Genre: Komedie / Drama
Geregisseerd door: Jon Kasdan
Met onder meer: Adam Brody, Meg Ryan en Kristen Stewart
Plot In the Land of Women
"Get ready to fall"
Carter is een scenarist uit Los Angeles, die naar Michigan reist om daar een tijdje in een buitenwijk door te brengen. Hier kan hij in alle rust herstellen van zijn stukgelopen romance en tegelijkertijd voor zijn zieke oma zorgen. Na een tijdje is hij echter in een relatie verzeild geraakt met zowel een moeder als haar dochter, die aan de overkant van de straat wonen.
Sarah Hardwicke
Lucy Hardwicke
Carter Webb
Agnes Webb
Phyllis
Paige Hardwicke
Sofia Buñuel
Angrod_Pallanén
Adam Brody is maar in één ding goed: Seth. Als acteur in andere rollen zie ik hem niet en betwijfel zijn kunnen daarin.
matthijs_013
nou; zijn carrière is zeker niet bij O.C. begonnen hoor
Angrod_Pallanén
Dat zeg ik ook niet
Maar ik vind hem als Seth het beste en voor mij zal hij dat ook altijd blijven.
Esteban
Het probleem met Brody is, zo bleek al meermaals, dat hij in zijn O.C. typetje blijft hangen. Zo een beetje als Aniston haar Rachel dus, al heeft die ondertussen bewezen iets heel anders ook te kunnen. Enfin, misschien is dit Brody z'n kans.
matthijs_013
Ja, het is voor sterren soms wel irritant dat ze een hele beroemde rol spelen, zodat ze daar in blijven hangen. Maar de meesten redden zich daar toch wel uit?
Esteban
Da's wat ik zeg.
Het valt nog af te wachten, voorlopig heeft Brody nog niets gedaan dat daar van afwijkt.
kindahard
ben toch wel benieuwd naar deze film , volgens mij heeft brody genoeg talent.
Joe-K
Lijkt me een leuke film! Mij maakt het niet uit dat Adam altijd wel z'n Seth imago zal houden, ik vind Seth z'n karakter juist erg leuk. Dus kom maar op met In the Land of Women
miepke
Ik ben wel benieuwd.
Maar ik ben bang dat Adam Brody zijn Seth imago blijft houden.
Wel jammer, want dit lijkt me wel een leuke film.
Ook al ben ik geen fan van Meg Ryan.
Overigens vond ik Kristen Stewart wel goed in Panic Room, dus dat is voor mij positief.
loezzzje
ik ga hem zeker kijken. ik mis geen één film met adam brody
en het lijkt me ook een goede film.
mitje
Ik vond het wel een leuke film.... ik ben hem eigenlijk ook gaan kijken omdat adam brody erin speelt, zijn rol hier had wel weer wat seth trekjes, maar hij is wel gegroeid vind ik persoonlijk en ik ben zeer benieuwd naar zijn volgende films... en het verhaal moet je maar net boeien, het is ook meer een vrouwen film vind ik dan
UrbanDjampa
Haha zat toch weer naar Seth Cohen te kijken met z'n kleding en al. Dat meisje deed een beetje aan een jongere versie van Ali Larter denken.
Al met al geen superfilm, maar zeker lang geen slechte film
Super genoten van deze mooie kleine film.
zozo1000
Ja wat zal ik er van zeggen.
Ik heb hem nog niet helemaal gezien, maar een vette film,nee.
Wel goed gefilmd, zeker geen b kwaliteit.
Mocht ik er anders over denken als hij uitgekeken is, pas ik de reactie
nog wel aan. Kortom 2,5 ster
theresia
heel aparte film.. wil niet zeggen dat het een hele goede film is, maar ik wil ook niet zeggen dat het een slechte film is.. gaat over een jongen die een tijdje naar zijn oma gaat vanwege zijn liefdesverdriet. hij ontmoet daar 2 vrouwen.. een moeder en daar de dochter van die aan de overkant van zijn oma wonen. daarmee schept hij samen een mooie band..
pluriel
Is deze film al te koop/te huur, of moet ie nog uitkomen in de bioscoop? zo ja, wanneer?
Joe-K
Hij zal rechtstreeks naar DVD gaan, en dan dus te huur.
Ik meende iets te horen van eind oktober.
pluriel schreef:
Wat dacht je van downloaden. DVDRip.XviD-DMT
of een dvd die iemand al voor jou heeft gemaakt incl. ondertitels.
Kom op zeg.
zozo1000
Bij deze pas ik toch nog mijn visie aan over deze film.
But film
Flut film
naar de vuilnisbak ermee
Moet ik nog meer zeggen!!!!!!!!!!!!
Stinissen zei erg genoten van deze film.
Verschil moet er zijn, maar mogelijk heeft hij liggen slapen tijdens
dit niet indrukwekkende werkje.
Captain Pervert
Geinig filmpje, alleen ben je de plot tijdens de aftiteling alweer vergeten, zo nietszeggend is het allemaal. Een soortgelijke film is 10 Things of Less met Morgan Freeman en Paz Vega, maar die blijft beter hangen, misschien omdat er ook nog een moraal in zat.
Deze film is echt gewoon nihilistisch. Brody speelde eigenlijk zijn personage uit The OC maar dan wat ouder; hij maakt dezelfde grappen alleen steekt er nu af en toe een sigaret uit z'n mond.
2.5 sterren
mishad
'In the Land of Women' is een lastige film, is het een komedie, een drama, een romantische film? Van alles te weinig eigenlijk. Het had een komedie kunnen zijn, maar grappig is het niet. Of tegen een boom lopen tijdens het hardlopen moet hilarisch zijn... Een drama dan? Voor een gedeelte wel, maar een heel klein vleugje liefdesverdriet, dementie en borstkanker maakt nog geen indringend drama. Romantisch blijft dan over, maar veel verder dan een 'highschool-achtige romance' komt het niet. Kortom, van alles te weinig. Toch is er nog een lichtpuntje, de scènes tussen Adam Brody en Kristen Stewart zijn vrij goed. Zeker Kristen Stewart valt op en zou wel eens ver kunnen komen. Maar uiteindelijk werd ik toch voornamelijk in beslag genomen door de teloorgang van Marijke Helwegen, eeh sorry Meg Ryan...Toch jammer, weet je nog die jaren 80 en 90...?
Joe-K
Niet echt een speciale film ofzo. Redelijk standaard.
Wel leuk geacteerd door Adam Brody, eigenlijk keek ik hem ook vanwege hem omdat ik The OC ook een tijdje heb gevolgd en inderdaad het neemt veel van z'n personage mee, alleen dan ouder.
Vond niemand echt slecht acteren, en vond het verhaal ook best leuk. Helemaal niet zo'n slechte film dus, alleen ik denk dat adam daar veel aan mee had geholpen. 3,5*
SubbiE
Ik sluit me aan bij Mishad, er zit tegelijk teveel en teweinig in om ergens in uit te springen. Meg Ryan valt wederom in haar typische melo-dramatische rol die we ondertussen te vaak zagen. Het script had wel wat potentieel maar kon niet brengen wat er in zat.
Film was soms wel genietbaar.
skipy05
het is een normale film je kan het nie in een bepalde categorie steken. is wat drama; komedie. zeker een goede film. trouwens goe gespeeld door Kristen Stewart. 3.5*
eminemfan190
bizare film en een bizare einde als je het mij vraagt maar leuk om naar te kijken
Esther_ke
Leuke film, idd een beetje raar. Maar wel eens leuk om naar te kijken, leuke acteurs en mooie locaties.
***

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten