisseerd door: Frank Longo

Met onder meer: James Roday en Eugene Levy

Releasedatum: 7 mei 2002

Plot Repli-Kate

"Every guy on campus wants a copy of Kate."

Sukkelige student Max ontmoet de volmaakte vrouw: Kate. Ze is oogverblindend, sexy en slim. Die kan ie dus wel op zijn buik schrijven! Dan kloont hij haar per ongeluk tijdens één van zijn experimenten. Ineens heeft hij een vrouw om van te watertanden en hij kan haar alles leren! Samen met zijn vriend Henry maakt hij van haar zijn droomvriendin.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jedi29

jedi29

Het concept van het verhaal is misschien niet origineel maar best leuk, laat ons zeggen dat dit een beetje alla Weird Science is maar dan in een modernere versie! Hij haalt niet het niveau van de American Pie films maar is zeker niet slecht! Een 3.0 op 5!

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Driewerf flauw. Geen niveau mijns inziens; de plot is allesbehalve origineel c.q. spannend en de acteerprestaties houden ook te wensen over. *1/2 is meer dan genoeg voor deze slappe 'comedy'.

avatar van Jimske

Jimske

leuke, grappige film! af en toewel voorspelbaar ma ik heb soms toch goed gelachen! en oh wat speelt er een lekker wijf mee

avatar van AHWA

AHWA

Ik vind het net Charisma Carpenter op die poster.

avatar van Purmerend

Purmerend

Echt een mannen film. 3* voor het plot en al het acteertalent.

avatar van 2D

2D

Whaaha ik heb echt gelachgen toenie net op tv was.. geweldig grappige film..

Vooral deze quote rulled:

"Hey.. When you are over there.. then who's licking my balls"

Ik werd er niet vrolijk van.

avatar van willum

willum

Erg komische film, beetje klucht-achtig, veel gelachen maar de film niet helemaal gezien.

Ik moet hem zeker nog eens zien, al was het alleen al voor Ali Landry....... my god!

voorlopig: 3 sterren.

avatar van alexis

alexis

echt wel een grappige film... leuk dat ali 2 compleet andere karakters tegelijk speelt... de vader uit american pie speelt professor zeker wel grappig

***

avatar van Jurruh

Jurruh

"Hey.. When you are over there.. then who's licking my balls"

Haha dat wou ik ook hier gaan posten! Echt een fantastische quote inderdaad..

Film was leuk & grappig, maar niet hoogstaand. Soms een beetje flauw, maar als je gewoon even wil lachen, is dit zeker een aanrader!

***

avatar van Vera

Vera

Gisteravond gezien...heel erg grappig verhaal. Leuk geacteerd en er zitten grappige scene's in

En het is weer eens wat anders. Gewoon een feel good movie

avatar van Maikeru

Maikeru

• 1934 berichten

Leuke vermakelijke film, die toch wel voorspelbaar is. Heeft zijn sterkere en slappere punten, maar eigenlijk heb ik me zondermeer vermaakt.

avatar van Marco5150

Marco5150

Ik vond het een hele grappige film! Zeker een aanrader. Al was het alleen maar voor de adembenemende Ali Landry!

avatar van BlueSword

BlueSword

deze film is zooo flauw en zooo grappig.

had hem ook gelijk gekocht voor 5 euro, en super leuk.

die hamster was wel funny.

avatar van film_kaza

film_kaza

klonk eerst voor mij niet zo aantrekkelijk.

daarna toen ik hem zag vond ik hem niet echt veel beter dan ik dacht. soms wel staan lachen, maar verder niks.

2,5

avatar van paramount

paramount

In één woord: GEWELDIG!!! 4,5 ***.

avatar van SiSsY bOY

SiSsY bOY

whaaaahaaa, ik zit hem nu te kijken, echt een droogkloten filmpje dit. Ali Landry is zo freakin hot.

wel erg langdradig op den duur.

avatar van Mescalino

Mescalino

Weird Science was leuk maar dit is echt CRAP van de bovenste plank.

1* omdat Ali wel een lekker ding is.

avatar van alexxx

alexxx

Het is gewoon een leuke film. Gewoon chillen, niet nadenken en lachen!

En die vrouw.. wow

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11908 berichten

Ha! 3* voorlopig, maar dat kan altijd nog omhoog! Heb gisteravond onbedaarlijk moeten lachen om deze film, geweldig! Sommige dingen waren te stom voor woorden (die hamster!), maar dat maakte het juist allemaal zo leuk! Een ouderwetse verstand-op-nul film waar er best meer van mogen worden gemaakt!

avatar van mikey

mikey

Lachen om een geile kloon, haar onwetende origineel en natuurlijk wat gefilosofeer over 'echte' liefde of zo . 2.5 redelijk maar verre van origineel. Ik vond de 'who's licking my b*lls?' grap wel komisch, makkelijk, maar wel grappig.

avatar van D-ark

D-ark

Mooie vrouw leuke film maar wat te lang en typisch verstand op nul en lachen film.

2,5

avatar van Mojo Pin

Mojo Pin

Als film stukken minder dan Weird Science, maar Ali Landry maakt een hoop goed.

avatar van markie1978

markie1978

De film is erg ongeloofwaardig, en had grappiger kunnen zijn, wel moet ik zeggen dat Kate er erg goed uitziet.

avatar van euroburger

euroburger

volkomen mijn film, met veel komisch geweld!! mooi om te zien hoe ze die mannelijke trekjes overneemt, in deze film zijn de details mooi doordacht, en dat is wat ik nogal eens mis in dit genre. Voortreffelijke film, al doet de beroerde cover denken dat dit een flop is.

avatar van soom

soom

Leukleukleuk! Zelfs Eugene Levy was leuk genoeg om te amuseren. Gewoon erg leuk, hier en daar wel een platte grap, maar dat is gewoon Amerikaans.

avatar van veron35

veron35

soom schreef:

avatar van maxB

maxB

alexxx schreef:

Het is gewoon een leuke film. Gewoon chillen, niet nadenken en lachen!

En die vrouw.. wow

precies

avatar van nightbreed

nightbreed

Puberfilmpje met pubergrapjes die ik (ja ik schaam me er voor) ook ergens in mijn collectie heb liggen.

Ooit een keer op TV gezien en toen ik hem voor 1,50 euro zag liggen dacht ik 'Why not' maar ik heb de film nog nooit uit de hoes gehaald.

Cijfer: 2,5

avatar van veron35

veron35

nightbreed schreef:

Cijfer: 2,5

Waar was hij zo goedkoop? Ik heb hem nooit voor die prijs bij blokker, bartsmit of euroland gezien.