• 9.372.679 stemmen

Tremors II: Aftershocks (1996)

Komedie / Horror | 100 minuten

Genre: Komedie / Horror

Alternatieve titel: Tremors 2: Aftershocks

Geregisseerd door: S. S. Wilson

Met onder meer: Fred Ward en Helen Shaver

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Tremors II: Aftershocks

"The Worms have turned."

Na zijn gevecht met de reuzenaardwormen is Earl volkomen platzak. Gelukkig voor hem duiken de griezels weer op. Voor 50.000 dollar per stuk wil hij ze wel verdelgen. Er is echter wel een nieuw gevaar: de wormen zijn gemuteerd tot een nieuw ras...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van vic

vic

de parodie op bijv jaws was in het eerste deel erg leuk en nu nog steeds. Hij is niet zo goed als zijn voorganger maar genoeg om er van te genieten. Het verhaal is natuurlijk er simpel maar net zoals deel 1 komt hij boven alle andere troep over killer beesten uit door de humor en het feit dat het redelijk gefilmd is. Mis wel een beetje kevin bacon in dit deel

avatar van Sparkle

Sparkle

Ik mis veel uit deel 1, maar had het verwacht.

avatar van Hemdale

Hemdale

Geen slecht vervolg, beetje meer humor dan in deel 1 en dat vond ik in ieder geval wel positief.

avatar van SSeagal

SSeagal

Dit deel was de minste van de 3 tremor films. De special effects zien er gewoon belabberd uit en dat bederft toch een beetje de pret, verder wel aardig vervolgje. **, had Micheal gross meegedaan, had ik deze **1/2 gegeven.

avatar van roda

roda

Gross doet dus wel mee, en de special effects zijn van hetzelfde niveau als deel 1.

avatar van SSeagal

SSeagal

het is ook best lang terug dat ik deze zag.....maar zijn naam staat hier ook niet bij en bij die andere tremorfilms wel. En in het eerste deel dat 6 jaar eerder was, was het ook minder storend die special effects, omdat je de beesten gewoon minder zag in de film. In dit deel zie je ze meer op de voorgrond en lopen ze ook op poten bovengronds, dat ziet er gewoon niet uit.

avatar van roda

roda

klik eens op de imdb link, daar staat Gross gewoon bij.

op moviemeter kunnen maar 3 namen staan.

avatar van De Knip

De Knip

Waar de 1e nog wel af en toe spannend was, is dit alleen maar komisch bedoeld. Je ziet geen angst, 't is alleen maar flauwekul en toch ook daarom wel vermakelijk. De (re)acties van de hoofdrolspelers zijn zo dom en ongeloofwaardig....

**1/2

avatar van davidov

davidov

ik snap die tremors films niet helemaal, ze zijn eigenlijk waardeloos, maar om de 1 of andere reden vind ik ze ontzettend leuk

weet nog toen ik de eerste zag, ik moest lachen om de kwaliteit, en normaal kan ik B films niet uitstaan maar van die was ik verkocht haha, zag nu de 2e helft van deze film (eind 2003 zag ik het begin) en moet zeggen dat het een beetje jammers is dat de beesten "evolueren" maar echt erg is het niet, toch weer lollig....3* (moet wel zeggen dat hij eigenlijk een 2 verdient kwa kwaliteit maar vond hem gewoon te leuk, shame on me)

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Zeker geen slecht vervolg. Het eerste deel had wel wat meer, desondans weet ook Tremors 2 prima te vermaken. Opnieuw een leuk portie humor en de film is voorbij voor je het weet. Ward doet het opnieuw erg leuk, ditmaal zonder Bacon.

avatar van HALLOWEEN

HALLOWEEN

Nou hij was wel geinig dat die tremors gingen veanderen in,kleinere versies met grotere problemen.

Maar wel jammer dat Kevin Bacon er niet meer in speelt.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

What the fuck.

Deel 1 was toch "Tremors" uit 1990 met Kevin Bacon? Dat was toch geen komedie/spoof/whatever? Ik vond het destijds een hele spannende film...

avatar van PatrickL

PatrickL

Op de een of andere bespottelijke manier wist deze film me best te amuseren. Die beesten zagen er behoorlijk grappig uit en de flauwe grappen waren nog best goed te doen. 2,5*

avatar van davidov

davidov

zo grappig eigenlijk, deze films zijn grote pulp...maar bijna iedereen heeft er een zwak voor op de 1 of andere manier

avatar van dray

dray

davidov schreef:

Same thought here ....

avatar van Doom

Doom

sja, is wel grappig om een keer gezien te hebben, acteren is ramp, verhaal is ramp, maar voor de rest wel grappig. Zit wel aardige humor in, niet zoveel maar toch, verhaal is een beetje hetzelfde he.. maar och, een 2 *

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Na het uitmuntende 1e deel is dit het logische vervolg. Een film die probeert mee te liften met het succes van deel 1.

Ik vond hem een heel stuk minder. Dit is niet veel meer dan een film die redelijk is om een keer te zien, maar niet veel meer.

2,5

Vond het toch ook opvallend minder leuk.

Vooral jammer dat waar de "graboids" in het eerste deel toch enige angst inboezemden, ze hier per tientallen sneuvelen. Ook die hele metamorfose vond ik maar een idioot idee. Wat heeft het uiteindelijk nog met "tremors" te maken ?

In alle opzichten gewoon minder, al blijft het wel aangenaam en makkelijk wegkijkend vermaak. Debiele clichés die met genoeg humor door een hoop matige monstertjes lopen in een film die zichzelf gelukkig geen moment serieus neemt.

Kleine 2.5*, toch een beetje jammer.

avatar van xangadix

xangadix

Ik vond die beesten er wel mooi uitzien en kon ook wel lachen om dat projectiel dat overal doorheen ging, inclusief de vluchtauto. 3*

avatar van Mushroom

Mushroom

Kon hem ook nog wel verteren, veel humor en best grappige beesten.

Minpuntje vond ik het feit dat die beesten zich als een soort van circusact gingen stapelen om bij ze te komen op die toren dat zag er echt NIET uit.

Best leuk hoor 3 punten.

avatar van Edie

Edie

Best leuk, stuk minder als het orgineel wel. Enkele leuke dingen bedacht in het script om het niet een al te saai vervolg te krijgen, maar al met al stelde het niks voor, en je bent het snel vergeten.

avatar van Leno

Leno

Na herziening nog steeds amusant. Vooral de rol van Gross zorgt voor veel humor. Verder zit er een lekkere vaart in en zijn de special effects best acceptabel.

avatar van BlueSword

BlueSword

ik vond deze ook nog wel gaan, beetje zelfde als deel 1, wel beter dan 4, maar 3 vind ik toch nog het leukst.

beetje slecht acteerwerk zoals altijd maar er zaten wel aantal leuke grappen in, en die beesten zagen er wel tof uit.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Matig vervolg op deel 1. Het acteerwerk was slecht, de originaliteit is er van af en ik vond het meeste ongeloofwaardig overkomen. Toch leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Behoorlijk foute en toch tegelijkertijd redelijk amusante film.

Een stukje cruciale info wilde ik mijn beste mede MM-ers echter niet onthouden;

De enige echte playmate van de maand oktober in het jaar des heerens 1974 (wat overigens een prima jaar is ) Ester Cordet. Films! Je wordt toch ook besodemieterd waar je bij staat, Miss oktober 1974 is verre van blond namelijk...

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Tja, ze dachten zeker, laten we er een so called ex-playmate in stoppen voor meer vermaak..

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 4,0. een erg leuk deel is zeg ook erg grappig leuk vervolg ook

avatar van Dragoon

Dragoon

5 keer gezien! Blijf hem leuk vinden. lach me steeds weer kapot om die Shriekers! ( die tweepotige beestjes.)

Vooral als ze op hitte reageren.

avatar van deStef

deStef

was best te pruimen, deel 1 is wel stukken beter. En het begin is wel gaaf bij dit deel, alleen zwakt het wat af als ze muteren, het einde was ook te voorspelbaar (vrouwtje blijkt die miss oktober 74 te zijn en kaboem op het einde ). Maar goed, was inderdaad vermakelijk toch, en daarom 3 *

avatar van Prudh

Prudh

deStef schreef:
en kaboem op het einde

Dat was juist een van de beste stukken!

Some people think I'm over-prepared, paranoid... maybe even a little crazy. But they never met any pre-Cambrian life forms, did they?