Repli-Kate (2002)
Geregisseerd door: Frank Longo
Met onder meer: James Roday en Eugene Levy
Releasedatum: 7 mei 2002
Plot Repli-Kate
"Every guy on campus wants a copy of Kate."
Sukkelige student Max ontmoet de volmaakte vrouw: Kate. Ze is oogverblindend, sexy en slim. Die kan ie dus wel op zijn buik schrijven! Dan kloont hij haar per ongeluk tijdens één van zijn experimenten. Ineens heeft hij een vrouw om van te watertanden en hij kan haar alles leren! Samen met zijn vriend Henry maakt hij van haar zijn droomvriendin.
Max
Wendy
Lili
Brandi
nightbreed
Waar was hij zo goedkoop? Ik heb hem nooit voor die prijs bij blokker, bartsmit of euroland gezien.
Bij MM vorig jaar, MM heeft in de zomer/nazomer vaak van die akties omdat ze dan het magzijn opruimen heb ik begrepen, dan hebben ze een hele bak vol (of zelfs 2) met films voor 1,50 euro.
veron35
Ik zag hem daar vorge week nog voor 5 euro te liggen. Was het geen videoband?
nightbreed
Ik zag hem daar vorge week nog voor 5 euro te liggen. Was het geen videoband?
Denk je nou echt dat ik het verschil niet weet tussen een videoband en een DVD??? (ik heb de film zelf)
Als je me niet geloofd dan ga je het toch lekker vragen aan de filiaalmanager van MM of ze vorig jaar in de zomer die aktie hadden.
Het was een landelijke aktie en het stond een paar weken in die MM reklamekrantjes.
veron35
Het was niet kwaad bedoeld hoor. Er stond alleen niet bij of het een dvd of een videoband was dus daarom vroeg ik het.
ooohw
kee dan
behangdelul
best grappig, maar die Ali Landry is zo freaking lekker!! pardon my french maar zij is echt knap!
Glacier
Het plot heeft alle ingredienten voor een flauwe film.
Gelukkig blijkt de film heel leuk. Regelmatig in een deuk gelegen, vooral om die professor. Penis!
Glacier
Weird Science was leuk maar dit is echt CRAP van de bovenste plank.
1* omdat Ali wel een lekker ding is.
1* ?? dit soort scores zouden niet moeten meetellen...
Depplovertje
Vond het wel een grappige film vooral met die professor ja haha ; Penis!
Leland Palmer
1* ?? dit soort scores zouden niet moeten meetellen...
Als je dat nou bij The Godfather of Apocalypse Now zou zeggen zou ik 100% achter je staan, maar deze film is toch een ander verhaal lijkt mij.......
garlic senior
Saaie komedie, weinig geslaagde grappen. Toch biedt de film soms wel een beetje vermaak vanwege de weinig overgebleven geslaagde grappen.
onbekend!
Eugene Levy was een topper in deze film.
Penis penis
Ik vond het een goeie film
onbekend!
Ik vind deze film echt zooo grappig.
Deze is film is bijvoorbeeld beter dan enkele american pie's
Gisteren gekocht op dvd
jumpstylemovie
Ik vind deze film echt zooo grappig.
Deze is film is bijvoorbeeld beter dan enkele american pie's
Gisteren gekocht op dvd
hoe kan het dan dat americanpie delen hoger in je top 10 staan
hoe kan het dan dat americanpie delen hoger in je top 10 staan
Deze film vind ik beter dan enkele american pie's
Daar bedoel ik deel 4 en 3 mee !!
Ik moet zeggen, ik heb me best wel ermee vermaakt. Flauw was de film af en toe zeker, maar er zaten wel enkele erg grappige dialogen en momentjes in. Zeker op het einde met de kloon van Eugene Levy, geweldig! Penis, Penis, Penis!...voor wie hem gezien heeft.
Trouwens, wat een geweldig mooie vrouw was Kate! Nog mooier was dat ze dus 2 rollen had haha. En ze kwam vaak zat in lingerie voorbij...
Kortom, flauwe film maar zeker geinig om te zien.
hellblazer93
Ik sluit me aan bij Ajax&Litmanen1. Vermakelijke film die af en toe ietwat flauw is, maar toch genoeg leuke scenes. Vooral de eindscene was inderdaad grappig.
Ook van mij een dikke 3 sterren.
Mescaline
Standaard filmpje wat leuk is voor het vermaak gehalte.. maar verder eigenlijk nergens voor dient..
Film is soms een beetje langdradig.. en had wat beter mogen uitgewerkt worden.. maar daarin tegen was het einde best leuk!
Hou deze op 3 sterren.. omdat het wel kijkbaar is
mikey
Toch heel erg geestig: if you are over there, and you're there... then who's licking me ballls??
Kr!kke
niet de beste komedie die ik al gezien heb, er zijn wel enkele leuke fragmenten maar dat is het dan ook
Luca02
Is vanavond dus op tv. Zit te twijfelen of ik m zal kijken.
Het verhaal lijkt me veel weg hebben van de film weird science.
moviemafketel
- 19752 berichten
Landry zorgt met haar verschijning alleen al dat deze film niet in de flop top 100 komt. Ook wel grappig dat als je de perfecte vrouw wil programmeren dit na verloop van tijd toch ook niet alles is. De perfectie zit hem soms toch echt in de imperfectie.
riefenstahl
Niet mijn genre, maar de film is me meegevallen; hij is regelmatig best leuk.
Dankzij de toch wel goede acteurs [humor is lastiger dan men over het algemeen denkt] wordt deze komedie nergens plat of vulgair.
Met het kloon-gegeven hadden er natuurlijk veel meer kluchtige [verwissel] grappen ingezeten dan nu het geval is maar toch een voldoende.
ILDIB
kluchterig geheel maar grappig genoeg om te kijken. En Landry is gewoon net zo lekker als vanessa angel in weird sceince series
lars-pixar
‘Acteurs doen goed hun best maar ze kunnen de film niet redden’
Geen bijzondere film, verhaal is ook niet boeiend en trekt bij mij weinig aandacht maar om toch heel de film af te kijken bleef ik lekker zitten.Acteurs doen wel hun best, maar konden de film niet reden.Maar de humor is ook meer om te kijken dan om te lachen. 2,0*

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

La Leggenda del Pianista sull'Oceano
Drama / Muziek, 1998